Şimdi Ara

TURKCELL Edge Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iPhone'da Turkcell Edge gözükmüyor yani üstte E harfi yok, fakat diğer bir iPhone'da gözüküyor. Doğal olarak benim makine EDGE'den internete bağlanamıyor. Turkcell'le konuştum telefonun hücre bilgisi açık olmalı E gözükebilmesi için diyor. Ancak iPhone'da bunu bulamadım. İşin ilginç yanı iPhone'dan önce bende HTC Touch vardı ondada gözükmüyor ve bağlanmıyordu, bu yüzden 150 mb hediye GPRS yandı!! Sizce sorun nerede? A) Telefon B) Turkcell C) Ben D) Hiçbiri

• önceden de aynısı oluyosa kesinlikle turkcell'dendir. gprs portun kapalı olabilir. müşteri hizmetleriyle bi görüş tekrar kontrol etsinler...
  • Arkadaşında dediği gibi internet hizmetin kapalı olabilir ama benimde dikkatimi çeken bi konu var bu olayda. baya bi o E işaretini takip ettim ara sıra bendede gidiyor gittiği durumlar sinyal seviyesi düştüğünde gidiyor full çekince geliyordu. bnmde hosuma gitmemişti ama cihazı izliyince mantıklı kendisi ayarlıyor bence bu E olayını
  • başka bir telefonda daha deneyin yine EDGE çalışmıyorsa sorun Turkcell'de demektir..kesin emin olursunuz böylece..
    cevap kesinlikle "C" değil yani
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, olayı Turkcell'den Teknik Servis'teki durmadan telefonun mikrofonuna üfleyen hatunla cebelleşerek çözdürdüm. Sürekli ayarları göndereyim telefonunuzun modelini söyleyin diyor, yok göndermeyin ben biliyorum ayar yapmayı diyorum, anlamıyor. Dedim "kapatıp açın benim hattı oradan..", yaptı birşeyler, geldi internet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: obsolate

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, olayı Turkcell'den Teknik Servis'teki durmadan telefonun mikrofonuna üfleyen hatunla cebelleşerek çözdürdüm. Sürekli ayarları göndereyim telefonunuzun modelini söyleyin diyor, yok göndermeyin ben biliyorum ayar yapmayı diyorum, anlamıyor. Dedim "kapatıp açın benim hattı oradan..", yaptı birşeyler, geldi internet.

Alakası yok pek zaten gelecekti geriye :) sadece turkcell, avea değil yabancı operatörlerde de oluyor bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: obsolate

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, olayı Turkcell'den Teknik Servis'teki durmadan telefonun mikrofonuna üfleyen hatunla cebelleşerek çözdürdüm. Sürekli ayarları göndereyim telefonunuzun modelini söyleyin diyor, yok göndermeyin ben biliyorum ayar yapmayı diyorum, anlamıyor. Dedim "kapatıp açın benim hattı oradan..", yaptı birşeyler, geldi internet.

"Mikrofona üfleyen hatun"

Hoş bir söz grubu :))
  • tabi EDGE'den bağlanacağımdan değilde, özelliği olupta çalışmamasını sindiremiyorum :)))
    ayrıca;

TURKCELL Edge Gözükmüyor

bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.