Şimdi Ara

TURKCELL EKONOMİK MESAJ PAKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, faturalı hattıma mesaj geldi 30 mesaj 3 tl diye. Az önce turkcellin sietsinden kampanyası okudum ama aklıam bişey takıldı. Faturam 3 gün önce kesildi, şimdi pakete üye olmak için istek gönderirsem , üyeligi kabul edecekler ama 30 mesaj gönderme hakkım önümüzdeki ayın 25 inde mi baslayacak ?? Bu kampanyadan yararlanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckgzsmt

Arkadaslar merhaba, faturalı hattıma mesaj geldi 30 mesaj 3 tl diye. Az önce turkcellin sietsinden kampanyası okudum ama aklıam bişey takıldı. Faturam 3 gün önce kesildi, şimdi pakete üye olmak için istek gönderirsem , üyeligi kabul edecekler ama 30 mesaj gönderme hakkım önümüzdeki ayın 25 inde mi baslayacak ?? Bu kampanyadan yararlanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

evet aynen öyle 25/12/2009 tarihinde kullanmaya baslayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrk_1905

quote:

Orijinalden alıntı: ckgzsmt

Arkadaslar merhaba, faturalı hattıma mesaj geldi 30 mesaj 3 tl diye. Az önce turkcellin sietsinden kampanyası okudum ama aklıam bişey takıldı. Faturam 3 gün önce kesildi, şimdi pakete üye olmak için istek gönderirsem , üyeligi kabul edecekler ama 30 mesaj gönderme hakkım önümüzdeki ayın 25 inde mi baslayacak ?? Bu kampanyadan yararlanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

evet aynen öyle 25/12/2009 tarihinde kullanmaya baslayacaksın...

Evet dogru.. Ekonomik Mesaj paketleri için başvuru yaptıktan sonra hattınıza talebinizi onaylamanız için bir mesaj gönderilir. Bu mesajı EVET yazarak cevapladığınızda, başvuru tarihinizden sonraki ilk fatura döneminden itibaren paket kulanımınıza açılır. Paketiniz açıldığına dair bilgi mesajı hattınıza gönderilir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/mesajlasma/faturali/ekonomikmesaj
    (katılım kısmına bakınız)

• Peki AVEA'daki gibi numaram budur diye bir servis var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Peki AVEA'daki gibi numaram budur diye bir servis var mı?

yok.
  • Mecburen numarayı dağıtıcaz yani.
  • quote:

Mecburen numarayı dağıtıcaz yani.

Ne demek istediğini anlayamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

AVEA'da yeni numara aldığın zaman numaram budur servisiyle rehberindeki tüm kişilere operatörfarkı olmadan ücretsiz olarak " Merhaba yeni numaram budur. Doya doya görüşmek dileğiyle Ünal Korkmaz." diye bir mesaj atıyordum. Aynı şey Turkcell'de de var mı yoksa rehberin hepsine tek tek mesaj mı atmak lazım demek istedim.
  • mrk_1905 ve setha teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

AVEA'da yeni numara aldığın zaman numaram budur servisiyle rehberindeki tüm kişilere operatörfarkı olmadan ücretsiz olarak " Merhaba yeni numaram budur. Doya doya görüşmek dileğiyle Ünal Korkmaz." diye bir mesaj atıyordum. Aynı şey Turkcell'de de var mı yoksa rehberin hepsine tek tek mesaj mı atmak lazım demek istedim.

Numara taşı sende..

• turkcell web den msj atabilirsiniz 1 msj ücretsiz sonraki 15 tanesi beleş ama Turkcell e doğru tabi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.