Şimdi Ara

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
12.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim ayı başında daha kaliteli bir hizmet almak umuduyla Türk Telekom'dan Turkcell'e geçtim geçmez olaydım. Bulunduğum yerde 4.5 g çekmediği gibi 3G'yi de İki diş le 3 diş arası çekiyor internet hızım yerlerde sürünüyor. Yaptığım testte download hızı 1 megabits bile alamadım 650-700 kilobits olarak gözüküyor upload hızı ise 60 kilobits olarak gözüküyor Keşke Türk Telekom'da kalsaydım. (Not: Konya Meramda oturuyorum kırsalda değil, Konya'da başka yerlerde 4.5 g yi full çektiği yerler çok, hatta bu gün Afyon Çay ilçesinden geldim orda bile 4.5 g fulldü, benim şansızlığım evimin oldu yerde.)

• Gecmeden önce Turkcell kullananlara baksaydınız keşke çekiyomu çekmiyomu diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız öyle yapmam gerekirdi. Fakat merkezde böyle bir sorun yaşayacağımı hiç aklıma getirmemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç ay sonra daha fazla dayanamayıp fiyatlara zam yaparlar fazla uzun sürmez bu olay Turkcell'den başka bir operatör'e geçme şansım yok acaba ne yapsam bilemedim mobil internet kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ama böyle de hayat çok sıkıcı geçiyor.

• son 4 ay icknde inanilmaz zam yapti ozellikle faturali paketlerine. simdi kim 1 gb ister supriz nokta salla kazan vs hediyelerinl kullaniyoruz. bu kampanyalar 2019 ocakta bitirecek. 2019 ocaktan sonra bu fiyatlarla verdigi hediyeler olmadan turkcellde durulmaz hocam. kaliteli operator ama fiyatlar fahis oranda.

• mgufer M kullanıcısına yanıt
    Al bitane daha benden böyle şeyler Turkcell de olur

• goldena G kullanıcısına yanıt
    insanları fişlemenin en kolay yolu.

• Konu sahibi arkadaşa teşekkürler ben de faydalandım.
  • Bip e girince direk ekranda beliriyor zaten arayıp bulmaya gerek kalmadı
  • Telefonum 4,5g destekli değil. Yokmu bir çözümü ben katılamıyor muyum?

• 55musa16 kullanıcısına yanıt
    4g li bi telefon bul hattını takıp deneyebilirsin sim kartın da 4g li olması lazım
  • Samimi olsalardı şu uygulamayı yükle bunu kaldır demeden tüm müşterilerine mesaj atar yükselttik derlerdi.
    Samimi bulmuyorum bunu..

• Seyrim kullanıcısına yanıt
    bip kullandırtmak için enflasyon ile mücadele ayağına yatıyorlar
  • kotayı yükselteceğine eski kotayı yarı fiyatına verseya :D bu mu mücadele? kotayı herkese 100gb yapsan nolur? sadece internette daha fazla zaman geçirip geçim sıkıntısı derdini unutmaya yarar heralde :))

• ağustosta 95 tl önerdikleri tarife için şimdi 105 tl öneriyorlar. birde mücadeleden bahsediyorlar.

• Kazanan zengin kazanan kapitalist olur.sayin müdür asgari ücretle yaşasana gelse de hakkaride

• ürünü arttıracağına, neden fiyatı yarıya düşürmüyorlar?
    Sazan avı....
    parası alınıpta, ay içinde kullanılmayan konuşma, sms vs sürelerini kâr sayılmıyor mu?
    konuşma sürelerini kafalarından 90kuruş yapmışlardı, nasıl olduysa şok olmuştum devlet! 52 kuruşa indirmişti. Şimdide enflasyona destek veriyoruz diye reklam yapıyorlar.
    bu nüfusun hepsini aptal bir tek kendilerini akıllı sanıyorlar, zavallı insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakosez

Turkcelli kullanma sebeplerim.

Her ay sabit hediye dagitiyor(10 supriz nokta, 4 salla kazan, 1 dergilik)

4g ihalesinde en iyi frekanslari aldi.

Diger operatorlerin 2 kati baz istasyonu var.

En iyi altyapi onlarda. (Hiz testi sonuclarina dayanarak soyluyorum, 300mbps goren kac telekomlu var ki?)

Cok iyi musteri hizmetleri destegi var. Gayet profesyonel ve uslublari cok tatli.

Sesli gorusmelerde en iyi frekanslar elinde oldugu icin cok kaliteli bir gorusme yapiliyor.

Ckk iyi bir tv uygulamasi var.

Kendi uygulamasi dahi efsane yapilmis (gorsel olarak), her turlu islem oradan yapilabiliyor.

Canli hizmeti var (bip)

Bu yazdiklarimin her biri o kadar parayi vermeye degiyor.

Diger operatorlerin de avantajlarini, kullanma sebeblerini bu sekilde yazarmisin?

2 kati parayi vermek icin bu artilar yetersiz mi? Daha ne olmasi gerek sence? Su olsaydi o kadar parayi vverirdim diyecegin birsey varmi?
    Hocam VoWifi'yi unutmuşsunuz. Bence en önemli özellik o dediklerinizden önce.
    Hala Türk Telekom getirmemekte ısrar ediyor. Kullanıcısını üzüyor. Ülkemizde satılan çoğu Nokia- Samsung - Apple- Huawei cihaz bu standartı destekliyor.
    Kullanıcı da haklı olarak kullanmak istiyor.
    Vodafone bile bu hizmeti sağlayabiliyorsa Türk Telekom'un:
    1. VoLTE'nin sadece faturalı müşterilere özel saçmalığını kaldırmalı.
    2. VoWifi'yi acilen getirmeli.
    Bir Türk Telekom kullanıcısı olarak bu iki hususun yanlış olduğunu düşünüyorum.

• Konu sahibi arkadaşa teşekkürler ben de faydalandım.
  • İyi güzel de paket önceliği saçmalığı devam ediyor. Ama paketim bitme tarihi 20 Ekim. Hediye paket 13 Kasım. Öncelikli olarak hediyeden gidiyor. Salla kazansan hediye geliyor yine öncelikli olarak ikiye katla paketinden gidiyor. Yani fazla bir işe yaramıyor. hangi paketin bitme tarihi erkense öncelikle o bitmeli ki bu hediyeler bir işe yarasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.