Şimdi Ara

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
12.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Anladım. Tabi en çok müşteri İstanbul'da vardır. O doğru. Yalnız Vodişfon demen hoşuma gitmedi.
    Ben Vodafone u seviyorum. Sen Turkcell'i. Ben Turkcell yerine Eşcincell desem senin de hoşuna gitmez...

Alıntıları Göster
    Hocam ben Turkcell'ide sevmiyorum ki Vodişfon dememin sebebi 2 senedir hala aynı durumda olmasından dolayı. Nefret ettiğim Türk Telekom'un 4.5G'si bile daha iyi.

Vodafone gibi global şirkete bu yakışmıyor. Şikayet ettiğimizde de gecistiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Anladım. Tabi en çok müşteri İstanbul'da vardır. O doğru. Yalnız Vodişfon demen hoşuma gitmedi.
    Ben Vodafone u seviyorum. Sen Turkcell'i. Ben Turkcell yerine Eşcincell desem senin de hoşuna gitmez...

Alıntıları Göster
    Hocam ben Turkcell'ide sevmiyorum ki Vodişfon dememin sebebi 2 senedir hala aynı durumda olmasından dolayı. Nefret ettiğim Türk Telekom'un 4.5G'si bile daha iyi.

Vodafone gibi global şirkete bu yakışmıyor. Şikayet ettiğimizde de gecistiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Vodafone sadece İstanbul değil tüm Türkiye'de 4.5g'de açık ara en geride olan operatör. Kendi iddiaları olan kapsama olarak en iyi olsalar da ihalede zaten 800 mhz bandına yatırım yaptılar. Malum lte band 20, telefonumda 4g yazsa ne yazmasa ne ben hız olarak tatmin olamıyorsam. Neymiş ormanda 4g çekiyormuş, iyi hoş da kardeşim ormana 800 mhz ver kapasiteni artır, şehirde de bunu uygulamaya çalışınca patlıyorsun işte. 3g ile 15-20 mbps alıyordu vodafone 4g geldikten sonra bu hız daha da düştü, 3g'yi aratır oldu.
    Bu konuda birşey duydum doğru mu bilmiyorum ama bu Vodişfon gitmiş 4g ile 3g'yi ayni banddan veriyor bant genişliğini de 15-20MHz aralığında yayın yapıyor bundan dolayı da olabilir hız sorunu.

• Teşekkürler
  • Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Türkcell iyi ama dediğiniz gibi bütçe sıkıntısı olmayana.

Platinum 10 - 100 lira olsa da en basitinden Renkli Prime 15 - 45 TL - Selfy Mavi XL 37 TL. Bir de benim şu an kullandığım ama yeni abone alımına kapanan Prime Efsane 20 GB. Yani Türk Telekom kullanan biri de haklı bir yerde. Eğer şehir merkezindeyse zaten istediği hızlara da ulaşıyor genel olarak. Kırsal kesimde Turkcell'den başka şansı yok.

Bu önermeye uymayan tek operatör Vodafone. 3G'den çok daha memnundum. 4G'yi gördüğüm an demiştim ben bu operatörde durmam diye. 2 sene sabrettim taahhüt yüzünden ve Türk Telekom'a geçtim fiyat/performans dengesi en tutarlı derecede olduğundan. Tek eksiği VoWifi. Ona da yapacak bir şey yok desteklemiyor Türk Telekom.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    900mhz den 4g veriyor hız testi konusunda var 40mbps falan veriyor
    bazı yerlerde hız var elinde bazı yerlerde de zulüm 3g kurtarıyor
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

Türkcell iyi ama dediğiniz gibi bütçe sıkıntısı olmayana.

Platinum 10 - 100 lira olsa da en basitinden Renkli Prime 15 - 45 TL - Selfy Mavi XL 37 TL. Bir de benim şu an kullandığım ama yeni abone alımına kapanan Prime Efsane 20 GB. Yani Türk Telekom kullanan biri de haklı bir yerde. Eğer şehir merkezindeyse zaten istediği hızlara da ulaşıyor genel olarak. Kırsal kesimde Turkcell'den başka şansı yok.

Bu önermeye uymayan tek operatör Vodafone. 3G'den çok daha memnundum. 4G'yi gördüğüm an demiştim ben bu operatörde durmam diye. 2 sene sabrettim taahhüt yüzünden ve Türk Telekom'a geçtim fiyat/performans dengesi en tutarlı derecede olduğundan. Tek eksiği VoWifi. Ona da yapacak bir şey yok desteklemiyor Türk Telekom.
    Kimse kimseyi turk telekom kullandigi icin kucuk gormemeli ve turkcell kullandigi icinde enayi olarak gormemeli. Herkesin maddi durumu bir degil, butceler yettikce insanlar hayatinda birseylerin en iyi olmasini ister haliyle. Ornegin ben cocuguma pazardan kiyafet almak yerine lc'den alinca enayi mi oluyorum?
    Turkcell evet pahali.. bende isterim bu kaliteyi ucuza kullanmak ama ucuz olan sey ne kadar kaliteli olabiliyor ki degil mi? Birsey ucuz olunca beklrntide duser. Ilk basta avea kullandim, kotu performanstan dolayi biraktim vodafone gectim ve onuda birakip hadi bi turkcell deniyim dedim ve gayette memnunum. Tarifelerinin pahali olmasi birsey degistirmiyor, ayda sadece 10 supriz noktasi ve 4 kez salla kazani var. Bunlardan en kotu 5gb toplaniyor, dergilik ve yaniden de 2gb geliyor sabit. Bu durumda hemen hemen fiyat esitlenmis oluyor.Olaylara bir butun olarak bakmak gerekiyor. Neyin nerde avantaji var diye incelemek gerek diye dusunuyorum. 3 operatoru yanyana koyup aaa bak turk telekom cok ucuza daha cok sey veriyor diyip kanmamak gerek. Acaba neden bu kadar ucuz veriyor, digerleri ona gore niye pahali diye sorgulamak gerek.

Turkcell gibi hicbiri kampanya yapamiyor bunu kabullenelim. Bakiniz vodafone, en kotu operator olmasina ragmen oda zam yapti ama turkcell gibi bir kampanya yaparak cezbetmiyor. Kimse kimsenin burada faturasini oduyor mu? Varmi gizliden boyle birsey yapan? Tabiiki YOK. O yuzden kimsenin kimseye tek laf soylemeye hakki yok. Oyle ki ahmet telekom kullaniyor diye uyanik, mehmet turkcell kullaniyor diye enayi olmuyor.

Konuda ki yorumlari tek trk bir kkusaniz turkcell kullanip sikayetci olan 2 3 kisi var, diger herkes tsk ediyor ama telekom kullanan tayfa konuyu mahvetti resmen. Kullanmiyorlar bile neyin davasini yapiyorlar anlamak ne mumkun..

O zaman bizde "aaaa ezige bak 3 kurusluk tarife kullaniyor, pis fakir. Acliktan nefeside kokuyordur" desek hos olur mu?

Sonuc olarak herkes cebine ne uyuyorsa onu kullansin. Kimse kimseye aptal muamelesi yapmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 14 Ekim 2018; 11:32:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

İstanbul'un geneline göre yaptığım istatistik sonucum bu hocam. Tabiki Vodişfonun iyi olduğu yerler vardır. Arkadaşımın bahçelievlerdeki evinde mesela Vodişfon hiç çekmiyor bende çekiyor ama internet hızı yok gibi birşey. Bakırköy'de mesela en düşük hız Vodişfonda gibi gibi örnekler verebilirim. En çok müşterinin bulunduğu il İstanbul.
    ensarda bizim evde çekmiyor
    yanlış bilgi verdiğiniz yerleri düzeltelim yani den gelen internet sadece yani arama motorundan kullanıyor dergide aynı şekilde ilk program indirmeye 1 gb veriyor dergilikten dergi indirince 2 . bir hediye veriyor şansa

şu operatörü kaliteli diye anmayın kalite görsek inanacaz da her yerde aynı olamayacağı için kaliteli hiç biri olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

yanlış bilgi verdiğiniz yerleri düzeltelim yani den gelen internet sadece yani arama motorundan kullanıyor dergide aynı şekilde ilk program indirmeye 1 gb veriyor dergilikten dergi indirince 2 . bir hediye veriyor şansa

şu operatörü kaliteli diye anmayın kalite görsek inanacaz da her yerde aynı olamayacağı için kaliteli hiç biri olamaz
    Artıları eksileri yatıralım masaya o halde?

EDIT//

Turkcell neden kalitesiz? Kusurları neler? Kaliteli olarak soyleyecegin operator hangisi? O operatorun imkanlari neler? Kaliteli demek icin neler yapiyor? Neden insanlar turkcelli birakip onlara gecmeli? Turkcell kadar bedava dagitan operator mi? Hangi operator ne kadar yatirim yapiyor? Hanngisinin ne kadar baz istasyonu var? 4g ihalesinde kaliteli dedigin operator hangi frekanslari aldi?

Mantikli seyler soylerseniz turkcell i birakacagim. (Ucuz fiyatin arkasina siginmayalim)

Dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 14 Ekim 2018; 12:6:21 >

• Turkcell daha ne yapsın yahu, bir kuruş harcamadım :)

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor

Turkcell, enflasyonla mücadele kapsamında internet paketlerini ikiye katlıyor

benim yazdığımı okuyun anlayın dediğimi bi yapın düzeltin ben hangi operatöre kaliteli dedim ?

önceki cevabımda verdim sorunun cevabını en son cümlemi okursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

benim yazdığımı okuyun anlayın dediğimi bi yapın düzeltin ben hangi operatöre kaliteli dedim ?

önceki cevabımda verdim sorunun cevabını en son cümlemi okursan
    Benim hatam diyelim o halde.

Turkcell kalitesizliği nedir? Bunu açarmısın?

Hangi konuda mağdur ediyor?

Kalite sana göre nedir? Kaliteliye yakın gösterebileceğin operatör hangisi? Avantajları nedir?

Turkcell ve Turk Telekom u karsilastirirsak, telekom sizce neden daha ucuza veriyor da turkcell vermiyor?

Cevaplarmisin bu sorulari?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 14 Ekim 2018; 12:18:1 >
  • Ek bir soru daha sorayim.

3 operator su sartlarda ayni fiyattan hizmet verseydi hangisini tercih ederdin? Ve neden ederdin?

Bu sorularima mantikli cevap verirsen turkcelli birakacagim.

her yere kaliteli hizmeti verememiş olması
    misal Bursa'nın bir çok yerini geziyorum 1000 e yakın kurumsal hattımız var m2m dahil
    sahada sorun yaşadığımız bir sürü yer var açık alan dahil
    diğer 2 operatör çekerken Türkcell kılını bile kıpırdatmadı vs sorun yaşıyoruz binamıza ekmek yicek diye ilgilendi.

bizim evde senelerdir 2009 dan beri sorunlu az istasyon var ama kendine yararı yok çeker hız yok en ufak örnek telefonun şarjını etkiliyor diğer hattım vodafone aynı telde 2 haftaya yakın bekliyor Turkcell 3 gün forumda hız testi konusunda eklediğim hız testi var 3g d 1 mbps bile hız veremiyor istasyonun dibinde 230 alıyorum o ayrı 2 gb kota bitiyor anında o ayrı bu kotalarla geçen istasyonda 4g gitti arıyom temsilciyi baz istasyonunuzda sorun var 4g yok çekmiyor diyorum kayıt mı oluşturacaksınız diyor bana :)
    Misal vodafone forumda hız göremiyorlar ben turkcell in çekmediği giriş katında 3gde 24mbps hız alıyorum 4g 100 üzeri görüyor

Telekomu anlatmıyorum adamlar bana özel istasyon dikti bunu da konuda paylaştım belirttim 3g de 900mhd den sonra toparladı kapsama konusunda dediğim yerleri bizzat ilgilendiler ayda 2 adet istasyon diktirdim .paul doany sağolsun :)

neyse bu uzar gider o yüzden bende 3 operatörün hattı +1 kurumsal Turkcell hatta var
    para ödüyon mu dersen ödemiyorum kampanyalardan geçiniyorum ev internetine de ödemiyorum arada ihtiyacım olursa kampanyalardan bişi çıkmaz ise
    sürpriz nokta ilçelerde 1 yada 2 nokta var bi anlamı kalmıyor ki adam nokta bulmak için taa ile mi gidecek yapacaksan heryere eşit yap
    kullanılan noktalar yenilenmedi 2 ayı geçti konusunda da var bip ten yazıyorum temsilci hani kaliteli ya saçma sapan cevap veriyor
    bi noktayı aldıysanız bir daha alamazsınız diyor ne zaman yenilecek aldığım nokta cevap yok .
    onu geçtim onca internet veriyor tabi sistemi sapıtıyor aynı pakette bile önceliklendirmeyi ayarlamayı beceremiyor
    sonuç olarak verdiği paketi boşa gidiyor yada sonra bitecek paketi kullanmak zorunda kalıyorsun

paket tanımlanıyor hatta bitmesine 1 gün var 30 gün sonra bitecek paketten düşüyor bi örnek daha uzar gider kısacası

hiç biri herşeyi tam anlamıyla düzgün yapmadığı sürece kaliteli olamaz
    hiç bir operatörüde övmedim de iyidir kesinlikle diye
    her güzelin bir kusuru vardır kısacası

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakosez

Ek bir soru daha sorayim.

3 operator su sartlarda ayni fiyattan hizmet verseydi hangisini tercih ederdin? Ve neden ederdin?

Bu sorularima mantikli cevap verirsen turkcelli birakacagim.
    Türk Telekom da kullanabildiğim internetim olduğu için onu tercih ederdim yanımda istasyonu var çünkü

Bende tüm hatlar var zaten 3 ünü de kullanıyorum üst mesajda da yazdım
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    şu paket önceliği ayarlamayı başarabilse süper olacak
  • Turkcelli kullanma sebeplerim.

Her ay sabit hediye dagitiyor(10 supriz nokta, 4 salla kazan, 1 dergilik)

4g ihalesinde en iyi frekanslari aldi.

Diger operatorlerin 2 kati baz istasyonu var.

En iyi altyapi onlarda. (Hiz testi sonuclarina dayanarak soyluyorum, 300mbps goren kac telekomlu var ki?)

Cok iyi musteri hizmetleri destegi var. Gayet profesyonel ve uslublari cok tatli.

Sesli gorusmelerde en iyi frekanslar elinde oldugu icin cok kaliteli bir gorusme yapiliyor.

Ckk iyi bir tv uygulamasi var.

Kendi uygulamasi dahi efsane yapilmis (gorsel olarak), her turlu islem oradan yapilabiliyor.

Canli hizmeti var (bip)

Bu yazdiklarimin her biri o kadar parayi vermeye degiyor.

Diger operatorlerin de avantajlarini, kullanma sebeblerini bu sekilde yazarmisin?

2 kati parayi vermek icin bu artilar yetersiz mi? Daha ne olmasi gerek sence? Su olsaydi o kadar parayi vverirdim diyecegin birsey varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 14 Ekim 2018; 12:51:47 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    evet ben de bi hediye bitmeden diğerini almamaya çalışıyorum, tecrübe ettiğime göre önce bip grubundan gelen sonra sürpriz noktadan gelen sonra gollerden gelen harcanıyor, goller de kendi aralarında önce düşük mb olan harcanıyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.