|
Turkcell eSIM ile Numaramı Taşıdım: İşte Deneyimlerim (3. sayfa)
-
-
esim'e geçtikten sonra esim uyumlu telefon ile esim destekli huawei watch 4'ü eşleştirip tek hat iki cihaz şeklinde kullanabilir miyiz? forumda türkcell'in aylık 45 TL bir bedel ile bu hizmeti verdiği yazılmış ancak türkcell'in web sitesini altüst ettim denk gelmedi böyle bir hizmetinin olduğu. Bilginiz var mı acaba?
-
O kadar bilmiyorum maalesef hocam, denemek lazım. -
eSIM secince fiziksel SIM kart da geliyor mu adrese? Gelmiyorsa, sonradan fiziksel SIM'e gecmek istersek surec nasil oluyor? -
E devlet hata veriyor. Sizin yapacağınız sistemin -
e-sim seçersen fiziksel kart gelmez adresine. Sonradan fiziksel kartta gecmek için turkcell tim mağazalarını ziyaret edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 4 Ağustos 2024; 8:28:42 > -
Puk kodunu bu linkten de öğrenebiliyor musunuz?
https://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/puk-sorgulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 2 Ağustos 2024; 21:29:47 > -
Merhaba, ben de aynı işlemleri yaparak kayıt oldum hattım yarın aktif olacakmış öyle bir mesaj aldım yarın hattınızı belirtilen günde takın diyor, ama bana qr kodu verilmedi veya ben farketmeyip geçtim. Hat için bir pin kodu verildi sadece onu kaydettim bu qr kodunu nerden bulacağım e-sim için?
İnternette hesabım> hat ayarları üzerinden öğrenebileceğimi söylüyor ama oraya gittiğimde şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor acaba hattım aktif olmadığı için mi bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noiwe -- 8 Ağustos 2024; 9:4:21 > -
Dediğiniz işlemi hattınız açıldıktan sonra yapınız.
-
tesekkürler deneyeceğim
Denedim şimdi, QR kodu okuttuğumda esim etkinleştirilemiyor diyor, elle giriyorum bu kod artık kullanılamaz diyor ne yapmam gerek acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noiwe -- 9 Ağustos 2024; 14:55:10 > -
Hattınız açıldı mı?
QR kod felan yok hocam bana da gelmedi. E-sim olarak basvurduktan sonra turkcell uygulamasından kımlık on arka yukluyorsun ve edevlet den onay verıyorsun 2 evrak ıcın. ondan sonra e-sim e gecısın onaylanmıs oluyor. Hattın acılacağı zaman sms gelıyor zaten. Benim hattım da dün 18:17 de açıldı.
-
Açıldı evet, Wifi bağlıyken turkcell şebekesinde gözüküyorum ama wifidan çıktığımda hücresel veri falan kullanmıyor telefon. QR kodu turkcell sitesinden buldum hat ayarlarım kısmında ama o da çalışmıyor dediğim gibi
-
Sizin geçişte bir sorun olmuş belli. En yakın Turkcell tüm mağazalarına uğramanızı öneririm.
-
qr zorunlu değil altında ayrıntıları elle girin yerdeki yazıları e sim bölümüne yazın yeterli.
-
Onu da denedim bu sefer bu kod artık kullanılamaz diyor öyle yapınca
-
merhabalar bugün telekom e sim e geçiş yaptık hattımız açıldı ancak rehberden seçim yapıp arama tuşuna bastığımızda arama yapmıyor ancak numarayı tuşlayıp arama yaptığımızda arama yapabiliyoruz çevirme yardımı diye birşey vardı onu da kapattık ama düzelmedi bu konuda bilgisi olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxshadow -- 21 Ağustos 2024; 13:56:37 > -
120 yii arayın -
Turkcell'den bana söylenen, telefon degisikligi durumunda, elinizde QR kod olsa bile bayiye gidip yeni kart ücreti ödemeniz gerektigi. QR kodu yeni telefonda okutsaniz bile calismayacagi.
Halbuki Vodafone'da mümkün. Elindeki QR kodu 10 kere kullanabiliyorsun.
Cihaz değişikliğinde eSIM taşınabilir mi?
eSIM’inizin QR kodunu veya manuel kurulum bilgilerini saklıyorsanız, cihaz değişikliğinde eSIM’inizi taşıyabilirsiniz. Öncelikle mevcut telefonunuzdan eSIM’inizi silmelisiniz, sonrasında QR kodunuz veya manuel kurulum bilgileriniz ile yeni telefonunuza eSIM profilinizi indirebilirsiniz.
eSIM bilgilerinizi maksimum 10 defa kullanabilirsiniz.
-
Bu vodafoneda esim online oluyormu yani başvuru yapıp bayiden teslim alma vs.yada online edevletten işlemleri halletmek gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 25 Ağustos 2024; 20:17:58 > -
Mobil uygulamadan E-Sim diye aratınca Yeni tarifle ile hat sahibi olmaya çalıştırıyor. Ben mevcut hattımı sadece dijitale çevirmek istiyorum. Herhangi bir yeni tarife vs istemiyorum. Bunu nasıl yapacağım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X