işlemler/ başvuru işlemlerim/ simkart değişkliği/e-sim |
Turkcell eSIM ile Numaramı Taşıdım: İşte Deneyimlerim (4. sayfa)
-
-
işte bende sim kart değişikliği yeri yok hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: samtigerişte bende sim kart değişikliği yeri yok hocam
Uygulama yuklu telefon e-sime uygunmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamadan deniyorum evet.
telefon 15 pro max
-
Yurtdışındayım çıkarken hattimi faturalıdan faturasıza çevirdim .faturasız hatlara esim veriliyor mu ?bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam ben az önce işlemleri tamamladım. Türk Telekom fiziki hat kullanıyordum, Turkcell e-sim ile numaramı taşıdım henüz Servis Yok yazıyor, hat açıldığında Türk Telekom hattı hala açık kalmaya devam edecek mi benim mi arayıp kapattırmam gerekiyor ayrıca?
-
SS7 saldırılarına karşı koruma sağlar sanırım çünkü SS7 eski tip 2G 3G falan şebekenin sorunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak modunu açıp kapatmanız yeterli olacaktır hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam deneyeceğim, ne kadar sürede açılıyor peki bilgisi var mıdır? Benim hala yok 1 gün olacak nerdeyse normal midir?
-
Taşımaya dair mesaj geliyor hocam, orada tarih ve saati yer almaktadır.
En geç oda en geç, bir aksilik olmazsa 4 gün sürer.
Geçen hafta netgsm den web sayfası üzerinden Turkcell e-sime hattımı taşıdım. web sayfasından kare kodu telefona okuttum aynı anda yan tarafta manuel olarak esimle ilgili pin ve puk kodu da çıktı ( o arada kopyala diye bir şey varmıydı onu anımsamıyorum ) telefonda tanımlandı çift hat olduğundan açılma saatinden esimi aktif hale getirince aktif oldu. Hiç bayiye gitmememe veya müşteri temsilcisine bağlanmama gerek kalmadı.
-
Bugün türk telekom fiziksel hattı e sime geçirdim. Bayinin biri 400 TL istemişti. Türk telekom müdürlüğünde ücretsiz geçiş yaptım.
Aslında numara taşımada tüm operatörler böyle online üzerinden e sime geçecek şekilde sistemi oturtsalar çok daha güzel olacak bayiye gitme derdi ortadan kalkmış olurdu.
-
Turkcell, e-sim ile geçiş için ekstra hediye vs. veriyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bgrn7Turkcell, e-sim ile geçiş için ekstra hediye vs. veriyor mu?
"digitalden gelen hediye haftalık 2 gb "
-
Teşekkürler
1-esim; yurtdışı, esim imei kayıtlı telefonlarda
1 gece sonra aktif oluyor.
Sabah uçak modunu aç-kapa yapın
2-fiziksel simin çekim kalitesi daha iyi!
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, yurtdışına çıkmıştım hattım netgsm ama yurtdışında kullanımı bulunmuyormuş,bankacılık smsleri gibi işlemleri yapmak için esim ile Türkcell 'e numaramı taşımak istiyorum ancak netgsm hattım çalışmadığı için doğrulama kodu alamıyorum , bu durumu nasıl çözebilirim ?
Fiziksel sim ile e sim arasında nasıl çekim gücü farkı olabiliyor ki?
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X