Arkadaslar faturalı hat alacagım ama hat fiyatı ne kadar acaba bedava die dydum dogrumudur ?
DOĞRUDUR BEDAVA
saolasın kards
denizlide ayrı ayrı bayilerde fiyat durumu 1 faturalı hat + 1 adet 20 kontörlü hazırkart =1 lira 1 faturalı hat + 1 adet philips cep telefonu = 28 lira 1 faturalı hat + 1 adet philips cep telefonu = 30 lira 1 faturalı hat = tamamen bedava
1 soru daha :D diyolarki ilk fatura kabarık gelıomus acılıs ucreti falan fialn bu dogrumudur ?
quote:
Orjinalden alıntı: hseyn1995
1 soru daha :D diyolarki ilk fatura kabarık gelıomus acılıs ucreti falan fialn bu dogrumudur ?
turkcell öyle şey yapmaz.
ben 2 hafta önce yeni hat aldım.
31 liralık vergiyi turkcell ödüyor zaten.
bana sadece aylık sabit ücret 1,82 tl + 2 lira telsiz-ruhsatname vs.+ kdv öiv = toplamda 4-5 lira fatura gelecek.
12,5 liraya ulaşmadığı için fatura gelmeyecek, diğer ay göndercekler.
birde cayma bedelli diye kampanya var. kayıt olursan her ay 120 dakika her yöne hediye veriyor. 5 kuruş almıyor bunun için. tavsiye ederim. ben sadece o 120 dakikayı kullanıyorum.
peki güncel hazırkart fiyatları ne kadar oldu... ben geçenlerde 20 kontörlü sordum 15 tl dedi bende vazgeçtim almaktan...
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
peki güncel hazırkart fiyatları ne kadar oldu... ben geçenlerde 20 kontörlü sordum 15 tl dedi bende vazgeçtim almaktan...
20 kontörlüsü 12-15 lira arası değişiyor.
100 kontörlü 20-22 lira
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
quote:
100 kontörlü 20-22 lira
eyvallah sağolasın demekki bana fazla bi fiyat söylememişler... p.tesi alayım bi hat... bide kampüste 2 saat bedavanın 150 yükleme sınırını 100 e indirselerdi çok daha iyi olurdu...
quote:
quote:
quote:
100 kontörlü 20-22 lira
eyvallah sağolasın demekki bana fazla bi fiyat söylememişler... p.tesi alayım bi hat... bide kampüste 2 saat bedavanın 150 yükleme sınırını 100 e indirselerdi çok daha iyi olurdu...
kolay kolay inmez.
Bedavadır kullanılmış numaralar Bi arkadaş almıştı bi siteye uye olunmuş hattan her hafta 16 kont gıdıyodu bazılarıda sapık kaynıyo
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre
Bedavadır kullanılmış numaralar Bi arkadaş almıştı bi siteye uye olunmuş hattan her hafta 16 kont gıdıyodu bazılarıda sapık kaynıyo
kullanılmış değil
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre
kullanılmış değil
daha önce kullanılmış olsa bile eski üyelikleri iptal olmuyormu hat kapanınca... nasıl bi sistem şimdi... bende geçenlerde kontörlü hattımın numarasını değiştirdim 25 kontöre.. turkcell yetkilisi yeni numaramın daha önce kullanılan bi numara olduğunu söyledi... şimdi bu numaranın eski bi aboneliği varsa ben ne yapmam gerekiyor... ama olmaması gerekiyor bence..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme