Şimdi Ara

Turkcell faturalı internetim bitti. Ek paket ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köye gideceğim. İnternetim bitmek üzere ve köyde de wifi yok. adam gibi bir internet almak istiyorum. Yok mu satın alabileceğim 5gb 8gb lık internetler. Az önce baktım faturasızlar alabiliyor. Ee biz niye alamıyoruz?

• Fatura kesim tarihin ayın kaçı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.can.tas

Fatura kesim tarihin ayın kaçı?

Ayın 10

• Ek paket en yüksek 5 gb var 15 gün geçerli 45 lira veya hesabımdan alacağın ek paketler var fatura kesim tarihine yakın ihtiyacın olursa 4 gb bunu alıp dönem sonu iptalini verirsin sadece kulllandığın gün kadar ücreti yansır.

Turkcellin ek internet paketleri avantajlı değil.

O süre içerisinde paketin özel teklif değilse interneti bol pakete geçmek daha avantajlı olur

• quote:

Ek paket en yüksek 5 gb var 15 gün geçerli 45 lira veya hesabımdan alacağın ek paketler var fatura kesim tarihine yakın ihtiyacın olursa 4 gb bunu alıp dönem sonu iptalini verirsin sadece kulllandığın gün kadar ücreti yansır.

Turkcellin ek internet paketleri avantajlı değil.

O süre içerisinde paketin özel teklif değilse interneti bol pakete geçmek daha avantajlı olur

Peki üst pakete geçince ayın 10unda eski düşük paketine dönebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nope.Ayda 1 kez paket değişikliği yapabilirsin.Yani bugün yaparsan temmuz 25 te değişiklik için talimat verebilirsin ancak.Tekrar alt pakete geçeceğin için onuda sistem otomatik olarak ilk fatura kesim tarihin olan ayın ağustos ayının 10 una atar.Üst paketlere geçmek isteyince anında o gün devreye girmesini tercih edebiliyorsun.Alt paketlere geçmek istersen ilk fatura kesim tarihinde paket devreye giriyor ancak

• quote:

Nope.Ayda 1 kez paket değişikliği yapabilirsin.Yani bugün yaparsan temmuz 25 te değişiklik için talimat verebilirsin ancak.Tekrar alt pakete geçeceğin için onuda sistem otomatik olarak ilk fatura kesim tarihin olan ayın ağustos ayının 10 una atar.Üst paketlere geçmek isteyince anında o gün devreye girmesini tercih edebiliyorsun.Alt paketlere geçmek istersen ilk fatura kesim tarihinde paket devreye giriyor ancak

Peki 6 gb tarifeye geçsem ayın 10 unda ve 25 inde iki fatura mi ödeyeceğim bu ay için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 25 Haziran 2017; 5:24:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Nope.Ayda 1 kez paket değişikliği yapabilirsin.Yani bugün yaparsan temmuz 25 te değişiklik için talimat verebilirsin ancak.Tekrar alt pakete geçeceğin için onuda sistem otomatik olarak ilk fatura kesim tarihin olan ayın ağustos ayının 10 una atar.Üst paketlere geçmek isteyince anında o gün devreye girmesini tercih edebiliyorsun.Alt paketlere geçmek istersen ilk fatura kesim tarihinde paket devreye giriyor ancak

Peki 6 gb tarifeye geçsem ayın 10 unda ve 25 inde iki fatura mi ödeyeceğim bu ay için?

Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin anında geçip geçemeyeceğini anında geçersen temmuz ayının 10 una geçtiğin paketi ücreti yansır sadece eski paket yansımaz.Ama önceki paketten yaptığın kullanımlar geçtiğin paketin içeriğinden düşer.Yani haziranın 10 undan beri geçtiğin paketi kullanıyormuşsun gibi.

• Turkcell'in sayfasını iyi incele.. O sayfada internet kısmında 8Gb, 12GB ve 20GB paketleri var.. O paketlerden istediğini alabilirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Turkcell'in sayfasını iyi incele.. O sayfada internet kısmında 8Gb, 12GB ve 20GB paketleri var.. O paketlerden istediğini alabilirsin..

Faturalı hatlar alamıyor onları

• quote:

quote:

quote:

Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin anında geçip geçemeyeceğini anında geçersen temmuz ayının 10 una geçtiğin paketi ücreti yansır sadece eski paket yansımaz.Ama önceki paketten yaptığın kullanımlar geçtiğin paketin içeriğinden düşer.Yani haziranın 10 undan beri geçtiğin paketi kullanıyormuşsun gibi.

Eyvallah arkadaş.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    O zaman benim yaptığım yöntemi yapabilirsin..

GM5 Plus Dual Sim telefon kullanıyorum, bu telefonun bir tarafında konuşma hattımı, 2. Slotuna data hattımı taktım.. Telefonun ayarlar kısmında ınternet bağlantısı için data hattımın takılı olduğu 2. slotu ayarladım. Data hattıma da data hatları için geçerli olan 12GB internet paketini aldım. Istersen 20 GB paketini de alabilirsin..

Konuşmak ve müzik dinlemek için Jabra Sport PuLse bluetooth kulaklık kullanıyorum..
  • quote:

O zaman benim yaptığım yöntemi yapabilirsin..

GM5 Plus Dual Sim telefon kullanıyorum, bu telefonun bir tarafında konuşma hattımı, 2. Slotuna data hattımı taktım.. Telefonun ayarlar kısmında ınternet bağlantısı için data hattımın takılı olduğu 2. slotu ayarladım. Data hattıma da data hatları için geçerli olan 12GB internet paketini aldım. Istersen 20 GB paketini de alabilirsin..

Konuşmak ve müzik dinlemek için Jabra Sport PuLse bluetooth kulaklık kullanıyorum..

tek sim alıyor telefon. 20 gb lık internet ne kadar.
    Bendeki GM5 pLus 2 sim kart takılan model, 1 senedir kullanıyorum, şu linkten görebilirsinhttp://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-plus-dual-sim-general-mobile-garantili-p-TELCEPGM5PD-RG

Operatörde taahhütlü satılan modellere tek sim kart takılıyor.

Ayrıca internet paket fiyatları için şu linke bakabilirsinhttp://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/faturali-hat?place=sub_menu

• quote:

Bendeki GM5 pLus 2 sim kart takılan model, 1 senedir kullanıyorum, şu linkten görebilirsinhttp://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-plus-dual-sim-general-mobile-garantili-p-TELCEPGM5PD-RG

Ayrıca internet paket fiyatları için şu linke bakabilirsinhttp://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/faturali-hat?place=sub_menu

20 gb lık paket güzelmiş. telefonda kullanmanın bir imkanı yok mu ? ayrı bir aparat mı gerekli kullanmak için.

• quote:

quote:

20 gb lık paket güzelmiş. telefonda kullanmanın bir imkanı yok mu ? ayrı bir aparat mı gerekli kullanmak için.

20 GB'lık paketi data hattında kullanabilirsin.. Konuşma yaptığın hattında kullanamazsın..

Data hattını bahsettiğim cihazın 2. slotuna nano sim kart olarak yerleştirip internet kullanımı için ayarlar kısmında gerekli ayarlamaları yaparsan kullanırsın, ayrıca bir aparat kullanmana gerek yOk..

2 sim kart takılan telefon cihazlarına internet kullanımı için verilen data hatları takılıp kullanılamaz diye bir kural yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 3 Temmuz 2017; 11:3:36 >

• quote:

quote:

quote:

20 GB'lık paketi data hattında kullanabilirsin.. Konuşma yaptığın hattında kullanamazsın..

Data hattını bahsettiğim cihazın 2. slotuna nano sim kart olarak yerleştirip internet kullanımı için ayarlar kısmında gerekli ayarlamaları yaparsan kullanırsın, ayrıca bir aparat kullanmana gerek yOk..

2 sim kart takılan telefon cihazlarına internet kullanımı için verilen data hatları takılıp kullanılamaz diye bir kural yok..

peki bilgisayara takmak için ne yapmalıyım. sanırım usb tarzı bir aparatı var. onun içinde ücret mi ödenecek.

Telefonun kutusundan çıkan usb kablosu ile telefonu bilgisayara takıp telefonda usb üzerinden internet paylayışımı (HotSpot) yapman yeterli başka bir şeye gerek yok..
  • quote:

Telefonun kutusundan çıkan usb kablosu ile telefonu bilgisayara takıp telefonda usb üzerinden internet paylayışımı (HotSpot) yapman yeterli başka bir şeye gerek yok..

ama telefona başka bir sim takmam lazım değil mi ?

aynı interneti verip neden böyle saçma bir yöentem izliyorlar anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.