Şimdi Ara

Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell kalitesi diye birşey yok. O da çöp. Hem de en beterinden ama diğerleri foseptik çukuru olduğu için çöplük foseptik çukurundan ehvendir diyoruz.

Hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi Turkcell kalitesi diye bir saçmalığın zikredilmesi. Öyle bir şey yok. Bizzat şahidiyim.

Superbox Turkcell'i batırdı. Hem de öyle bir batırdı ki akıl hayal durur. 2018 Turkcell'i yok. Türkiye'de internet ciddi ciddi yok. İnanılmaz dengesizlikler mevcut ama bu durum her noktada geçerli zaten. Türkiye'de inanılmaz derecede kaynak dağıtımı adaletsizliği var.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam eski Turkcell yok, ama kalitesi dememizin sebebi açık ara 2 operatörden de kalite (altyapı) olarak mobilde üstün.

Şuanlık böyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben sizi çözemedim ya, yanlış hatırlamıyorsam Turkcell'de sinir olup hattı kırıp Vodafone hat aldınız, sonra Vodafone kötü diye TT'ye geçtiniz, şimdi de TT kötü diye Turkcell'e geçiyorsunuz.

Bi ara ben de sizin gibiydim, hepsini kullanasim geliyordu 3-4 ayda bir operatör değiştiriyordum ama bağımlılık yapıyor hocam bir süre sonra. En iyisi hangisi uygunsa onu kullanmak. Şu an Turkcell Dev 80 kullanıyorum, bı tane de TT hat aldım daha yeni. TT hattı yedekte tutacağım. Dev 80 bittiğinde eğer TT'den güzel bir faturaliya geçiş teklifi gelirse o hattan devam edeceğim bu sefer şu an kullandığım yedekte kalacak. Bence siz de bu tarz bir şey yapın. Yoksa o kötü bu kötü derken sürekli değişiklik yaparsınız. Bana kalırsa TT, Vodafone'dan fersah fersah önde. Tabii kişisel görüşüm bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekstradan, artık Mobil Operatörler bölümünde hatta DH Forum'da uzun bir süreliğine bulunamayacağım. Yani bu metin için ayrı bir konu açmam da saçma olacağı için buraya yazıyorum. Bunda çeşitli etkenlerle beraber bölümün kalitesinin geçmişe göre düşmesi de mevcut. Eski Mobil Operatörler bölümü havasinda değil artık. Bu nedenle belki birkaç gün daha buralarda takılırım, sonra uzun bir süre yokum artik. Kendinize iyi bakın dostlar. Operatörler hakkındaki çoğu bilgiyi buradan öğrendim, buranın çok emeği oldu bu konuda. Bölümdeki emektarlara ayrı ayrı teşekkürler.

• Dev 80 GB, aylık 15 GB kullansan yaklaşık 5,5 ay kullanım yapar. Aylık yaklaşık 55 TL'ye gelir. 5,5 Ay sonra aynı paketten bir tane daha alırsın. Böylece devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam bir iyisini bulamadım çok değiştirdim.

Başta Turkcell'dim, evde ki hızı yüzünden sinir oldum kırdım hattı kapattırdım.

Sonrasında Vodafone'a gidip faturasız hat aldım, onda da kapsamasından memnun kaldım ama hızından kalmadım.

Zaten faturalı yaparakda daha da soğuttular, taşıdım efsane prime 20 gb telekom'a.

Yağmurdan kaçayım derken doluya tutuldum, telekom'da ne kapsama vardı, ne hız vardi ben böyle rezil bir hat görmedim, nereye gitsem çeker mi korkusuyla gidiyordum.

Dayanamayıp bayiden direkt değiştirdim hattı, caymasını falan'da ödeyeceğim kurtulacağım.

Turkcell'de GNÇ Faturasız 25 GB + 1000 dk + 100 sms + Sınırsız Whatsapp ve Bip olan bir pakete geçicem, fiyat 69 ₺ (28 gün)

Sonuç olarak şunu söylüyorum, Turkcell'den başkası yalan. Artık köye, dağa, kırsala fln gidersem çekecek mi, çekmeyecek mi korkusu yok kısaca bana.

• Sende kendine iyi bak hocam, geri dönmen dileğiyle.

• Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

• Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm) git gel yaptım bu pakete geçemiyecekmiyim acaba?

Git gel yaptığım için pakete geçiş yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 13 Ekim 2021; 8:57:9 >
  • Bence 29 liralık tt prime tarifesine yazık ettin. Böyle pahalı olmuşken tarifeler kaçırılmaz bir şeydi. Ben olsam 3G’ye çeker yine kullanırdım

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam açık konuşucam, şunu içten söylüyorum telekom cidden çekilmiyor.

İyi hoş söylüyorsun ama çıldırttı beni ya, 3G'ye çekmek mesele değil, adamlar koca büyükşehirin ortasında 2G veriyor.

Şebeke olmadığı oluyor, bazen E+ oluyor.

Hani tarife 20 gb 29 tl iyi hoş ama çekilecek dert değil.

Turkcell'e geçtim şuan ilçemde en az heryerde 20 mbps alıyorum, çoğunlukla 50 mbps oluyor.

Değişen sadece kalite ve fiyat oldu.

Telekom'da 20 internete 29 öderken, Turkcell'de 69 ödeyeceğim ama feda olsun.

Telekom'la gideceğim yerlere korkuyla gidiyordum. Çekecek mi çekmeyecek mi, 3G mi var, 4G mi diye.

Şuan Turkcell'deyim keyfim kebap, hızlar ve kapsama şahane, parası hafif kazık ama olsun.

Samimi söylüyorum tcell'den gerisi yalan.

• Her an ulaşılması gereken şirket sahibi olsan neyse diyeceğim dostum da yani biz de kullandık tt. Hiç öyle mağdur olmadım hem de türkiyenin 4 1 yanında. Tabi memnunsan bir şey diyemeyeceğim.

29 tl ye 20 gb hayallerimi süslüyor. Şuan verseler taahhüt bozar direkt atlarım dinlemem turkcell filan. Allahtan ben akıllı 15 gb tarifesine zam gelmeden aldım da 49 tl veriyorum turkcell daha keyifli oluyor.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir hocam ama her zaman ucuz etin yahnisi yenmez.

Şuan Turkcell'de keyfime bakıyorum, parası neyse de feda olsun ama çeksin ve hızıda sağlam olsun.

Telekom'un hızı ve kapsaması sağlam olsa ona da fazla öderim.

Bkz : İlk günden hızlara doydum

Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

• Bimcell su saat aldığım hız..yer gebze.pendikte daha fazla hız alabiliyorum.uzun süre vodafone kullandım onda hızlar cok daha düşük.birde vodafonede sürekli band geçiş olduğundan şarjıda sömürüyor.
    Türkcellde bulunduğum yerde hemen hemen aynı hızlar..
    Genel olarak nerde fazla duruluyorsa orda iyi çekiyorsa yeterli bence..3 oparatöründe eksileri artıları var Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

• Turkcelle hattımı taşımayı düşünüyorum ancak akıllı tarifelere geçme şartlarında lansman tarihi itibarıyla 30 gün ya da 45 gün içinde hat taşıyanlar yararlanamaz yazıyor bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 2 Aralık 2021; 22:32:5 >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Turkcell faturasıza taşıdığınızda hat açıldığı an Akıllı paketlere geçebilirsiniz.

• Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.