Hayırlı olsun hocam darısı benim başıma. |
Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm) (4. sayfa)
-
-
Sağol hocam, inşallah darısı senin başına.
Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmek, Toros'dan inip, Ferrariye binmek gibi birşey oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat/Performans paketi hocam düşünmeden geçin.
Turkcell tarifem doldu düzgün bir paket teklif edilemedi. Cumartesi günü faturasıza başvuru yaptım geri faturaya geçerim. Bu geçişten sonra 12-15 GB data içeren en uygun paket ne olablir? Konuşma süresi önemli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 liraya 1gb paket tanımlıyorlar ondan kaçamıyorsunuz üstüne başka paket daha tanımlarsanız epey pahalıya gelir.
faturasıza başvuru yapıldığında 35 liralık paket değil de daha yüksek bir paket istenebiliyor mu acaba denemek sormak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü değil berbat. BERBAT. BERBAT.
4.operatör gelsede dümdüz etse şunları. Yokki ülkede işini adam gibi yapan bir firma
Bizde fiber kablo döşemek de çok büyük sorun. Kazıların önü tıkanıyor. 5G hayali kuruyorlar ama Türkiye'de ciddi ciddi 4G yok. Biz 4G kullanmıyoruz. 50 mpbs 4G olmaz. 20-30 mbps 4G olmaz. O olsa olsa 3G olur.
Olsa ne yazar parasını verip sınırsız paket alamıyorsun ülkede alsan da 10 mbps falan sınırlı oluyor. Öyle rezil lbir ortam.
Herşeyin kalitesizini ve pahalısını kullanıyoruz.
-
-
Git gel yaparak Dev 80 ya da Akıllı 20'ye geçin hocam.
Kesinlikle öyle hocam.
Daha rezil telekom'a bulaşmam, dandik sistemleri, dandik altyapıları vs vs...
Kanser olmaya değmez, Turkcell'den gerisi yalan, dağda telekom çeksinde görelim.
Türk Telekom'un kaliteli altyapısına sizde yakalanmışsınız hocam.
Geçmiş olsun
Hocam bu şampiyon ve bordo paketi açar mısınız?
Aylık kaç hak bu paketler pek bilgim yok.
Yalan dolan. Kablolu altyapın olacak gerisi hikaye
-
Ne desem bilemedim, sabitte türk telekom iyi fakat mobilde berbat, bende 50 yıllık kablodan gelen internete 140 veriyorum aylık yazık....
Türk telekom fiberde millenicom kullanıyordum evde.
Sabitte de iyi değil Türk telekom. Yıllarca bu işi Türk Telekom götürdü. Şuanki iyileşmeler sabır taşı çatladığı için böyle. Zaten fiber döşemişssin bir zahmet iyi olsun
Kaç adamda fiber altyapı var? Hikaye o iş. VDSL tarafında tamam eskisine göre daha iyi ama hala istenen gibi değil.
Türkiye'de internet çok çok çok büyük problem. Gerçekten bıktım usandım artık bu ülkeden beni bile yıldırdılar.
Böyle en temel konularda bile böyle rezillikler çıkacaksa bu ülkenin gençlerinden kimse hiçbirşey beklemesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 10 Ekim 2021; 22:6:1 > -
Bir gence online eğitim için internet altyapısı yok diye 600 liraya superbox satılıyorsa o ülkenin yönetiminin insanlığından şüphe ederim, 600 lira nedir ya?
Turkcell iyi hoş firma ama fiyatlandırmasına bende kızıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 10 Ekim 2021; 22:7:7 >
8-12 arası 2 mpbse sabitlenir kimse umutlanmasın.
Ben 10 mpbs sınırsızı 150 TL'ye kullandım. Allah'ım işkence bu diyorum başka birşey demiyorum. Çin işkencesi hatta.
Para vermek çözüm değil kesinlikle para verip de çözemiyorsunuz.Ancak data hattı alıp astronomik rakamlarla kullanmamız gerekiyor
Ciddi manada usandım artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 10 Ekim 2021; 22:8:16 > -
Bende 200 liraya 10 mbps superbox kullanıyordum, keşke iptal ettirmeseydim diyorum.
15'i olmuş 599 TL.
Bugün dönse 150 tlye falan dönse yine gideceğimiz şey o.
Başka çare yok şaka gibi
-
Sistemi çok iyi hocam ben olsam koşa koşa alırım. Çok iyi değil mi ya, tak çalıştır ve Turkcell kalitesinde sınırsız, nimet gibi ama 19:00-24:00 kısıtlaması insanın canını sıkıyor.
Her yere götürüyordum mereti, gören bu nedir? neye yarıyor diyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X