< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 24 Haziran 2021; 18:1:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 24 Haziran 2021; 18:1:35 > |
Şu upload hızı 5 Mbps olduktan sonra isterse Gbps seviyesinde hız versin gram birşey ifade etmiyor benim için.
|
Turkcell in yaptığı hamleler genelde diğer firmalarin önünü açıyor.
Modem kira ücretini ilk çıkaran firma Aktivasyon, kurulum ücreti gibi değişik değişik isimler çıkarıp bunları taahhütle ücretsiz sunup, taahhütte cayanlara bin iki bin lira cayma bedeli çıkarma işini ilk başlatan sağlayıcı. Tarife fiyatını 300 lira yapıp taahhütlü fiyatı 140 liradan satip taahhütle sanki yüzde 50 indirim yapıyormusuz gibi tarife fiyatına abartı fiyatlara çıkaran ilk firma Zorla bir modem dayatip bu modemden başka bir modem kullandirmayan ilk firma Adil kullanım kotası dolduğunda upload hızını da düşüren ilk firma Bunların hepsini ilk superonline başlattı. Diğer firmalar da superonline yaptı. Biz de yapalım dedi. Bence son 3-4 yilda sektörün önünü açan ciddi anlamda rekabet getiren firma Türknetdir. Turkcell kendi fiber alt yapısından 24 ay taahhütle 24 mbps 50 gb akn li paketi 60-70 liraya satarken Türknet 100 mbps 150 gb akn li paketi 60 liraya Türk Telekom un vdsl alt yapısından taahhütsuz veriyordu. Hayatında adsl de 16 mbps hızı doğru düzgün göremeyen kişiler hattının desteklediği en yüksek hızı almaya başlamislardi. |
Hakikaten insanlarla dalga geçer gibi 5 megabit Upload nedir ya? Dünyada bizim şirketler gibi eve fiber döşeyip 5 megabit upload veren başka firma varsa söyleyin çok merak ediyorum.
|
Türk Telekomun bu fiyata 100Mbps sattığını düşünürsek gayet güzel bir paket. Şu firmalar Fiber'de hız konusunda bir rekabet etse de daha yüksek hızları daha ucuza alsak, ama yok adamlar Fiber'de 12 Mbps hız satmaya çalışıyor hala. Sanırım Türk Telekomun yeni paketlerine ithafen çıktı.
|
Turkcell ne yaptığı belli olmayan bi firma olmaya başladı iyice. Yöneticiler konusunda sıkıntı olduğunu tahmin ediyorum. Kalite falan da artık kalmadı ama nabza göre şerbet misali bölge bölge değişiyor, milleti sömürme konusunda ise hep önde olan bir operatör ki fiberde yine saçmalamadan edememiş. Şu upload nedir valla ayıp.
|
kablonet efendi de hala hızları akşam 25 yapsın
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|