Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece faturasıza taşımak istiyorum desin, paket falan sorucaklardır. Paket istemiyorum, hat açılınca kendim sms ile paket başvurusu yapacağım desin mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hat değişikliğinde yani Vodafone dan turkcell e geçince sim kart yenileniyor mu? Bu durumda numaraları yedeklemek mi gerekir?

• hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Yeni simkart verilecek, yani rehberi yedeklemen lazım.

• 25 yaş altı kişinin dijital operatöre kaydı sadece bir numara için mi oluyor?Yani 2-3 numaraya aynı kişiyi kaydedebilir miyiz?

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Hayır kaydedemezsin. 1 TC 1 numaraya kayıt edilebilir.

• İle özel 2gb için illeri nasıl görebilirim?

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    16.05.2019 itibarıyla kampanyadan son 90 gün içinde sadece Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa illerinden yeni bir hat alarak ya da numarasını taşıyarak Turkcell’e gelen faturalı ve faturasız bireysel ses hatları belirtilen kampanya koşullarını sağladıkları durumda yararlanabilecektir.

• Bu hatta numarasini son 30 gun turkcellden tasima yapan yararlanamiyor..dogru mu?
    Esim icin buna tasima yapacaktim ama kampanya sartlarinda oyle belirtiyor.esimi lifecell firsat super paketine gecirdim?kendi hattimi da genc firsat pro ya bugun gesicini yaptim..
    @jazzalyn hocama emekleri icin cok tesekkur ederim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kvc_kvc kullanıcısına yanıt
    Son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış kişiler yararlanabiliyor. Yaani birnevi git gel yaparak yeni müşteri olup uygun fiyattan faydalananlar geçemez.

Lifecell Fırsat Süper faturalı tarifesi. GNÇ Avantaj ise faturasızlar için bir paket. Hattı faturasıza geçirip (cayma bedeli çıkar) ardından bu pakete geçebilirsiniz. Tabi kesin olarak geçilebilir mi bilemiyorum, müşteri hizmetlerinden onay alarak bu işlemi yapmak lazım. Hani olurda faturasıza geçtikten sonra bu paketi almanıza engel birşey olmasını istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Ağustos 2019; 18:21:15 >
  • Turktelekom faturasızda 39 liraya 10gb+750 dk kullanıyorum. 2 lira da vergi filan.
    Geçsem mi geçmesem mi bilemedim, var mı fikri olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifecell Fırsat 5GB + 3GB haydi gel + 2gb facebook+twitter
    750dk her yöne + 1000dk bip + 100sms + ıvır zıvır uygulama internetleri
    Faturalı 49 TL ödüyorum bu pakete. 5. faturam kesilecek, cayma bedelini ödeyip gelmeye razıydım şu pakete ama son 30 günde hattı turkcellden taşımamış olmak şartı üzdü.
    Hocam biraz karisik galiba..simdi ben esimin hattini 3 gun once ttnete faturasiza tasimistim..bugun de lifecell firsat supere tasidim..simdi hat acilinca musteri hizmetlerinden bunu talep edebilirmiyim..ya da 1 ay sonra tasiyabilirmiyim?

• kvc_kvc kullanıcısına yanıt
    Bu paket faturasız hatlara özel hocam. Eşin şuan faturalı bir tarifeye başvurmuş, bu paketide faturasıza geçmeden alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Ağustos 2019; 19:50:39 >
    Tamam hocam.hat acilsin,faturasiza tasiyip bunu almaya calisalim bakalim..eyvallah,tesekkurler..

• Arkadaşlar ben turktelekom faturalidayim Turkcell e geçerken direk faturasiza geçebiliyor muyum? Yoksa illa faturaliya geçip sonradan Turkcell de fatirasiza başvuru yapmak mı lazım?

• xhasanx kullanıcısına yanıt
    TT'a geçeli 30 günden fazla olduysa Turkcell'de faturasıza gelip yeni müşteri kampanyalarından faydalanabilirsin.

• Lifecell hoş geldin 5 gb kullanıyorum. Bu gün 1 ay oldu geçeli ve paketi yenilemiştim. Önümüzdeki ay geçebiliyorum buna sanırım. Şimdiden garantiye alma yolu varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 3 Ağustos 2019; 21:4:26 >
  • Haftaya numarayı türkcell e taşıyacağım.
    Lifecell hoşgeldin 5gb 35 e geçektim.
    Bu kampanya daha iyi m oldu.
    Ekstra olarak haydi gel 1gb ve ile özel 2gb ile güzel bir kombo olacak.
    Toplamda 6+3+2+1 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Lifecell hoş geldin 5 gb kullanıyorum. Bu gün 1 ay oldu geçeli ve paketi yenilemiştim. Önümüzdeki ay geçebiliyorum buna sanırım. Şimdiden garantiye alma yolu varmıdır
    Son 90 günde geçen dediği için öbür ay geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Son 90 günde geçen dediği için öbür ay geçebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Umarım sıkıntısız geçirir güzel oldu hem 2 ay daha uzatmış olurum kampanyalı paket kullanma olayını.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.