Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bal gibi de yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Aralık gibi yapmıştım halâ devam ediyor. Nereye kadar gider bilinmez. 6gb + 3gb(Facebook, instagram, Twitter, YouTube) + ile özel 2gb = 11gb 34 TL turkcellde şuan bundan iyisi yoktur.
    Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hem internet hızı hem çekim kalitesi gayet güzel. GNC sali ve perşembe günleri çatlat ile internet veriyor. Cuma da salla kazan var.Hemen hemen her defasında da internet verdi. Paketin yenilenmesine birkaç gün var.Hala 4 gb yakın internet var.Iyi ki haziranın sonlarını beklememişim geçmek için.

• Şu an bu tarife bitti galiba. Buna yakın bir tarife var mı numara taşımaya özel.

• tekrar başvurdum kampanya sona erdi diyor

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL!

• İlk defa Turkcell n faturalısını kullanmaya karar verdim Gnc Avantaj kullanırken müşteri hizmetleri aradı 1000 DK + 1000 Sms + 10 GB + 1 Gb Dergilik = 39 Liraya faturalı tekliflerini kabul etmiş bulunmaktayım. Görüşmelerim sırasında sesin gerçekten net gelmesi ve kısmen internetininde hızlı olmasından dolayı tercih ettim. Gnc Avantajdan sonra bunu teklif ediyorlar sizede söylemek istedim.
  • ben 7-8 aydır bu tarifedeyim , hat yeni , hat parasını 5 lira olarak 1 sene ödeyecektim ama gel gelelim ki 34 liralık pakete her ay 50 lira ödüyorum , Türkcell fena geçiriyor , fatura biter bitmez ucuz bi oparetore gecicem , Turkcell abartıldığını gibi çekmiyor ayrıca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Hocam tarifenizin adı ne? Turbo Fırsat 5gb+ ile fiyat özellikler birebir aynı fakat sizde 10gb var bu bahsettiğim tarifede 5gb. Tarife adını yazabilirseniz biz de smsle geçmeyi deneyelim.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Maxi Plus
  • Gnç yapılan tc kimlik numarası 2 hatta aynı anda kullanılabiliyor mu öyle bir şey görmüştüm sanırım. Hat sahibi ikisinde de aynı (gnç tc’si başka biri)

Deneme yapsam kendi hattımı bozabilir diye denemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 21 Temmuz 2020; 22:5:10 >
  • Bugün bana SMS geldi sonlandırılmıştır şeklinde. Yenilenmedi de. Yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Bugün bana SMS geldi sonlandırılmıştır şeklinde. Yenilenmedi de. Yaşayan var mı?
    Bana herhangi bir sms gelmedi ama hatta para yüklememe rağmen yenilenmedi. sanırım sona ermiş
  • melifkaya kullanıcısına yanıt
    12 ay kullanım süresi var ya hocam bana daha 8-9 ay oldu gibi gelmişti 1 yıl olmuş halbuki. O yüzden yenilenmedi. Uygun da bir şey bulamadım Türk Telekoma geçicem gibi..
  • Benim GNÇ avantaj 6 GB süresi doluyor diye bugün aradılar
    Her ay TL yüklüyordum aynı fiyattan devam etmeyeceğini söylediler

Faturalı maxi plus

10 GB- 1000 dk-1000sms 39 dediler kabul ettim bende ( ilk ayda 10 GB net )

Faturali Maksi Plus kampanyaniz ile internetinizi 2 ye katlayarak toplam 10GB internet, her yone 1000 dk, her yone 1000 SMS, Dergilik ve Dergilikte gecerli 1GB i bu fatura doneminizden itibaren 12 donem boyunca kullanabilirsiniz. Paket ucretiniz aylik 39 TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 21 Ağustos 2020; 20:14:27 >
  • Ben de yakınımı faturalı maksi plus a geçirdim.En uygun bunu buldum.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.