Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanyadayim acaba aynı kampanyanın 10 + 5 olanı var gecebiliyomuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün önce Vodafone dan Turkcell Rahat 5 gb tarifesine geçtim. Bu tarifeye geçebilir miyim?

• bu paket 30 haziranda bitiyormuş arkadaşlar. şimdi geçersek paketi bu fiyatıyla kullanabilir miyiz?
  • Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL!

• 30 haziranda bitecek GNÇ kampanyaları dün sona ermiş.
  • Anlaşılan o ki paket fiyatlarında ayarlama yapacaklar.Telekom gibi gitme gelme 90 gün olmuş bazı tarifelerde yanlış okumadıysam.Önümüzdeki dönem civcivli olacak
  • vay arkadaş yaaa, tam hattı taşıdım kampanya bitmiş iyimi...
    yeni gelecek kampanyadan haber var mı peki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 20 Haziran 2020; 16:12:0 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Gnc hoşgeldin 6gb var hocam buna yakın içerikleri mevcut. Yalnız 37 tl. Ben de bu tarife için geçiş yapmıştım ve 30 Haziran'da biteceğini bilerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • underzero21 kullanıcısına yanıt
    Onun içeriği nedir acaba? 12 ay sabit fiyatla alınabiliyor mu? Link verebilir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

2200 a GNC HOS GELDIN 6 GB yazıp gönderip geçebilirsin.

Sağolasın hocam çok iyi oldu bu.
  • Merhabalar, yaklaşık 9 aydır bu paketi kullanıyordum. Sanıyorum haziran sonu bitiyormuş, mevcutta kullanabileceğimiz faturalı veya faturasız tavsiyesi olan var mı?

• Nasıl doldu arkadaşlar. Şimdi ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Herkes mi başka pakete geçmek zorunda kalacak yoksa mevcut kişiler devam edip yeni kişi mi almayacaklar.

• SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    Zaten kullanıyorsanız ve ilk abone olurken sms ile almışsanız paketi 12 ay aynı fiyat gidiyor zaten. Şuan ben yeni almak istediğimde bu paketi vermedi, onun yerine 37-tl lik olanını aldım.
    Benim Turkcell faturalı, taahhüt sürem doluyor ama yaşım tutmuyor. Bu pakete kardeşimin tcsiyle geçebilir miyim?

• Ozann kullanıcısına yanıt
    Mevcut turkcell li bu tarifeye geçemiyor, mevcut turkcell liler için ayrı kampanyalar var gnç de. 1 ay başka operatöre gidip gelirseniz o zaman faydalanılabiliyor.
    Sağol hocam ona hiç dikkat etmememişim. Başka paketlere göz atayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-hos-geldin-6gb
    2200 a GNC HOS GELDIN 6 GB yazıp gönderip geçebilirsin.
    Bilgi için teşekkürler memlekette bimcell çekmiyordu eşimin hattını taşıdım 34 TL olan tarifeye geçmek için mesaj attım kabul etmedi. Ama 37 olan hoş geldin paketini kabul etti.

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Şimdi annemin hattını da Turkcell yaptım tuşlu telefon kullanıyor aylık 100 dk bile yeter en uygun fiyatlı hangi tarife var acaba ?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.