Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır yok alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifede yarısı gece yarısı gündüz ayırımı var mı,tarifeye geçip kullanmaya başlayan arkadaşlar durumu anlatabilir mi? Bu gün 2 kere müşteri hizmetlerini aradım,Merve isimli bayan şartları okudu ve gece-gündüz ayırımı yok dedi. Öğlen aradığımda çıkan bayan ise yazılmamış olabilir,kampanya yeni unutulmuş olabilir, ama tüm GNC paketleri yarısı gece yarısı gündüzdür dedi.
    Ben de geçerken bir Turkcell yetkili bayiiye uğradım sordum. Bizzat mağaza müdürü de bu kampanyada gece-gündüz ayırımı var,yazmayı unutmuşlar dedi.
    Ben de unutsalar sorular üzerine bugün düzeltirlerdi dedim. Bu paketler Pro isminde yeni özellikli paketler,geve güngüz bölünmesi çok olumsuz yansıyordu Turkcell vaxgeçmiş olabilir dedim. Adam,yok kardeşim GNC paketler hep gece-gündüz şeklinde dedi.
    Bence bu paketlerde gece-gündüz işleyişi yok.Bu sefer yapmadılar bence ama emin olmak istiyorum. Kullananlar durumu paylaşsın mümkünse. Yokss bu paket sarı günler paketini gömer. Çatlattan da aylık haftalık çıkarsa avantajı artar.

• Bu tarifenin 10GB olanıda var ama pek iyi gelmediği için paylaşmadım. Onda da gece gündüz ayrımı yok.

@AFrost bu tarifeye geçti ve ss atmıştı, ana kota 14GB'dı, gece gündüz ayrımı olsa ana kota 7GB ve uygulama internetleri kısmında da gece 7GB olurdu, ki öyle değil.

Bir aralar forumda birisi içerden bilgi mi ne almış, gece gündüz ayrımından dolayı çok şikayet geliyormuş ve bu yüzden gnc tarifeleriyle ilgili yeni birşeyler olacak diyordu. Adamın dediği oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Ağustos 2019; 1:26:32 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben gece-gündüz sistemini eleştiren 2 email göndermiştim 2 farklı emailden. Telefonda da bu durumu müşteri hizmetlerine anlattım. Turkcell abone tecrübelerine önem veriyor bunu hissetmiştim daha önce. Bu yüzden forumda da yeri gelince hep tavsiye ediyorum:Elinizin altında internet var,iletişim kolay. Bir firma ile ilgili eleştirilecek bir durum görürseniz,bu market,mağaza,banka,okul,hastane,devlet daireleri,özel sektör farketmez 5 dakika ayırıp firmanın ilgili yetkili birimine mail atın. En son tanınsn bir zincir matketin müdürünü gün-saat-dakika verip kameralar incelensin sadece diyerek şikayet ettim ve 1 gün sonra yetkililer aradı,sözlü şikayetimi dinlediler. 5 gün sonra müdür(bayan) işten atılmış. Öyle böyle değil,arkdaşlarına hakaret etmeler,aşağılamalar,hiç iş yapmadan arka tarafta saadece oturup kasada sıra varken rahat tavırlarla yavaş yavaş kasaya geçmeler,müşteriye ukalaca cevaplar. En son millet kasada yığılmış beklerken arka tarafta sevgilisiyle hoş vakit geçirnmeye devam edince arkasında her kim varsa o bile kurtaramadı.
    Nerede ne olumsuzluk varsa 5 dakikanızı ayırıp firmaya mail atın işe yarıyor. Düşüncelerinizi iletin,öneriler yazın. Ben çok seviyorum bu işi ve açıkcası ihmal etmiyorum. Turkcell uygulamaları ile ilgili neredeyse her ay 1 öneri yazarım. Hatta çok inat edersem 10 mailden farklı zamanlarda mail gönderirim. Kendim de insan ve tüketim odaklı araştırma geliştirme işinde çalıştığım için kullanıcı tecrübe ve önerilerinin çok önemsendiğini biliyorum.
    Turkcell ile ilgili ne öneri ve eleştiriniz varsa 5 dakikada yazın gönderin,etkisi sonucu geç de olsa olacaktır. İstemeyene vermezler.
    Forumda ara sıra yazmıştım da,GNC gece-gündüz ayrımı sevilmiyor ve çok eleştiren şikayet eden var diye. İlgili şikayet linklerinden 5 örneği de Turkcell'e göndermiştim. Bu iletişimi kurarken ikna edici belgeler ve örnekler sunmayı önemserim.

• Turkcell faturalıdayım faturasıza geçip ardından tekrar bu tarifeye geçmek kaç gün sürer?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 05mete05 0 kullanıcısına yanıt
    Öyle oluyor mu hocam. Bende turkcell faturadayim, ayin 24 ünde taahhüt bitiyor. Önce baska operatöre geçmem gerekir diye düşünmüştüm, eğer dediğiniz gibi oluyorsa bende turkcell faturasıza geçip sonra buna geçeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar lifecell sarı günler tarifesinden bu tarifeye geçersek herhangi bir cayma bedeli ödeyecekmiyiz ?

• ccsn C kullanıcısına yanıt
    açıklamasında faturasızdan gelene dediği için öyle bir varsayımda bulundum, tam bilmiyorum
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Hayır ödemezsin.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş bende lifecell sarı günlerden bu kampanyaya hemen geçtim.Haber verdiğiniz için çok sağolun.Facebook youtube instagramı aktif olarak kullandığımdan 15 yerine 19 gb interneti aynı fiyata almış oldum.Gece gündüz ayrımıda yokmuş pakette.

• Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Son dönemlerin en sağlam tarifesi oldu bu sanırım, güle güle kullan

• Cümleten sa benim sorum şu 2 aydır sarı günler kullanıyorum fatura kesimim 10u yeğenim tcsi ile gnc oldum bu fırsat bana çıktı sırf 5gb paketi olduğu için karlı gibi diğerinde facebok 2gb var ilk gectigimde hediye 20gb verdiydi buna geçiş yaptım MH dedimki 20gb hediye gelicek dedi dün itibariyle kendim geçtim başlangıç tarihi 8inci ayin 4ü diyor ama 10agustosta geçecek diyor 20gb verirmi yeni fatura kesimde verecek dedi

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Sesli yanıt her sorduğunda müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum deyin hocam

• Gece gündüz ayrımı yok hocam ben geçtim

• Youtube da uygulama yada tarayici farki varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.