Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk telekom'dan geçiş yapmak için TİM'e uğradım bugün. 4 yaşındaki kızım için bilgileri verdim. Bi sorun olmayacağını, tarifede alt sınır olmadığını söyledir. Bakalım 3-4 gün içinde sorunsuz geçişi sağlar, kızımın hattını kullanmaya başlarız
  • Bu tarifede bipte sadece 5 gb mı var acab yoksa yine sınırsız görüşme 30 gb bip mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    benim il de varmış hiç görmedim

27.06.2019 itibarıyla kampanya faturalı hatlar için sonlanacaktır. 27.06.2019 tarihinden önce kampanyaya katılım yapmış aboneler, faydadan yararlanmaya devam edecektir.
    16.05.2019 itibarıyla kampanyadan son 90 gün içinde sadece Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa illerinden yeni bir hat alarak ya da numarasını taşıyarak Turkcell’e gelen faturalı ve faturasız bireysel ses hatları belirtilen kampanya koşullarını sağladıkları durumda yararlanabilecektir
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Ama bitti işte o

• bu tarifeye geçmek için gittim, bayii bitti dedi

• Ben hattımı lifecell sarı günlere geçmek için taşımıştım bugün aradılar artık 65 tl diye dedim fırsat proya geçiş yapmak istiyorum 77 doğumlusunuz geçemezsiniz dediler bende tamam dedim 65 tl liğe geçiyim daha sonra geçerim fırsat proya böyle bi şey yapabilir miyim

• ihsanturkk İ kullanıcısına yanıt
    Evet 1 fatura dönemini lifecell'de geçirirsin, 2. ay 25 yaş altı bi TC ayarlayıp geçebilirsin.

• Yıllardır uygun fiyata tarifeler kullanıyordum TT'de, Prime 25'in yeni taahhüdünde 78 TL önerdiler üç sefer kabul etmedim. Sizce bu tarifeye geçmek mantıklı mı?
  • phatgit P kullanıcısına yanıt
    Hizmetten memnunsan kılını kıpirdatma hocam, gayet iyi fiyat.

• Bitti mi kampanya ?

• 2 gün önce turk telekom'dan turkcell'e geçmek için başvuru yapmıştım. Bu sabah geçiş tamamlandı, 4 yaşındaki kızım için bilgileri verdim. Şuan için hiçbir sorun yok. 59 tl normalde az bi ücret değil ama turkcell için uygun diyoruz. İlk ay için 20 gb hediye verdi. Birde 'genç' uygulamasından 'çatlat' kampanyası varmış, ordan da aylık 5 gb internet çıktı. Şuan için 14 gb + 20 + 5 + 5(sosyal medya) = 44 gb internet mevcut... Şiddetle tavsiye edilir bir kampanya.
  • 10-20 lira fark Turkcell için değiyor hocam, kullandıkça daha iyi anlarsın

Hayırlı olsun, güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Ağustos 2019; 13:40:15 >
  • faturalımı bu hat?

• Evet.

• Tt nin prime 15gb kullanıyorum 35t idi şimdi 48tl olmus eksik fatura bedeli +kdv oiv derken kitlemisler... 1 ay sonra bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum 65tl vergi dahil fiyat değil mi ?

• bbvdk B kullanıcısına yanıt
    Kaç ay kullandınız Telekom? Önceki yıllarda da eksik fatura diye hesap çıkarıyorlardı. Genellikle taahhüt bitiminde yapıyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey bi süredir telekomdayim + 5yilı vardır. Hep ekstra bi net paketi aldığımdan farketmedim taahhutn bitimine 40 gün var. Gerci iyi bi fiyat alabilirm 25 prime için ama yine eksik diye ücret keserlerse hiç ugrasmak istemiyorum.

• bbvdk B kullanıcısına yanıt
    Ben de +5 sene ve son iki sene %50 indirimli Telekom fatura kullandım. En son eksik fatura diye hesap çıkarıyorlardı. 2 ay öyle fazlasını ödedim. Taahhüt bitti ve en pahalı fiyatları önerdiler. Turkcell geçtim. 6 ay sonra Telekom geri döndüm. 15-35₺ kullanıyorum. Çekim gücünü düşürmüşler. Ben yıllarca Telekom kullanıyorken böyle sorun yaşamadım. Şimdi siz yazınca eksik fatura diye bir anda aklıma geldi. Ben de buna geçeceğim bayram sonrası. İki katı para olsa da kaliteli hizmet anlayışı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozman turkcell e geçeyim bende ekstra paketlerde ki gibi düşük net vereceklerse hiç gerek yok.

• bilgilendirme için çok teşekkürler, malum şehir dışında okuyorum, vinn + bimcell hat ile net almaya çalışıyordum ama bu tarifede baya cazip duruyor,eğer eylül ayına kadar değişiklik olmaz ise geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.