Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
80.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GNÇ Yumurta çatlatma günü seçimi tecrübelerini alıyorum. Ona göre bir sistem varmı anlamaya çalışacağım. Siz hangi gün seçimi yaptınız ve hangi günlet çıktı.
    Ben Cuma seçimi yaptım Cumartesi-Pazartesi dedi.
    Başka hatta Perşembe seçimi yaptım Cumartesi-Pazar çıktı.
    Başka bir hatta cumartesi seçimi yaptım, pazartesi-perşembe çıktı.
    Tahmin ediyorum bu konuda bir sistem olabilir. Ben şahsen yumurta çatlatma günlerimin Cuma-Cumartesi-Pazar olmasını istiyorum. Hepsi hafta içi gelirse kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbvdk B kullanıcısına yanıt
    6 ay oldu yine Telekom kullanıyorum. Ek paket almadım. Anten dalgalanma çok fazla oluyor. Çekim gücü berbat geliyor. Anten full H+ yazarken bile internet bağlantısı yok. 1 dk içinde LTE çekiyor sonra H oluyor ve cihaz sapıtıyor. İnternet gidiyor, cihaz ısınıyor, pil çabuk bitiyor. Şahsen çok fazla sorun yaşıyorum. yıllar önce 1 ay voda kullanıyorken bile bu kadar sorun yaşamadım. Bayram sonrası buna geçmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaş altı ayarlayabilecegim tc yok. Bu tarifeye gecmenin baska yolu yok mu

• Bugün İstanbul'da bu tarifeye geçiş içim başvurdum. Evraklarım tamamdı ama önce başka bir bayiye uğrayıp bilgi alayım dedim,herifler hemen atladı bastırdılar hemen taşıyalım diye. Ben başka bayiden başvuru yapacaktım,lafı çevirdim dedim adıma fatura yada ikametkah yok yanımda dedim. Faturaya ikametkaha gerek yok biz hallederiz dediler. Gerek yok yarın taşıyacağım dedim çıktım.
    Bilginiz olsun,adınıza fatura yoksa sorun olmuyor galiba.
    Benim taşıdığım bayideki arkadaş sistem reddebiliyor duruma göre dedi.
    Fatura kesim tarihim ayın 10'u olurmuş. En geç fatura kesim tarihi seçeneğini seçiyormuş sistem. Dün geçseymişim 25'i olurdu dediler.
    Bayideki eleman bu GNC tarifesi hızı Lifecellden iyi dedi ama doğru değil Turkcellde 4.5G sim kartı ve telefonu olan herkes 4.5G deneme kampanyasına dahil,bu yüzden bütün aboneler 600 mbps hıza kadar çıkabilir. 4.5'si açık her abone 600 mbps'ye kadar hız alabilir donanımı izin verirse.

• 54 liralık lifecell fırsat ekstra'dan geçiş yapmak istedim ancak gerek TİM'deki görevli gerekse MH, 18-25 yaş aralığındaki kişiyle telefonda konuşmaları gerektiğini, kendilerinden teyit almaları gerektiğini söyledi. Eskiden GNC'li olmak için sms falan gönderiliyordu ancak o iş iptal olmuş sanırım.. üzdü.
  • Ben zaten türkcelliydim, geçtim oldu. Gencovere bağlanıp sorun, size özel teklifler sunuyor.
    Bu en iyi tarife bu arada

• Yaşım 22 geçiniyorum neden acaba

• Vodafonedan turkcelle bu tarifeye geçtim. Dışarıda çekim gücü çok iyiyken evde bazı odalarda çekmiyor. Sabah kalktığım da şu numaralar aradı size ulaşamadı diye mesaj geliyor. Tekrar vodafone dönsem ne kadar öderim

• Bende lifecall sarı günler paketinden buna geçtim.
  • Lifecell Fırsat Ekstra'dan bir gün sonra geçiş yapmak istedim fakat "Kampanya katılım kriterlerini sağlamadığınız için talebinizi gerçekleştiremiyoruz" uyarısı geldi.

Sanırım bir fatura dönemi dolduktan sonra geçiş yapabileceğiz.. Değil mi?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

54 liralık lifecell fırsat ekstra'dan geçiş yapmak istedim ancak gerek TİM'deki görevli gerekse MH, 18-25 yaş aralığındaki kişiyle telefonda konuşmaları gerektiğini, kendilerinden teyit almaları gerektiğini söyledi. Eskiden GNC'li olmak için sms falan gönderiliyordu ancak o iş iptal olmuş sanırım.. üzdü.
    Bana yok oyle bisey dediler buldular bi yerden tc no annemin hatti gecirdik skintisiz kullaniyor sordum bi kac kere kimse aramaz sorunyok hep boyle yapiyoruz falan dedi bayi

• ccsn C kullanıcısına yanıt
    Doğum tarihi olarak en çok 2018 yılı çıkıyor seçenek olarak. Benim oğlan da 4 aylık 🤓

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim hat babamın üstünede, bu pakete kendi tc kimlik no mu bağlatabiliyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Evet.
    Hocam benim şimdi ki tarifem olan sarı günlerde 1 gb paycell kart hediyesi var.12 ay boyunca yenileniyor.Buna geçersem o gider mi?
  • Hayır gitmez hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hayır gitmez hocam.
    Sağolun hocam.Bu tarifeye geçtim 😁

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.