Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Tarifeleri [Yeni]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GNC tarifelerinin kapsamı baya genişletildi, yeni hâllerinin daha bi gideri var bence.

Yeni tarifelerde Turkcell içi sınırsız konuşmanın yanısıra 1000DK heryöne, 250SMS ve 2GB instagram veriyor. Son olarakta ilk ay 30GB hediyesi var.

Özellikle 18 ve 24GB'lık tarifeler Platinum 10-15GB bandını tokatlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 13 Temmuz 2019; 14:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ohaa fiyatlara bak birde internet paketlerinin yarısı saat 22.00 dan sonra geçerli yani kaç gb yazıyorsa aslında yarısını veriyor.
  • Gizli Zam gibi bir düzenleme olmuş :)

20 (10+10) GB internet + 2GB Paket Yükseltmeden dolayı internet ile toplam 22 GB için 100 TL olan pakete geçiş yaptım 3 gün önce.

Yeni pakette +2GB'ı paket yükseltme kampanyası değilde doğrudan ekleyip gece de 2 GB eklemişler ve fiyatını 110 TL yapmışlar. Gece artacak +2GB için mantıklı bir seçim değil 10 TL vermek

• Gece saat kismini 22 degilde 20 gibi yapsalar ozaman gideri cok daha fazla olur.

• Yarısı gece yarısı gündüz sistemi BTK'nın diğer 7-25 genç tarifelerini diger operatorlere patentlemesinden mi kaynaklıbilmiyorum ama Turkcell'in bu yarısı gece yarısı gündüz sistemi çok yanlış. Öğrenci geceleri uyur sabah okula gider. Sadece öğrenci için de geçerli degil bu durum.
    Forumda ve yakınlarımda bu tarifelerden kurtulmak isteyen çok kişiye rastlıyorum. Geçen hafta Turkcell bayisinde bu tarifeyi kullanan bir bayan,artık işe girdigini ve geceleri internete giremedigini internetin boşa gittigini söyleyerek tarife degisikligi istiyordu. Ne yaptılar bilmiyorum paycell karta yükleme yapıp çıktım.
    Diger operatorlerde genç tarifeleri az çok kullanışlı,özellikle turk telekomda yanına 2 GB 5GB youtube ve sosyalmedyada kullanim veriliyor ki gordugum kadariyla zaten bu uygulamalar yoğun kullaniliyor.
    Turkcell de böyle bir paket koymak istiyor ama diger operatorler sectigi için BTK onaylamıyor olabilir.Yoksa bu GNC paketleri saçma.

• Çoook pahalı

• Şu an GNÇ 12 gb kullanıyorum.aylık 55 TL. Tahahhüt 9 ağustosta bitecek.GNÇ+süper fırsat kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçilmez mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalion

Şu an GNÇ 12 gb kullanıyorum.aylık 55 TL. Tahahhüt 9 ağustosta bitecek.GNÇ+süper fırsat kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçilmez mi?
    Hemen hemen aynı para.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.