@Ö1f1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Mayıs 2021; 21:45:34 > |
Turkcell güçlü altyapısıyla Türkiye’yi evlerden hayata bağlamaya hazır (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Köye geldim. Turkcell olmasa işimizden olacağız. İyi ki varsın Turkiye'nin Turkcelli 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir merkezindeyim galaksinin en kaliteli operatörü çekmiyor
Allahtan diğer operatörler var kazık operatöre gerek duymuyoruz
İyi ki yoksun Kalitenin lafta olduğu belli
-
@trtunski Bence müşteri hizmetleriyle bir görüşün hocam. Sizin köyde hız biraz düşükmüş.
Tekirdağ, Saray, Yeniköy. turkcell. 20 MHz B1 + 20 + 10 MHz B3 + 10 MHz B20.
-
40 mhz da 300 ü geçiyordu hız
Band 1 eklenmesi 100 mbps daha fazla hızlandırması lazım
O zaman bu paylaşımlardan özet köylüler turkcell kullanıyor, köylü olmayanlar için bir kısıt yok mu demeliyiz -
Araçla 100'le giderken yaptım hız testini. Sürekli istasyondan uzaklaşırken. Uzaklaştıkça daha hızlandı zaten. Dibinde yapsam muhtemelen daha düşük çıkardı ki kule biraz yüksek. Sabit bir noktada yapsam daha da iyi olabilirdi.
Bir de backhaul tarafında da bir kısıtlama olabilir. Diğer istasyonlarda da 450 üstünü göremedim daha.
-
Aferin Turkcell böyle devam. Aldığın paranın hakkını veriyorsun.
Hız testi yaptığın yerde sabit durunca belli olur
-
Güvenli bir zamanda yapacağım bakalım. Çok uzak değil, iki kilometre ötesi ama yasaklar biraz geciktirecek gibi.
-
Maşallah Turkcell biraz abartmış sanki 😃
Hangi il hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sinop
Havada karada bağlıyız biz, dağ başında bağlıyız biz, 1 mbps hızla bağlıyız biz!
Hocam o hız nedir, ya bismillah. Ağzım açık kaldı sinek kaçıcak.
Servis saatinde sabit durunca 30 - 40 Mbit hızlar aldım.
Beş dakika sonra servisler azalmaya başlayınca 330 falan gördüm ama beklemedim daha fazla. Demek artık işten çıkan hemen telefonu eline alıp kaydırmaya başlıyor Facebook akışını... :D
-
Servislerin kalkmasını beklerken kurcalıyorlar bayağı fark ediyor bende bugün 230 u gördüm band 20 +, band3 30 mhz dilimde
Tamamdır hocam.
-
Servis hareket halinde iken de durum falan atıyor arkadaş, hani hareket halinde de kullanan kullanıyor. :) Servislerin kalktığı yer baya uzak zaten. OSB'den toplanan servisler komşu şehre gidiyor. O istasyonun o sektörünün kapsamasında da en az 20 tane 45 kişilik servis vardı. Yola çıkacaktım, peşpeşe gelen servislerden beklemek zorunda kaldım neredeyse bir dakika, sonra boşlukta bastım gaza gittim. Diğer sektörde de o kadar vardır en azından. Köydeki genel kullanım vs. de ekleniyor üstüne.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X