Şimdi Ara

Turkcell güçlü altyapısıyla Türkiye’yi evlerden hayata bağlamaya hazır (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Turkcell, Covid-19 önlemleri kapsamında uygulanacak olan tam kapanma süreci için tüm hazırlıklarını tamamladı. Alınan tedbirler çerçevesinde süreç boyunca başta iş ve eğitim olmak üzere hayatlarını evlerinden sürdürmek durumunda kalan tüm müşterilerine, güçlü altyapısı ve 1300 kişilik saha ekibiyle bugüne kadar olduğu gibi tam kapasiteyle hizmet sunacak.
    Altyapı yatırımlarını aralıksız olarak sürdüren ve 4.5G’de 1.6 Gbps, fiber erişimde ise 10 Gbps’lik kapasiteyi müşteriyle buluşturan Turkcell, Covid-19 önlemleri kapsamında alınan 17 günlük yeni kapanma dönemi için de hazırlıklarını tamamladı. Bu süreçte de güçlü altyapısı üzerinden müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunacak olan Turkcell, her zaman olduğu gibi Türkiye çapındaki toplam 1300 kişilik saha ekibiyle de 7/24 esasına göre hizmet verecek. Alınan tedbirler sayesinde iş ve eğitimlerini zorunlu olarak evlerinden sürdürecek Turkcell müşterileri bugüne kadar olduğu gibi hızlı ve kaliteli internet kullanmaya devam edecek.Gediz Sezgin: Şebekemize bugünleri düşünerek yatırım yaptıkTurkcell’in Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Turkcell olarak sektördeki öncülüğümüzle yıllardır müşterilerimize her koşulda en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Hepimizin günlük yaşamında büyük değişimlere neden olan salgın sürecinde de şebekemizin tüm katmanlarında gereken operasyonları hızlıca hayata geçirdik. Kullanıcıların daha az hareketli ve daha fazla evde oldukları bu dönemde ihtiyaçları karşılayacak şekilde mobil ve sabit iletişim altyapımızla ilgili kapsama ve kapasite yatırımlarımızı hızlandırdık. 7 gün 24 saat çalışan bin 300 kişilik saha personelimiz, ihtiyaç duyulduğunda kullanıma hazır 110 mobil aracımız ve alternatif enerji kaynaklarımızla ‘tam kapanma’ sürecinde de müşterilerimize üstün hizmet sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi.Sezgin, yapılan kapasite artışlarıyla şebekelerini güçlendirdiklerini belirterek, “Salgın sürecinde müşterilerimizin değişen kullanım alışkanlıklarına bağlı artan kapasite ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak mobil ve sabit altyapımızı yönettiğimiz çekirdek şebekemizde gerekli yatırımları hızla hayata geçirdik. Evleri fiber internetle buluşturma odağımızı salgın sürecinde daha da hızlandırdığımız yatırımlarla sürdürüyoruz. Türkiye’de ilk defa geçen yıl müşterilerimizle tanıştırdığımız Wi-Fi 6 teknolojisiyle çok daha yüksek hızda internet hizmeti sağlıyoruz. Her koşulda ve şartta müşterilerimizin deneyimini en üst noktada tutmayı hedefliyoruz. Salgın etkilerini kısa sürede atlatmak amacıyla uygulanan tam izolasyon sürecinde müşterilerimizin yanında olarak onların hayatlarını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcell-guclu-altyapisiyla-turkiyeyi-evlerden-hayata-baglamaya-hazir//

@Ö1f1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Mayıs 2021; 21:45:34 >

• Köye geldim. Turkcell olmasa işimizden olacağız. İyi ki varsın Turkiye'nin Turkcelli 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir merkezindeyim galaksinin en kaliteli operatörü çekmiyor
    Allahtan diğer operatörler var kazık operatöre gerek duymuyoruz

İyi ki yoksun Kalitenin lafta olduğu belli

• Bu da hız. 2g sinyali dahi olmayan operatörün olduğu yerde verdiği hız maşallah turkcell 😜

Turkcell güçlü altyapısıyla Türkiye’yi evlerden hayata bağlamaya hazır (sektörel)

• @trtunski Bence müşteri hizmetleriyle bir görüşün hocam. Sizin köyde hız biraz düşükmüş. Turkcell güçlü altyapısıyla Türkiye’yi evlerden hayata bağlamaya hazır (sektörel) 

Tekirdağ, Saray, Yeniköy. turkcell. 20 MHz B1 + 20 + 10 MHz B3 + 10 MHz B20.

• sis651 kullanıcısına yanıt

40 mhz da 300 ü geçiyordu hız

Band 1 eklenmesi 100 mbps daha fazla hızlandırması lazım

• O zaman bu paylaşımlardan özet köylüler turkcell kullanıyor, köylü olmayanlar için bir kısıt yok mu demeliyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçla 100'le giderken yaptım hız testini. Sürekli istasyondan uzaklaşırken. Uzaklaştıkça daha hızlandı zaten. Dibinde yapsam muhtemelen daha düşük çıkardı ki kule biraz yüksek. Sabit bir noktada yapsam daha da iyi olabilirdi.

Bir de backhaul tarafında da bir kısıtlama olabilir. Diğer istasyonlarda da 450 üstünü göremedim daha.

• Aferin Turkcell böyle devam. Aldığın paranın hakkını veriyorsun.

Hız testi yaptığın yerde sabit durunca belli olur

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Güvenli bir zamanda yapacağım bakalım. Çok uzak değil, iki kilometre ötesi ama yasaklar biraz geciktirecek gibi.

• Maşallah Turkcell biraz abartmış sanki 😃

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Hangi il hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Sinop

• Havada karada bağlıyız biz, dağ başında bağlıyız biz, 1 mbps hızla bağlıyız biz!

Hocam o hız nedir, ya bismillah. Ağzım açık kaldı sinek kaçıcak.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Servis saatinde sabit durunca 30 - 40 Mbit hızlar aldım. Turkcell güçlü altyapısıyla Türkiye’yi evlerden hayata bağlamaya hazır (sektörel) Beş dakika sonra servisler azalmaya başlayınca 330 falan gördüm ama beklemedim daha fazla. Demek artık işten çıkan hemen telefonu eline alıp kaydırmaya başlıyor Facebook akışını... :D

Servislerin kalkmasını beklerken kurcalıyorlar bayağı fark ediyor bende bugün 230 u gördüm band 20 +, band3 30 mhz dilimde

• trtunski T kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam.

• Servis hareket halinde iken de durum falan atıyor arkadaş, hani hareket halinde de kullanan kullanıyor. :) Servislerin kalktığı yer baya uzak zaten. OSB'den toplanan servisler komşu şehre gidiyor. O istasyonun o sektörünün kapsamasında da en az 20 tane 45 kişilik servis vardı. Yola çıkacaktım, peşpeşe gelen servislerden beklemek zorunda kaldım neredeyse bir dakika, sonra boşlukta bastım gaza gittim. Diğer sektörde de o kadar vardır en azından. Köydeki genel kullanım vs. de ekleniyor üstüne.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.