Şimdi Ara

TURKCELL GUNUN FIRSATI KAMPANYALARI TAKIBİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazım hatası... 3000 adet sms aylık kullanım için verildi..
  • numaranın başına sıfır koymayı unutmuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaannen

Basri Mutaf kontörlü hat olmasından olmasın:)

yok hocam. sağlam faturalılarım var.
  • Bu kampanya bana yaramadı...Yarın da mms veya internet paketi olur herhalde

YARINI İPLE ÇEKİYORUM...
  • arkadaşlar süper bence diğer bedavaların üstüne birde sms wallahi yakında hiç para almayacak turkcell bizden bir de şebeke içi sanırım heryöne sms değil neyse buda iyi kızarmış parmaklar kampanyası da olsa piri.reis hocam harbi dünya rekoru kırardı şimdi piri.reis sms ler için teşekkürler
  • diğer konu niye kilitlendi.

bu konunun başlığı bile yok.
  • bungee20 hocam (alıntı yapamıyorum)

söylediklerinize aynen katılıyorum. bir adet ana konu-üst konu olursa daha iyi olacak.
  • Bir tane üstkonu olsun...Ama hergün birisi başlığı güncelleyebilsin...
  • arkdaşlar diger konu neden kapatıldı... 3000 sms kampanyası şuanda bitmiş durumda mı... bensiteye girdim birşey göremedim turkcell in sitesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan173

arkdaşlar diger konu neden kapatıldı... 3000 sms kampanyası şuanda bitmiş durumda mı... bensiteye girdim birşey göremedim turkcell in sitesine

evet bitti...yarım saat kadar önce bir arkadaşımda katıldı 5 dakika sonra gitti...
  • allah kahretsin bu biri adsl i ... abone oldum... birgün geliyor 2 gün gelmiyor... bugünde giremedim nete onun yüzüne.. ne yapacaksak böyle kampanyaları kaçıyoruz... yeni nete girebildim..
  • evet ust konu olsun ayrıca onemlı konu bır numara en fazla 3 kere katılabılıyor
  • katılamayan arkadaşlar üzülmesin yarın başka bir kampanyada beraber katılmak dileklerimizle
  • Sahibi ben olabilirim üst konunun Herzaman burdayız nede olsa
  • Ayrıca bir şey daha kampanya detaylarına kampanya bitince

Kazanılan sms'ler Turkcell içi kullanımlarda geçerlidir.

ibaresi konulmuş...

Düşünüyorum da önceden biliyorum.Ben de mobil operatörler konusunda kampanya adı altında kıytırık pepsi şifrelerini dağıttığım zaman bile 1 sayfalık tahaddüt sunmuştum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 4 Şubat 2009; 20:28:25 >
  • bugun kacırdım kanpanyayı
  • Arkadaşlar kampanya şartlarını dikkatle okuyun. Herkes kampanya süresince toplam 3 kampanyaya katılabiliyormuş. İşinize yaramayan kampanyalara katılmayın bence. Sonlara doğru daha cazip kampanyalar olabilir
  • Mesajlarda emeği geçen herkese teşekkürler.Bugün kampanyayı bu sayede yakaladım.
  • kampanyalar iyi güzelde, 2 günde 500 adet sms gönderdim. hattımda 475 adet sms kaldı. ilave olarak avea hattıma da 500 sms aldığımda benim bu ayki limit dolmuş olacak ve birkaç hafta duyuru yapılamayacak.
  • piri forumda seni limitsiz faturalıya geçirelim

Bu işin başka çözümü yok

vodafonedan türkcell kampanyaları duyurursun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.