1 günlükmü 3bin sms o zaman bana cazip gelmedi.. hergün yapılan kampanyalar hep 1 günlük olmasa bari :S
1 aylık hocam
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
1 günlükmü 3bin sms o zaman bana cazip gelmedi.. hergün yapılan kampanyalar hep 1 günlük olmasa bari :S
güzel kampanya
Bakalım yarın ne çıkıcak...Şimdiye kadar 25 kontöre 500 kontör şebeke içi ve 3000sms kampanyalarına katıldım...2 şer hakkım daha kaldı...
30 gün boyunca kalpler burada atacak desenize
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
30 gün boyunca kalpler burada atacak desenize
yaklaşık 40 gün hocam...
quote:
Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN
1 aylık hocam
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
Hemen kayit olan ilk 1000 kisiye gunluk 3000 SMS bedava! ya ben bu sözde bir gün 3bin olcak diye anladım. eger dedigin kişi her gün 3bin yani 1 ay boyunca bedava olcaksa cok güzel olmuş.
nobetleselım bence arkadaş lar pırı reıs sana sponsor lazımsa bana numara yolla butun hatlara kontor yukleyelım mıllet kazansın sponsor olayım ok
şuanda FeToBaSkaN konuyu sürekli güncelleyebileceğini bildirdi onun için bu konuyu şuanda kilitliyorum eğer bu konuyu açan kontorcu56 arkadaşımız konuyu 1 ay süresince güncel tutabileceğini bana bildirir ise üst konu tercihim değişecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme