Şimdi Ara

Turkcell Hat İnternete Kapatılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben bir sorundan muzdaribim ara sıra yanlışlıkla internete giriliyor hattimdan yani işte bir tuşa basınca veya yiğenler falan örneğin SMS engelleme falan varda bu interneti engelleme yokmu girilmesin benim hattimdan internete nedir yolu bir kod falan varmi

• Online işlem merkezinden kapatabilirsin. Uğraşamam diyorsan müşteri hizmetlerini ara 2 dakikada işlemini yaptırabilirsin.
  • evet ben de ayın şekilde sürekli faturaya internet yansıyordu, müşteri hizmetlerini aradım kapandı daha sonra hiç bir internet kullanımı olmadı ayrıca telefonunuzda olan mms,wap,gprs,internet ayarlarını da silin
  • apn kısıtlama diye bi şey var bunun için. müşteri hizmetlerini arayınca teknik bölüme aktarılmayı isteyen buradakiler biliyor. Sadece wap ya da internet apnini kısıtlıyorsunuz mesela blackberry kullanıyorsanız oradan girmeye devam ediyorsunuz veya mms atabiliyorsunuz interneti kapatıp falan.
  • siz telefondan ayarları silin ve müşteri hizmetlerini arayın işe yarıyor :) denedim, internete giremiyorum ve ayarları istediğimde gelmiyor, denedim
  • Şu facabook yüzünden bende tüm hatlardaki interneti kapatacağım...
  • aramak artık zor geliyor 444 malum online işlem merkezindende ben bulamadım nerden yapılıyor ancak 3g yi kapatabildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet maalesef
    quote:

Orijinalden alıntı: desing

Şu facabook yüzünden bende tüm hatlardaki interneti kapatacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onururgu

aramak artık zor geliyor 444 malum online işlem merkezindende ben bulamadım nerden yapılıyor ancak 3g yi kapatabildim

4440532 (ya da hazırkart ise 4440535) aramanızı öneriyorum. Arama başı 40 kuruş zaten. KAç dakika konusursanız konusun ekstra ücretlendirme yok. Hattınızın data hizmetini kapatmak istiyorum derseniz sizi hemen Teknolojik uzmana bağlıyorlar.

Teknolojik uzmanı neden kapatmak istiyorsunuz diye klasik soruyu sorduktan sonra telefonunuzun markasını soruyor ve kendisinin yönlendirmesi ile telefon üzerinden ayarlarla kapatmayı öneriyor. BUNU KESİNLİKLE KABUL ETMEYİN. Hayır ben data hizmetini kapattırmak istiyorum, telefondan kesinlikle bir işlem yapmak istemiyorum, oradan siz kapatın lutfen derseniz seve seve KAPATIYORLAR..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.