Şimdi Ara

turkcell hattı takip etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşimin telefonda ne yaptıgını kimle mesajlaştıgını takip etmenin bir yolu varmı hat babamın üzerine yasal olarak bir izleme gerçekleştirebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaterCity58 -- 14 Ekim 2012; 12:42:27 >

• Yasal olarak öyle mi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulmenizi anlayamadim komik birsey soylemedim ben, hat babamin uzerine demek istedigim savcilik kagidiyla filan bir sekilde hatti izlettiremezmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: WaterCity58

gulmenizi anlayamadim komik birsey soylemedim ben, hat babamin uzerine demek istedigim savcilik kagidiyla filan bir sekilde hatti izlettiremezmiyiz

yasal olarak takip tabiki mümkün. ancak bunun için yasalara aykırı durumların oluşması gerekir. aksi takdirde keyfi durumlar için talepte bulunulamaz. çocuğun telefonda neler yaptığı tamamen keyfi bir istektir. diyelim ki savcıya gittiniz. dediniz ki "oğlum acaba kime ne msj atıyor, kiminle ne konuşuyor, merak ediyorum". hadi diyelim savcılık kabul etti. ilgili birimlere(btk ve operatör) yazıyı gönderdiğinde sebep olarak ne yazacak. babası merak etmiş bakın bakalım çocuk ne yapıyor? yani ilgili birimlerin işleme koyması için yasal olmayan bişeylerin oluşması gerekir ya da oluşma ihtimali. şüpheli görülen durum oluşur ve savcı buna yeterli dayanak bulursa tabiki hat izlemeye alınır.

• gizlice kontrol etmeyi dene.
    genelde herkesin telefonunda facebook sürekli açık
    şifre istemeyecektir facebook için
    mesajlarda isteyebilir ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: stubburn
    yasal olarak takip tabiki mümkün. ancak bunun için yasalara aykırı durumların oluşması gerekir. aksi takdirde keyfi durumlar için talepte bulunulamaz. çocuğun telefonda neler yaptığı tamamen keyfi bir istektir. diyelim ki savcıya gittiniz. dediniz ki "oğlum acaba kime ne msj atıyor, kiminle ne konuşuyor, merak ediyorum". hadi diyelim savcılık kabul etti. ilgili birimlere(btk ve operatör) yazıyı gönderdiğinde sebep olarak ne yazacak. babası merak etmiş bakın bakalım çocuk ne yapıyor? yani ilgili birimlerin işleme koyması için yasal olmayan bişeylerin oluşması gerekir ya da oluşma ihtimali. şüpheli görülen durum oluşur ve savcı buna yeterli dayanak bulursa tabiki hat izlemeye alınır.

açıklamanız için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

gizlice kontrol etmeyi dene.
    genelde herkesin telefonunda facebook sürekli açık
    şifre istemeyecektir facebook için
    mesajlarda isteyebilir ama..

güvenlik kodu kilidi var maalesef telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaterCity58 -- 14 Ekim 2012; 20:24:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.