zaten benim turkcellden aylık 140dk bedava konuşma sürem var eylül ayına kadar,ekim ayında kullanacagım puanlarımı,keşke puan uygulaması bitmeseydi geçen yıl puanlarımdan sony ericsson t300 ve yüzlerce dakika konuşma süresi gprs vs almıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: corleone
yahu şu puanların aşağıya yuvarlanma işi nerede yazıyor göremedim doğrusu,sitede yazılan tarihler 8 mayıstan beri sabit,dakikabizdene abone olurken ısrarla sormuştum ne olacak hediyecell puanlarımız onlarda şu an sitede yazılanları söylemişlerdi...
Herhangi bir yerde yazmıyor. Tel görüşmemde bu şekilde olacağı belirtildi. Yani 12bin puanın varsa 13 bin puanlık hediye seçemiyorsun 10 yada 11 bin neye denk geliyorsa artık bir hediye seçiyorsunuz artan 1000 yada 1500 puanınız kullanılamıyor. Bende dedimki madem bir uygulamayı kaldırıyorsunuz, vatandaşın küsüratlı puanını bir üst hediyeyi alabilecek şekilde tamamlayın. Niye alta yuvarlıyorsunuz diye. Bana verdikleri cevap çok ilginç "no olacak ki o kadarcık puandan " Madem o kadar önemli değil, o zaman siz ekleyin eksik puanın üstüne.
kaşıkla verip sapıyla çıkarıyolare yani. konuştukça kazan olayından karımız olmicak bu durumda. benim şuanda ayda 15 dk 12 ay boyunca konuşma sürem var. sene sonu gibi bitio, 10-11 bin gibi de puanım vardı. keşke onla da mesaj alsaydım :) bunlar sene sonu kampanya da yapmaz puanın yarısı diye :D hadi hayırlısı :D
ama turkcell yaptı yine yapacağını. zaten hayırlı bi iş yaptıkları görülmemiş ki, hele dakika bizdene kayıt yapotırman gerektiği olayı taamen saçma. ben de seviniodum, bu ayki faturam 100m civarı geldi, 10-15 dk beleş konuşurus die. faturayı bi aldım kayıt yaptırman gerekio yazmışlar :D o da yanlış bilgi db yazıp 2222 ye gönderin demişler gönderdim tık yok. 3-4 dk sora msj geldi db kayıt/çıkış gibi bi msj atın diye. e yuh yani. 2 si de aynı kuruun parçası biğri db dio biri db kayıt dio. turkceli şiddetle kınıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme