Şimdi Ara

Turkcell Hediye Puanları Sıfırlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkcel yine yapacağını yaptı. Hediyecell puanlarını yarına kadar kullandınız kullandınız.. Kullanmadınız duyurup duyurmadan kimseye çaktırmadan puanları sıfırlıyor. Sadece sitede küçük puntolarla bahsetmiş.

Buda yetmez gibi puanı yetmeyenlerin puanı üste değil alta yuvarlanıyor. Artan kısım türkcele hibe ediliyor. Yanı sıra birde Sinek hediye etseniz türkcele hiçte hayır demiyor. (Malum sinekten de iyi yağ çıkıyor.)

Türkcele

• http://www.turkcell.com/index/0,1028,7500,00.html
    Bak bakalım yarın mı sıfırlanıyor??
    Asıl sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

http://www.turkcell.com/index/0,1028,7500,00.html
    Asıl sana

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Alıntıları Göster
    yınede haberımız olmasını sagladıgınız için ıkınızede tesekkur.

• quote:

Orijinalden alıntı: canary81

yınede haberımız olmasını sagladıgınız için ıkınızede tesekkur.

Alıntıları Göster
    bu haber fake arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Asıl sana
    quote:

Orjinalden alıntı: auz

Asıl sana

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: OburiX

quote:

Orjinalden alıntı: auz

Asıl sana

+1

Alıntıları Göster
    puanim az ztn onada 5dk konusmami alim yaww sifirlanio die...alla alla

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

bu haber fake arkadaşlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: corleone

bu haber fake arkadaşlar

Neresi Fake bi söylermisin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeIN

quote:

bu haber fake arkadaşlar

Neresi Fake bi söylermisin???

Alıntıları Göster
    arkadaşlar puan falan sıfırlanmıyor.1 hazirandan itibaren puan konuşmalarınızdan puan kazanamayacaksınız.son puanlarınızıda aralık 2005'e kadar kullanabilirsiniz.yani uygulama 1 ocak 2006dan önce başlayacak.önce araştırıp sonra yazalım lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

arkadaşlar puan falan sıfırlanmıyor.1 hazirandan itibaren puan konuşmalarınızdan puan kazanamayacaksınız.son puanlarınızıda aralık 2005'e kadar kullanabilirsiniz.yani uygulama 1 ocak 2006dan önce başlayacak.önce araştırıp sonra yazalım lütfen..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

evet doğru diyor arkadaş, bilmeden hemen yazmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny

quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

evet doğru diyor arkadaş, bilmeden hemen yazmayın

Alıntıları Göster
    internet sitesinde yazılanları bana buraya kopyalattırma,auz'un verdiği linke tıkla ve de gör gerçek haberi...

• quote:

internet sitesinde yazılanları bana buraya kopyalattırma,auz'un verdiği linke tıkla ve de gör gerçek haberi...

Alıntıları Göster
    puanların yandığı fln yok!SADECE PUAN TOPLAMA OLAYI BİTİYOR!ve bu puanlarla 31 aralık 2005 e kadar ne alırsanız yanınıza kar kalır!

note:herifler baktı tabi bizim puanlarla şimdiye kadar bişey almadık!bu gidişle ortak olcaktık turkcell e!iyi oldu bari 1-2 ay fatura ödemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: yankiiiii

puanların yandığı fln yok!SADECE PUAN TOPLAMA OLAYI BİTİYOR!ve bu puanlarla 31 aralık 2005 e kadar ne alırsanız yanınıza kar kalır!

note:herifler baktı tabi bizim puanlarla şimdiye kadar bişey almadık!bu gidişle ortak olcaktık turkcell e!iyi oldu bari 1-2 ay fatura ödemeyiz

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: yankiiiii

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

Alıntıları Göster
    terbiyesiz bu adam yaww

• quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz34

terbiyesiz bu adam yaww

Alıntıları Göster
    Adam panik yaratıp hediye puanları kullandırtacak Bu arada hediye puanları kullanmaya başlama süresi nasıl olacak? Yani ben 31.12.2005 te hediye puanı kullanmak istedim diyelim, onlar da bizim kampanyamız bu zamana kadardı, bu zamana kadar hediye puanı kullanmayı bitirmen gerekirdi diyebilir. O yüzden daha erken davranıp 31 Aralığa kadar hediyeyi kullanmalıyız bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: guraktan

Adam panik yaratıp hediye puanları kullandırtacak Bu arada hediye puanları kullanmaya başlama süresi nasıl olacak? Yani ben 31.12.2005 te hediye puanı kullanmak istedim diyelim, onlar da bizim kampanyamız bu zamana kadardı, bu zamana kadar hediye puanı kullanmayı bitirmen gerekirdi diyebilir. O yüzden daha erken davranıp 31 Aralığa kadar hediyeyi kullanmalıyız bence.

Alıntıları Göster
    Her ne kadar tarih yanlış olsada, bilgi icin teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Eywallah arkadaşım . Yalnız bazı arkadaşlara iyilik batıyor anlaşılan. Ben dün topiği açmadan sabah 9 gibi türkcelle görüşmüştüm. Onlarda verdiğim bilgiyi onaylamıştı. Bende dün hediye puanlarımı kullandım. Şimdi 31 aralık yazıyor. Site güncellenmiş olabilir 1 Ben yanlış okumuş olabilirim 2 (dediğim gibi türkcelde bunu onaylamıştı) Fakat puan toplama olayı bittiğine göre hediye almak için 31 aralığı beklemekte zaten saçma olur. Diğer bir arkadaşın dediği gibi hediyeleri 31 aralışa kadar kullanaydın biz bu işi 6. ayda bitirdik te diyebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CafeIN

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Eywallah arkadaşım . Yalnız bazı arkadaşlara iyilik batıyor anlaşılan. Ben dün topiği açmadan sabah 9 gibi türkcelle görüşmüştüm. Onlarda verdiğim bilgiyi onaylamıştı. Bende dün hediye puanlarımı kullandım. Şimdi 31 aralık yazıyor. Site güncellenmiş olabilir 1 Ben yanlış okumuş olabilirim 2 (dediğim gibi türkcelde bunu onaylamıştı) Fakat puan toplama olayı bittiğine göre hediye almak için 31 aralığı beklemekte zaten saçma olur. Diğer bir arkadaşın dediği gibi hediyeleri 31 aralışa kadar kullanaydın biz bu işi 6. ayda bitirdik te diyebilirler.

Alıntıları Göster
    yahu şu puanların aşağıya yuvarlanma işi nerede yazıyor göremedim doğrusu,sitede yazılan tarihler 8 mayıstan beri sabit,dakikabizdene abone olurken ısrarla sormuştum ne olacak hediyecell puanlarımız onlarda şu an sitede yazılanları söylemişlerdi...

• quote:

yahu şu puanların aşağıya yuvarlanma işi nerede yazıyor göremedim doğrusu,sitede yazılan tarihler 8 mayıstan beri sabit,dakikabizdene abone olurken ısrarla sormuştum ne olacak hediyecell puanlarımız onlarda şu an sitede yazılanları söylemişlerdi...

Alıntıları Göster
    quote:

Evet dakika bizden başladığından beri bilgilendirmede bir değişiklik yok.. Ayrıca acele etmeye de gerek yok..31 Aralık tarihine kadar hediyenizi seçebilirsiniz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.