< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL HIZ SORUNU (2. sayfa)
-
-
Kalitesini göstermiş yine
Turkcell kalitesi işte ne bekliyordun ki?
bu kalitesizi çekmek yerine altarnatifleri deneyinn
Bu forumda yazanlara güvenerek iş yapmamayı öğrenmişindir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru düzgün eleştirmeyi bile beceremiyorsun, bariz polemik konusu.
Sana cevap bile verilmez de, bunu belirtmeden geçmiyim de millet boşyere bu gereksiz konuya post atıp tufaya düşmesin.
-
Blok denen bir tuş var, basmak çok zor değil, basabilirsiniz. Daha da etikeltemem zaten, size bol 0.03 mbps'li günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Abi tayfa öyle bir tayfa ki, Turkcell afedersin gaz kaçırsa yine şöyle diyecekler ;
Ne beklersin, turkcell kalitesi
Download çok iyi, 5G olabilir diyeceğim, ama daha 5G sunulmadı ülkemiz de henüz
LTE hocam, 5G ülkede yok.
Tamam hocam, ben de onu diyorum işte, 5G yok ülke de, lakin hız çok iyi. Türkiye de yaşamasam, bilmesem 5G hızı olduğunu düşünürüm, hani o derece
Mükemmel hız ama hala nedense Turkcell kötü
3 operatör de güzel, insanlarımız bölgesin de hangisi daha iyi hız veriyor ve de hangisi daha uygun geliyor ise onu kullanmalı
Türiye'de ki herkes bölgesinde ki en iyi operatörü kullansa hem ses/hız olarak Turkcell yine zirvede olur.
Ben Turkcell de VolTE alabiliyordum, şuan Türk Telekom da alamıyorum, ama o kadar dert etmiyorum. Şimdi Turkcell kullansam Akıllı 20 veya Platinum Akıllı 25'i tercih ederdim, sınırsız sosyal medyalı bir paket'te şart, bence seneye oda gelir
Başka cihaza takıp dene hocam.
Denedim hocam, sonuç aynı Sağlık olsun.
Sana GNÇ Red 40 109 tl yakışır hocam.
40 GB aylık + 2000 dk. + Vodafonelularla sınırsız konuşma + sms
+ Sınırsız Sosyal Medya + 3, 4 tane uygulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Temmuz 2021; 15:36:24 >
Başka telefonda volte aktif olmuş muydu?
Vodafone da sınırsız redli'yi isterdim, 5 Mbps + 15 GB Hotspot kotalı 129₺ iyi tarife, ama nasip olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık, zaten şuan ek paketle 50-60 GB kullanıyorum, yetiyor artık. Fiyat çok artarsa ek paketi iptal edeceğim, o zaman sıkıntıya girmeye başlarım işte, artık ne olur bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X