Şimdi Ara

TURKCELL HIZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone dan Turkcell'e bir hafta önce numaramı taşıdım, internet hızları baya kötü hele akşam instagram gönderileri bile yüklenmez hale geliyor bu mu turkcell turkcell diye övülen operatör ? Gördüğüm kadarıyla Turkcell'in sadece adı kalmış. Bu arada paketlerinde sundukları içerikler çok yetersiz, bundan 8-10 sene önce 3G döneminde bile paketlerde daha çok internet vardı şimdi kıstıkça kısmışlar ama fiyatlar almış başını gitmiş. Eee tabii hediyeyi parayla satmaya çalışan operatörden ne beklenir ki. TURKCELL HIZ SORUNU TURKCELL HIZ SORUNU TURKCELL HIZ SORUNU 

• Benimde bölgemde Turkcell kötü fakat firmayı kötüleyip kendimi tatmin etmiyorum, kayıt açtırıyorum ve hemen ilgileniyorlar, 2022'de de kurulacak istasyonum. Size de tavsiye ederim firmayı kötülemeyip kayıt açtırmayı, ayrıca telekom kullanıyorum ve şehrin içinde ki kırsal alanda şebeke komple olmuyor, turkcellde ise 3g ara sıra 4g oluyor bu yeterli bence...

Arttırıyorum, buyrun tırtcell diyenlere gelsin
    TURKCELL HIZ SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Temmuz 2021; 0:40:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ek olarak Turkcell kadar hediye veren bir firma yok, buyrun canlı kanıtları ;

Ayda 30-40 GB kullanım yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam..
    @Yokizm
    @__kadıköyRAP__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Temmuz 2021; 0:46:7 >
  • Bazı aylar da 70-80 GB veri kullanımı bile oluyordu, hediyeler, paket derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS'leri de atabilirsen çok güzel olur, inanmak güç çünki ama imkansız değil, uğraşan alıyor bedavaya internetini

• Paket + hediyeler vs hepsi dahil bu görüntüler;

TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU

• Eyvallah hocam sağolasın.

Şu taahhüt bittiğinde inşallah Turkcell iyi paketler çıkarır.

Akıllı 12 GB 42 ₺ yapsa mükemmel olur benim için.

Kaliteli bir operatör, köyde diğerlerinde şebeke olmayıp, Turkcell de 3G ya da 4G görmek acayip gururlandırıyor, havalanıyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Temmuz 2021; 1:20:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone 4.5G sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Turkcell rezalet hız
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faturasız hattan faturalı'ya geçişte paketler değişir bu sene sonuna kadar, ama daha mı iyi olur veya kötü mü olur onu bilemem, temennimiz iyi olmasın dan yana TURKCELL HIZ SORUNU 

Ek; Bu görüntüler de şimdiki operatörüm Türk Telekom dan;

TURKCELL HIZ SORUNU
    TURKCELL HIZ SORUNU

• Dün akşam 22.00-23.30 arası Turkcell'de genel bir sorun mu vardı acaba,yoksa sadece benim konumumda mı bir sıkıntı vardı internette. Salla Kazanı yapamadım yarım saat internet yavaş olduğu için. Bayadır Turkcellde böyle durum yaşamamıştım. Bu son 6-7 ayda 2. kez oldu.

• Firmayı kötüleyip kendini tatmin etmek mi ? Ben operatör fan boy'luğu yapacak kadar gereksiz değilim, en uygun fiyata en iyi içeriği sunan kimse ona geçerim bu yüzden 1 sene içinde 2-3 kez operatör değişikliği yapan birisiyim. Yani tutup bana turkcell speedtest sonucu atıp milletin aylık kullanım SS lerini attırıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışma ben gördüğümü söylüyorum.

• REDMOD kullanıcısına yanıt
    İster fan'boy olun ister olmayın bu beni alakadar etmez, ben aldığım hizmete bakarım.

Şunu unutmayın ki Turkcell her zaman zirvededir.

Bkz : TURKCELL HIZ SORUNU

• Muhtemelen bu hız testini yaparken Turkcell'in verdiği 10 GB ı da bitirmişsindir. Görende sınırsız internet veriyor sanır, 10 - 15 GB internet ile 1000 mbps verse nolur vermese nolur allah aşkına.

TT Sınırsız veriyordu da haberimiz mi yoktu hocam, tarifeyi söyleyin hemen geçeyim..

• Benim öyle bir iddiam yok nereden çıkardın onu ?

1000 mbps verse ne olur 10 15 gb kota olduktan sonra demişsiniz.

Bu mesajı sanki telekomda sınırsız internet varmış gibi yazmışsınız

2 firmada da limitsiz tarife yok şuan da

Bi tanesinde var onda da limitsiz veriyor ve 150 ekmek parası ve de 0.03 hız veriyor

Bu hız testini nicktator arkadaşımız değil, 4.5g hız testi konusunda başka bir üye yapmıştır.

• Kavga etmeye gerek yok hocam, blokla geç.

Geçmiş mesajlarından da malum operatörün fanboyu olduğu anlaşılıyor. TURKCELL HIZ SORUNU

Sizde kaale alıp cevap veriyorsunuz. Bosverin gitsin.

• Bu benim görüşüm, bunun neresi fan boyluk haha. Ben turkcell'in uygun bir operatör olduğunu düşünmüyorum dünde bu fikirdeydim şuan da bunu savunuyorum. TURKCELL HIZ SORUNU 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.