Bildirim
Turkcell rezalet hız
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 10 yıl önce , merkezden uzak bir ilçenin en uzağında en ekonomik tarifeli turkcell hattı kullanıyordum. 1 diş çektiği için internette kopmalar oluyordu. Aradım kayıt açtırdım lokasyon verdim, abartmıyorum 3 saat sonra çekim gücü sona dayandı. Hiç zaten ucuz tarife kullanıyor ne uğraşacaz boşver falan demediler. Üstelik bir kaç gün üst üste arayıp sıkıntınız giderildi mi başka isteğiniz varmı diye memnuniyet araması yaptılar.
Bu yıl merkezin ortasında 3 büyük okulun bölgesinde evim 3. Katta ve konuşurken kesintiler yaşıyorum, herhangi bir düzeltme girişimleri olmadı
Turkcell kalitesi mazide kaldı, kalite namına hiçbir şey yok
Kontratım bitti yarın telekoma geçip kurtuluyorum , fiber internetinden kurtulduğum gibi!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell Digital Operator`den bu ekran görüntüsüyle kayıt açın. 2Mbps`nin altındaki değerlere bakıyorlar,aciliyetli olarak bildirirseniz ilgileneceklerdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işte onlar eskidendi
-
Turkcell eskiden iyiydi. Şimdi Vodafone bile Turkcellden iyi çekiyor. Türk Telekom mobil zaten Hız ve çekimde Turkceli geçiyor. Şahsen ben artık Turkcell kullanmam.
bendede tam tersine çekim ve internet hızı şu şekilde turkcell - Vodafone - Türk Telekom
Bazı arkadaşlar Türkcelle tapıyor ama maalesef durum öyle değil..Geçen sene geçtim..Direkt şebeke yok yazısı çıkıyor..Kayıt oluşturdum..Verdikleri cevap yerinizi değiştirin düzelir..Sonra şikayetvara baktım..Evimin olduğu bölgeyle ilgili onlarca şikayet var.Millet Vodafone'u beğenmiyor ama onun bile müşteri hizmetleri bundan bin kat iyi..En azından arıyorlar dönüş yapıyorlar..Aslında TT çok güzel ama oda evimin olduğu yerde maalesef yetersiz kalıyor..
Turkcell in kaliteli müşteri hizmetlerine nasıl öyle söylersiniz aaa çok ayıp görmemiş olayım
Tamam hocam daha dikkatli olacağım 🤣🤣
tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden kayıt açabilirsiniz konuyla ilgili
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X