Şimdi Ara

Türknet hız sınırlaması sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Türknet'in 100 mbps ye kadar olan paketini kullanıyorum. Ancak bir aydan fazladir hattim 100 mbps kaldirmasina rağmen 88 mbps sınırlandırılmış olarak kullanıyorum. Desteğe ne kadar çok yazsam da sonuç alamadım burdan yazdığımda da sonuç alamadım. Konu açıp derdimi insan gibi anlatmak istedim.

Öncelikle dslam kilidi mevzusuna geleceğim, ozelmusteriturktelekom mail kanalına dslam kilidi ile ilgili mail attim ve aldığım cevap tam olarak:

Buradan "Turknet destek" konusuna yazdığım yazı:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143052543

Sözde "Türknet destek" ten aldığım cevap :)) :
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143069797

Mevzusu dönen destek biletimde ki 5 gün süren dil dokmenin ardından "Upload hızı" bahane edilip şikayetim kendileri tarafından çözüme ulaştırılıyor, ve sorun çözüldü diyip gecistiriyorlar. Hat değerlerinden ve tarihten anlayabilirsiniz.

17 Nisan 2020 destek açıldığında hat değerim:

22 Nisan 2020 destek "Türknet destek :))" tarafindan kapatıldığında ki hat degerlerim:

Bir buçuk aydir çözüm alamıyorum, bi ara cok umursamadım ama bunu cozen kullanıcılar olduğunu görünce bende hakkim olarak çözmek istedim hak verirsiniz ki.

İnsan gibi sinirlenmeden istiyorum ki: NMSHİZPROFİLİ'Nİ DÜZELTİN!
    102400/8192/V olarak guncelleyin istiyorum, upload hızıni da gectim hadi o elinizde değil, downloadı duzeltin bari.. Bu neden bu kadar zor.

Çok şükür internette başka sıkıntı yaşamadım ama neden bu devasa bir sorunmuş gibi umursamıyor anlamıyorum.

Dün forumdaki bir kullanıcı Türknet desteğe yazarken hat değerlerini paylaşmış, bunu da eklemek istedim hat degerleri benimkinden biraz daha kötü birine bile bu hat değeri tanımlanmış (nmshizprofili) imkansiz bir şey istemiyorum yani:

Sayın Türknet lütfen artık bunu çözün, yani inatlastik sanki resmen.. 5-6 senedir başka firmada düşük hızlarla internet kullanan bu kullaniciniza bunu çok görmeyin, yardımcı olan olacak, bu kadar yazıyı okuyan kişilere bile şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Hayirli, sağlıklı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obliviatehexia -- 28 Nisan 2020; 19:15:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı dertten muzdaribim
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/s5e743
    ben hızı yükselttim fakat uploadı düşürdüler

• quote:

Orijinalden alıntı: alpaslan2759

bende aynı dertten muzdaribim
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/s5e743
    ben hızı yükselttim fakat uploadı düşürdüler
    Hocam hızı nasil yukselttirdiniz acaba? Benimkini halledemediler bı turlu ugrasmadilar bile hatta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obliviatehexia -- 24 Nisan 2020; 23:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obliviatehexia

Hocam hızı nasil yukselttirdiniz acaba? Benimkini halledemediler bı turlu ugrasmadilar bile hatta...

Alıntıları Göster
    özel müşteri yönetimine mail at
  • Cevabınızı beklemekteyim halen.

• Ayni sorun bende var bi kac ay önce hızlıca 88 kilidini kaldırmışlardı ama şimdi ordan oraya yönlendirdip duruyorlar.
    Yapacakları tek şey hız tanımlamasını 102400/8192/V olarak güncelleyecekler...

Çözüm üretmemek adına herşey yapıyorlar..!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık cevap verecek misiniz??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hız artışın olmuş ama snr yerlerde öyle hizmet mi olur 17 snrden 8 snrye düşmüşsün bu üzücü bir durum hattının kalitesi yerlerde çoğu 100mbitte böyle zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Hız artışın olmuş ama snr yerlerde öyle hizmet mi olur 17 snrden 8 snrye düşmüşsün bu üzücü bir durum hattının kalitesi yerlerde çoğu 100mbitte böyle zaten.
    Hocam artışı yapilan hat degerleri bana ait değil

• quote:

Orijinalden alıntı: obliviatehexia

Cevabınızı beklemekteyim halen.
    Sabırla cevap vermesini bekliyorum "Sayın TürknetDestek"in, ancak vermeyecek gibi.

• Güncel.

• Gerçekten teşekkürler Türknet, vermediğin destek için, yardımını geçtim, robot mesajını bile atmaya çok gördüğün için gerçekten teşekkür ederim, umrunda olmadığını başka nasil gösterebilirdin ki zaten sabırla bekledim, bekledim ama ufacık bir desteğini halen göremedim. Ne diyeyim bilemedim, daha büyük sorun yaşasak ne olacaktı kim bilir..

Upload hızlarını iki katina cikardik diye haber etmesini biliyorsunuz, ama sözde sırayla yapilan işlem yada onu gectim santrale gore yapilan işlem bende halen etkisini gosteremedi....

Dowload hızım halen 88 mbps ye sabit upload hizimsa 3-4 mbps arasi kafasına göre. Zaten kaldi surda hazirana bir aydan az nerde benim hakkım , soyleyecek söz bulamıyorum. Sizden sabirla destek beklemek hata olmuş anlaşılan, müşterinize verdiğiniz değerin bir örneği de bu konu olsun

• obliviatehexia O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Aynı dertten muzdaribim benim sorunumu da çözün. 24mb hız alırken 10mb düştü. Dönüş sağlamıyorlar ve çözüm buluyorlar oyalayıp duruyorlar dalga geçer gibi

• 100 mbitlik pakette de benim hız da 10 mbit'e sabitlendi. vdsl hat zayıflaması 6.5
  • Kutluhan37 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, download hızı konusunda hat değerlerinizde düşüklük varsa www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Defalarca yaptım o dediğiniz işlemi. Robot cevap gibi hep aynı şeyi söylüyorlar. 13mbden fazla alamazsın diye. Yaa 24 almışım zaten neden ısrarla alamayacağımı söylüyorlar. Muhatap alınacak kimse yok.En son bir hafta önce aradılar. 13mb destekliyor fazlasını alamazsın dediler. Bende önceden 24 mb aldığım ss paylaştım. Hiçbirşey diyemedi temsilci hanımefendi. Sonrada işte iki hafta kadar bekleyin düzelecek gibi laflar etti. Hani alamıyorum 13ten üstünü?? Neden kıvırıyorlar. İki hafta neden?? Ben sizden para ile hizmet elıyorum öğüt vermekte ne?? Ben İstanbul Fatih Topkapı santralinden alıyorum ve 1076m uzaktayım santrale. Bana santrale uzaksınız dediler. Yaa santrale uzaklığın hep aynı😂bu santral hergün gerimi gidiyor. İlk başladığımda aynı uzaklıktaydı şimdide aynı.Gerekirse sizinle de paylaşabilirim değerleri vs.
    Velhasıl videolar geç açılıyor oyunlar çok donuyor. İki kişi bağlandığımızda iyice yavaşlıyor. Lütfen sorunum çözülsün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.