Şimdi Ara

Türknet hız sınırlaması sorunu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turktelekomu aradım santrale 100 metre uzaktasınız dedi ama turknette 2 km uzaktayım bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naksi -- 14 Mayıs 2020; 0:0:10 >
  • Naksi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapa geçişi sonrasında hızınızdaki düşüklüğü www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Takibini yapabilmem için kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Aynı sorundan muzdaribim. Hattımın kapasite hızı 117 civarı 100 mbps paketini kullanıyorum ama 79871 kilidine takıldım. Türk telekoma mail attım aldığın cevabı bana da gönderdiler. 15 nisan da açmıştım arıza kaydımı. ilk türk telekoma suç atılar altyapıdan kaynaklanıyor dendi 20 gün sonra da ev içi tesisatıma laf edildi. Neymiş ev içindeki tesisatımda arıza varmış artıramıyorlarmış. Bende en son sinirlendim sorunum çözüldü diye kapatım arıza kaydını. Benimle ilgilenen kişi de bence bişi bilmiyordu. Ev içi tesisatım diye bişi yok. geçen sene türk telekom kullanıyordum, arıza olmuştu ve adamlar evime direkt modeme giden kablo çektiler. hiç bir ek söz konusu bile değil bana bundan bahsediyor. bunu dedikten sonra bile hala ev içinde hata var dedi bened bıraktım.
    insanı yoruyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.