Şimdi Ara

Superonline Hız Sorunu Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim hızla ilgili problemim vr Vodafone Netten geçtim Superonline'a fakat Hız mevzusundan bende iyi bi izlenim bırakmadı sinirlendirdi.

16 Mbps 50 GB akn paketindeyim
    Ilk bağlandığında 12 idi max 13,8 di.
    Şimdi 8,8 max 9,3 Hız.

Hız dalganıyor yani nedir bunun çözümü Sol'u aramadım daha port değişikliğimi isteyeceğiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SOL Allah cezasını versin pazar 4. Şikayet için aradım 2 gün içinde ilgilencez dendi bugün mesaj geldi.

Aldığım hızı 4 e Max hızı 8 e sabitlemişler bunlar nası firmaya internete giriyorum bekleyerek açılıyor her şey açtım Mobilden giriyorum.

• 50 Mbps paketindeyim.
    Kotam dolmadı ama özellikle 2-6 arası uyku tutmayınca bir şeyler indireyim diyorum.

Hız 8 Mb den 100 hatta 96 k ya düşüyor bir kaç saniye içinde.

Kapat aç tekrar eski hıza yükseliyor ama 10-15 sn sonra tekrar düşüyor.

1 GB lık bir dosyayı idm ile indirmem tam 55 dk sürdü.

Oysa Akşam 7-8 mbps ile kesintisiz indiriyor.

65+ yaşlıların halkotobüsüne binmesi gibi. Kotaya dahil değil diye sanırım istediği gibi oynuyorlar.
  • Bundan önce TT Doping ve Vodafone kullandım hiç böyle şeyler olmadı hız neyse en yükseği verdiler keşke geçmeseydim ya.

Hat değerleri kötüyse böyle oluyor şimdi modemi açıp kapattım hızım aynı 4 fakat hızım 8 den 15 mbps olmuş çok garip bunların modemimi sorunlu acaba ??

Hat değerliniz kaç modem arayüzünde 50 den 1 mbps ye nasıl düşüyor ? Bu SOL kadar berbat bi firma yok herhalde.

• etimonster kullanıcısına yanıt
    senin sorunun routerdan... huawei wifi dengesiz olması... kanalı değiştir... 20/40 yazan yeri 40 yap...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer
    wifi'yı en az kullanılan kanala ayarla...
  • Superonline Hız Sorunu Dalgalanması

SOL'un bana yazdığı cevap adamlar hızımı 4 Mbps ye sabitlemiş AKK Jokerden bahsediyor bu kadar salak bi firma olamaz nerden geçtim bu firmaya herkes hız problemi yaşıyor ya.

Superonline Hız Sorunu Dalgalanması

Hat değerlerim bunlar max hız sürekli dalgalanıyor modemi açıp kapatınca oluyor ya da kapatmadan da oluyor herhalde napmak lazım bilen bi arkadaş yorumlarsa sevinirim.

• Superonline Hız Sorunu Dalgalanması

Aradım MH'yi hızımı yükseltti şuan ki hat değerleri bunlar yalnız modemi açıp kapatmamda değerler değişiyor bunu söyledim modeme gelen kablodan veya modem arızalıdır dedi bunlarda bi sıkıntı yok Port la ilgili değil mi bu mevzu ? Port değişimi yapılması lazım değil mi kutudan ??

Bıktım bu SOL'dan ben Vodafone Doping te yüksek hızlar aldım nedem böyle mevzular olmadı eğer geçecek arkadaşlar varsa SOL'un MH si çok iyi aradığınızda çözüm buluyorsunuz lakin sorunlu herkesin hız değerlerini bozuyorlar geçmeyin tavsiye etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.