Şimdi Ara

Superonline Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır Superonline'da hız sorunu yaşıyorum. Durup dururken internet 0.8 megabitlere kadar düşüyor, ancak reset atınca düzeliyor. Modem çok eski değil, zar zor ısrarımla teknik ekip geldi hattan ölçüm yapıp sorun yok diyerek gitti. Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu? Neredeyse her gün oluyor.

Modem markası Zte ZXHN

• Turkcell Superonline neden 350 megabit download'ı geçmiyor? (tarifem 1000 mbit) steam başta olmak üzere bütün istemciler ile oyun çekiyorum, hepsini denedim. Sürekli aynı şey oluyor. Teknik eleman geldi modemi değiştirdi, bağlantı değerlerine baktı, bir sorun gözükmüyor dedi.

• Anaconda_Kenan kullanıcısına yanıt
    VPN’le deneyin bir de. O zaman yükselirse bant daraltması vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba yardımcı olabilecek var mı konuyla ilgili. Hala sorun devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waybe kullanıcısına yanıt

Hocam bende paket yükseltmesi yaptım hızım yükselmedi teknik ekip gelip boş boş speedtest atıp modem değiştirip gidiyor. Koskoca turkcell saçma sapan sistemsel sorunlarıyla uğraşıyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Son zamanlarda çokça var bu hız sorunu, apartmanda bir komşumuzda aynı sürekli hız sorunu yaşıyor.

• Ben geceleri hız sorunu yaşıyorum.Fiber kablolar donuyor mudur nedir 😂 Prime time da sıkıntı yok gece hız düşüyor.Ya sistemsel ya da cidden fiber kabloların soğukta performansının düşmesine inanmaya başladım.

Edit:Karayolları genel müdürlüğü geceleri evimin dibinde ki anayolda çalışma yapıyormuş.O yüzden fiber hatların yerini değiştiriyorlarmış çalışmadan dolayı yavaşlama oluyormuş geceleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 10 Ocak 2023; 16:17:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone internet hız sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.