Şimdi Ara

Turkcell Hotspot Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hızlı giriş sistemi nasıl işliyor. İnternette alıştım ama detay bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hotspot için ücretlendirme ileri bir tarihe ertelenmiş, e doğal olarak hızlı girişede gerek kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test için bir kere açtığımda paylaşımı cihaz bağlandıktan 2-3 dakika sonra Turkcellden sms geldi link içeren.Yönlendirdiği sayfada numaranızı girmeniz isteniyor ve sonrasında HIZLIGIRIS’ten sms geliyor şu onay koduyla hızlı giriş yapabilirsiniz diye. Son adımda da bu abonelik vs. işlerinde çıkan ekranı tamamen kaplayan siyah sim menüsünden de onay red kısmımdan onay verince hızlı giriş yapmış oluyorsunuz. Ne kadar hızlı olduğuna siz karar verin.. Bana mesaj geldi ama hiç gelmeyenler de olmuş. Zaten bana da 2-3 dakika sonra geldi. Eğer bağlayacaksanız dikkat edin hemen gelmeyebiliyor sms. O arada hemen hotspot tarifesi yapıştırmasınlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrucumartı

Test için bir kere açtığımda paylaşımı cihaz bağlandıktan 2-3 dakika sonra Turkcellden sms geldi link içeren.Yönlendirdiği sayfada numaranızı girmeniz isteniyor ve sonrasında HIZLIGIRIS’ten sms geliyor şu onay koduyla hızlı giriş yapabilirsiniz diye. Son adımda da bu abonelik vs. işlerinde çıkan ekranı tamamen kaplayan siyah sim menüsünden de onay red kısmımdan onay verince hızlı giriş yapmış oluyorsunuz. Ne kadar hızlı olduğuna siz karar verin.. Bana mesaj geldi ama hiç gelmeyenler de olmuş. Zaten bana da 2-3 dakika sonra geldi. Eğer bağlayacaksanız dikkat edin hemen gelmeyebiliyor sms. O arada hemen hotspot tarifesi yapıştırmasınlar.
    yapıştıracak birşeyleri yok gelen tepkiler üzerine dansöz gibi kıvırdılar seni takip etmekten vazgeçip iptal ettiler
  • benim merak ettiğim birşey var, ses hattımı wifi 3g-4g modeme takarsam ne olacak, apn ayarına normal mobil veri apnyi girip girince anlama şansı bile olmayacak ki, hadi telefonda tts de ek 1 geliyor anlıyor, saçma bir uğraş değil mi yaptıkları

az önce ipad de turkcell hat var, ses hattı sadece datasını kullanıyorum, paylaştım direk giriyor, internet apn üzerinden hiç bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 27 Ocak 2019; 23:12:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Hotspot Paketleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.