Şimdi Ara

Turkcell - Hotspot Paketleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuya girmeden kısaca okumak isteyenler için özet geçeyim. Turkcell banka olmadığı halde insanları sömüren en büyük şirketlerdendir.

Paketim biteceği için ek internet paketi satın almak istedim.

25GB normal internet paketini bana satmadığımı öğrendim.

Paranızla sadece hotspot paketi alıp, paranızla aldığınız paketi kendi telefonunuzda kullanamayacağınızı öğrendim.

Bunların hepsini kabul ederek paketi satın aldım.

Hotspot yaparak telefonumla ve laptopımla internet paylaşımı yaptım.

3-4 saat sonra gördüm ki hotspottan kullandığım interneti normal paketimden düşmüş üstüne ek paket ve tarife aşımını haşırttı bilekbord diye bana kitlemiş.

Her iki cihaz da hotspot kullanımını kanıtladığım halde turkcellin btk üzerinden verdiği cevap.

Bizde bir hata yok. Size bilgilendirme sms i atmışsınız kotanız bitiyor diye. baksaydınız. Hotspot her cihazla uyum sağlamaz kullanmasaydınız.

• Hocam iş sadece turkcell de bitmiyorki
    Marketler
    Manavlar
    Kıyafet
    Herkes tuttuğuna ne odetirsem kar kafasında balık baştan kokar derler bizdede durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim anladığım bu hotspot sadece telefondan diğer telefona paylaşınca geçerli oluyor. Paketin açıklamasında da notebooklarda vb. kullanılamayacağıyle ilgili bir madde vardı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son_burak S kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bile olsa zaten o gün 8.62 gb telefon üzerinden kullanmışım. Mh yi arayınca biz sizin yaptığınız herşeyi görüyoruz diye atar yapıyorlar, btk ya yazınca yaptığınız herşeyi göremiyoruz , windows cihaz olmamalı felan yazıyor. Hakem heyetine kadar gider sanırım bu iş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.