Şimdi Ara

Turkcell İBB Cep Trafik uygulamasıyla artık trafik derdine son! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başka bir threada yazmıştım ama bence bunu herkesin duyması ve kullanması gerekiyor. O yuzden ayrı bir thread oalrakta eklemek istedim.

Turkcell, İBB Trafik uygulmasını 2 gün önce App. Store koydu... 2 gündür bir iphone kullanıcısı olarak trafik nerede sıkışık nerede durum iyi gayet rahat görebiliyorum..Üstelik tamamen ücretsiz!

detaylar:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/iphone3guygulamalari/turkcellibbceptrafik

İtunes download linki:

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=305642479&mt=8

Bu uygulamayı geliştiren herkesin eline sağlık....

Not:Sadece Turkcell kullanıcıları kullanabiliyormuş...

• Arkadaşım bilgi için teşekkürler, gerçekten faydalı oldu... Programda Windows PDA'lerdeki fonksiyonların hepsi olmasa da trafik yoğunluğunu ve kameraları gösteriyor ki zaten en çok ihtiyaç duyulanlar da bunlar zaten.

Edit: "da" ayrı yazıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaone -- 27 Şubat 2009; 15:18:00 >
  • Arkadaşında yazdığı gibi sadece turkcell liler kullanabilito ben vodafone dan denemiştim bisürü kontor gitmişti 2 ay sonra geri gönderdiler kontör ü
  • arkadaşlar turkcell ücretlendirme menüsünde şöyle yazıyor; bu edgeden girince (edge den internete giriyormuş gibi) ücret alınmayacakmı diyor acaba

quote:

Turkcell İBB Trafik uygulamasını Application Store'dan ücretsiz satın alabilirsiniz. Bu servis şu anda iPhone kullanıcılarına özel olarak ücretsiz sunulmaktadır. Turkcell İBB Trafik'te Turkcell Şebekesine bağlanarak uygulamanın kullanacağı veri (data) ücretlendirilmeyecektir. Turkcell, bu servisin ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • arkadaşlar ben kullandım çok harika gözüküyor.Özellikle iPhone üzerinde kullanmak daha da bir ayrı hava katmış.Arkadaşlar başka yerlerde okudum, ücretlendirme konusunda şunu söylüyorlar sanırım.
    Edge'den bağlandığınızda harcanan data ücretsiz.Wireless dan bağlanırsanız süper şifre soruyor.

Sormasının sebebi ise vodafone ve avea kullanıcılarının kullanamaması.Edge'den girince direkt otomatikl olarak turkcell li olduğunu algılıyor zaten.

Yeni uygulamalar bekliyoruz,1 tane kesmez bizi :) Birde free olursa çok makbule geçer Turkcell ibb trafik gibi.
  • arkadaslar simdi bu uygulamayi evdeki wireless den kullansak kontr gidiyomu ?
  • Bu metrobüsler olduktan sonra istediğiniz kadar application yükleyin, size bir faydasının olacağını sanmıyorum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler bilgilendirme için.
  • ÜCRETLENDİRME MARTTAN SONRA AYLIK 5 YTL OLACAK
    metrobüse trafik yok ama insan trafigi var :)
  • Kaynak verebilirmisiniz?
    30 Haziran a kadar uygulama ücretsiz
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone3G/iphone3guygulamalari/turkcellibbceptrafik

quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

ÜCRETLENDİRME MARTTAN SONRA AYLIK 5 YTL OLACAK
    metrobüse trafik yok ama insan trafigi var :)
  • ben turcell kullanıyorum fakat edge ile giremiyorum... bu servisi kullanabilmeniz için turkcell abonesi olmanız ve internet baglantınızın bulunması gerekır dıyor.halbuki turkcell abonesiyim
  • kaynak telefona msj gelmısdı mart ayı boyunca data ucretsiz ama marttan sonra aylık data icin 5 ytl diye
  • Teşekkürler paylaşım için, başkalarında görüp özenmiştim. iphone'a gelmesi iyi oldu...

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi problemboy -- 5 Mart 2009; 9:41:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.