Bildirim
Turkcell ile iPhone 4 anten testi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
çok teşekkürler. Yeterince faydalı oldu. -
iyi de o kadarı her cihazda olur ancak 3 g açıkmıydyı acaba?birde bu yazılımsal olarak da düzeltilmiş olabilir konuşma sırasında kesilme oluyormu önemli olan o bence -
normal şebeke de zaten düşme çok fazla olmuyor esas 3G bağlantısı açıkken yapılmış olan bir test olursa daha iyi olur.. -
Merhaba,
Ben yaklaşık 1 ay dan fazlaca bir zamandır yurtdışından getirdiğim iphone4 32 gb yi türkcell kartımla kullanıyorum ve 3G sürekli açık
tüm anten kapatma teslerini yapyım emin olabilirsiniz çok nadir durumlarda 1 bakla düşme oluyor o da 3g sinyaline bağlı olabilir ama edge bağlantısında herhangi bir sinyal zayıflaması olmadı.
Burada önemli olan 1 ay 1 haftadır telefonum sürekli açık ve çok yoğun kullanıyorum şu ana kada hiç ama hiç konuşmam kesilmedi yarıda kalmadı görüşme kalitesinde düşme olmadı.
Saygılar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 15 pro max imei atılır mı
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone imei uzatma
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- iphone 15 parmak izi varmı
- iphone sistem verileri silme
- iphone se batarya kaç mah
- iphone 15 pro max amerika fiyatı
- iphone kilit modu kullananlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X