Şimdi Ara

Turkcell'in 3G'si ABD'nin 4G'sini Solladı ( iPhonedo ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar boş videolardan sonra böyle yaratıcı ve yapıcı bir videoyu bünyem kaldırmadı!..
  • Vallahi helal olsun izleyenlere ne diyeyim:)
    İlk dakikasında sıkılıp bıraktım. Youtube da 305 kişi izlemişti o zaman, izlemeye değmez diye düşündüm.
    Konuya dönersek, daha kısa videolar çekerse daha büyük bir kitleye ulaşırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Vallahi helal olsun izleyenlere ne diyeyim:)
    İlk dakikasında sıkılıp bıraktım. Youtube da 305 kişi izlemişti o zaman, izlemeye değmez diye düşündüm.
    Konuya dönersek, daha kısa videolar çekerse daha büyük bir kitleye ulaşırlar.

Sohbet tarzinda ve acik br sekilde yaptigi icin seviliyor bence ve uzunluk kismi olarak alisagelmis olmadii icin izleyesi geliyor insanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphonedo'ya sevgiler saygılar senin her videonu çok severek seyrediyorum iphonedo umarım mesajımı görüyorsundur feysde de takipçinim twit desen yok ;) bu videoanda çok başarılı olmuş tbr ederim iphonedo yeni videolarını yarı şaka yarı ciddi sözlerinin en büyük hayranıyım tekrardan video için çok tşkler harikasın abi
  • Video cok basarili olmus emek harcandigi ortada.Bu arada biz ne yapalim ucuz diye avea kullaniyoruz turkcell AT&T gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04:00 - 04:06

Koptum.
  • Up Up
  • iPhonedo bir rol modeldir tartışmasız.
  • Bu forumda hesabı vardı ismini unuttum ciddi
  • bu adam bir harika dostum ..
  • bu adam bu işi biliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.