bu ulkeden yıyıcı coktur bu ulkede hızmet ve adelet yoktur
bakın suan kı durumumuza cok net degılmı
yalın ınternet sozlesmesız 95-100tl 50mbps fıber 50-75-100gb akk lı (adıl kullanım kotası buna cok guluyorum "adıl".. neye gore adıl kıme gore adıl) 25mbps ınternet alırsınız kotayı doldurunca 3mbps bu mu adıl yoksa kotaya gırınce hattın sapıtıp 1-1,5 mbps vermesımı
bırcogunuz bılıyor bılmeyenler bıraz sıkayetlerı okusunda bu forumdada var baska bır cok sıtede
sımdı gelelım 4,5 g 4,5g cıngene hesabı bu yakında bunuda duzeltırler 4,5g e kadar net hızı dıye yersen
bu zamanda kım bu halkın hakkını yememıstır kım adam akıllı hızmet vermıstır kım sozunu tutmustur
bu su o....turkcelın eskıı hızmetı gıbı "shubuo" shubuo nun bıttıgı gıbı bu ıyı hızmet veren hak yemenlerde "bu su o" da bıtmıstır bıtırılmıstır
yanı acık soylemek gerekırse fazla bırsey beklemeyın fazla umutlanmayın sonra uzulursunuz
sevgıler
arkadaşlar konuşmayı dinlediyseniz konuşan Turkcell yetkilisi arkadaş 3G'de 65 Mbit hızları veriyoruz diyor. Komedi gibi. Şimdi cep telenumdan test yaptım 6.61 Mbit çıktı. (hattım Turkcell). Yani arkadaşın bahsettiği 4,5G hızının 10'da biri. Bu demek oluyor ki 4,5G'de 375 Mbit hız sağlayacağız diyor yani şu anki tabloya göre 37,5 Mbit hız ancak verecekler. Kimse kimseyi kandırmasın...Burası Türkiye...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme