Şimdi Ara

Turkcell'in 4.5G hız testine katıldık; İşte tüm detaylar! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Onun da bazı yok. İstediği kadar hızlı olsun. İhtiyaç olduğunda 2g ye talim edeceksek kalsın.

Baz istasyonları sayısı konusunda evet haklısın.Avea'nın istasyonları en az olan operatör.Türktelekom satın aldıya diyorum belki tt çoğaltırsa istasyonları en azından fiber alt yapı konusunda avantajlı.
  • 4.5g ile zerre kadar ilgilenmiyorum altyapımız yetmez. Benim tek sevindiğim 4.5g çıkınca 3g'nin daha stabil çalışacak olması. Bu sektörde işler maalesef böyle yürüyor (Türkiye gerçekleri)

NOT : 4g destekli telefon kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 21 Aralık 2015; 19:13:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz hele bi hata yapıp kotayı kaldırın 400 torrenti bağlayıp indirip indirip silmezsem adam değilim . şeref yoksunu internet sağlayıcıları .
  • 3g geleli yıllarrrrrrrr oldu.
    Şuan operatörlerin 3g kapsama alanı nasıl?
    Tabiki ilk yillardaki gibi.

Yıl olmuş 2015 4.5g diyorlar. Ama ankaranin göbeğinde 2g çekiyo çoğu zaman.

En azından 4.5g gelirse 3g kullanacagimz alanlar artar.

• 3g geleli yıllarrrrrrrr oldu.
    Şuan operatörlerin 3g kapsama alanı nasıl?
    Tabiki ilk yillardaki gibi.

Yıl olmuş 2015 4.5g diyorlar. Ama ankaranin göbeğinde 2g çekiyo çoğu zaman.

En azından 4.5g gelirse 3g kullanacagimz alanlar artar.

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    Ne anlatsanız boş. Bizde üniversite okuduk 5dk önce türban eylemi yapan kızlar başını açıp içeri giRince Kucaktan kucağa gezen ipi çözülmüş Boğa gibi dolaşıyorlar.

Okuma niyeti olan kapalıların varlığı bile bilinmiyor. Dersine girip çıkıp gidiyorlar

Edit : size yazdığım bu mesajı düzeysiz diye sildiler . Demek ki bazılarına nasıl dokundu ise nasıl yarısına tuz bastı ise nasıl ciğerlerini deşti ise nasıl hazmedemediler ise şikayet etmişler.
    Sebep sizi desteklediğim doğruyu yazdığım için. Tekrar yazıyorum yine silsinler taa ki uzaklaştırma alsana kadar yazacağım.
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    İstedikleri kadar sikayet etsinler ben ktu de okuyorum trabzon sozde cok muhafazakar bir sehir ama bilen biliyo sehirdeki rus nufusunu ya da trabzondan akin akin batuma gidenleri
    Neyse ktu nun arazisi baya buyuk bazi yerler de karanlik olunca dolup tasiyo bu isin kapalisi acigi yok o alanlai hepsi de dolduruyo bunlar bu zihniyetle bu ulkede yonacaba
    (mahhalledeki mihtardan sirket yoneticileri ya da ulke yonetiminde ) olduklari surece bu ulkeden bir cacik olmaz hersene binlerce genc avrupaya gidip okuyup orada kaliyolar
    Bu forumun adminlerinin de ne oldugu belli zaten gecen aleviler ile ilgili konu vardi sildiler birkac gunde gerci iyi dayandi o konu
    Bunların ne oldugu ortada trabzonun yuzde 70i muhafazakar ama neysr bilen biliyo rizeden travzondan akin akin gurcistana gidip ne yapiyolar acaba
    Rus + kumarhaneler

Bu mesaji da silecekler de neyse az kaldi gidicem umarim buradan
    Bizim millet kadar gosterisci iki yuzlu yalanci baska millet var mi acaba

• 1200 mu vereceklermis:) Lab ortaminda yapilan testi genele yayarak Insanlari salak yerine koymayi birakin artik.. VERIZON sizi 10la carpiyor, ustelik Manhattan , LA gibi veri trafiginin en yogun oldugu yerlerde LTE ile ucuruyor ama bugune kadar bir kez olsun sizin gibi atip tutup abartili seyler soylemedi, soylemiyor.. sen daha uskudar sahilinde, besiktasta ovundugun 3G ile kilitleniyorsun , kalkmis birde 1200 lerden bahsediyorsun.. hiz kandirmacasini yemiyor artik insanlar.. + kota ve adil kullanimla zaten icine ediyosunuz. 3G turbonuzun bile bir kez olsun soylediginiz rakamlara ciktigini gormedik.. hizi artirsaniz bile kotalar yuzunden yine limitleyeceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 22 Aralık 2015; 1:42:46 >
  • 4.5g yi çikarmaniz iyi ama
    kota var ne olacak
    daha fazla kullanıcıları sömüreceksiniz

dalga mı geçiyorsunuz insanlarla

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    1GB internet 20mb hız 19 TL
    1GB internet 50mb hız 29 TL

4GB internet 20mb hız 39 TL
    4GB İnternet 50mb hız 49 TL
    4GB İnternet 100mb hız 59TL
    4GB internet 150mb hız 69TL

8GB İnternet 20mb hız 49TL
    8GB internet 50mb hız 59TL
    8GB internet 100mb hız 69TL
    8GB internet 150mb hız 79TL
    ...
    Bunun gibi farklı hızlarda paketler olur. Ne kadar para o kadar hız... o kadar da kota.
    Şu anda bile üç taşıyıcı teknolojisi ile 60 megabite kadar teoride çıkmak mümkün ama. O hızlara yaklaşabilmen için ekstra para verip turbolu paket alman lazım. Yoksa çakal operatörler 7.2 mb üzerine çıkartmam seni diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Aralık 2015; 11:00:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemin ediyorum sirf laf salatasi,,, ben amsterdam jordaan diye bir bolgede oturuyorum 1,5 senedir. burda kpn t mobile falan aktif kullanilan operatorler kardesler geldigimden beri lte yada 4g babalar gibi kullaniyoruz. tamam bana gore biraz pahali 33euro veriyorum ayda ama hiz dusumu falan yok baya bildigin en dusuk 12 mbps bir kere inanilmaz yagmur yagmisti ama baya baya o zaman bile 20mbps.

gecen ay istanbula geldim akrabalarin ewde kuzenin turkcell var 4.5g falan diye test ettik 6mbps neyse 5dk sonra bi daha yaptik 9mbps :))) istanbul merkezi bir yerde evleri daha fiber yok!!

avrupa 4gyi yedi bitirdi onlarda boyle trdeki gibi afilli reklamlar iste soyle hizliyiz boyle superiz falan yok. iletisim cagindayiz adamlar farkindalar yurt disinda 3. parti uygulamalarla netten gorusmeler bedava sirf musteri cekmek icin internet fiyatlarinda kiyasiya indirim yapiyorlar, bunlar hep hic birsey vermiyor hemde abartip duruyorlar. kandiriyorlar sizi yazik....
  • Ben karabükte şehir merkezinde 24,7 mbps hız alıyorum 3g ile türkcell de.
  • Cell_master kullanıcısına yanıt
    istanbul bakirkoyde turkcell ile 3gye baglanan insan sayisi ve baglantinin paylasilmasi yani toplam verilebilen kapasite ile karabukte baglanan insan sayisi ve buna bagli kapasite arasinda sence fark var mi?
  • Hemen gardını almaya gerek yok şampiyon. Sen olayı yanlış anlamışsın.Relaxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_master -- 23 Aralık 2015; 15:53:10 >
  • Millet hala 4.5G den hayir bekliyor.

Su foruma 3G den beri yaziyorum. Mobil teknolojiler sabit hattin yerini tutamaz. 3G gelmeden once dedim millet telekomu savunuyosun derdi. Simdi millet cikmis 4.5G gelince sinirsiz olacak diyor.

Arkadaslar hic birseyin sinirsiz oldugu yok, dunyada da bir kac ulke disinda sinirsiz mobil internet tam anlamiyla yok! Hani onlari da merak ediyosaniz ornegin ABD deki boost var misal:
    http://opensignal.com/networks/usa/boost-coverage?output=usa/boost-mobile-coverage

Adamlarin 3G si 0.5 Mbps, 4G si ise 3.5 Mbps hiz veriyor. Sen bunu Turkiye ile karsilastir istersen:
    http://opensignal.com/networks/t%C3%BCrkiye/avea-kapsama

Bak senin en kotu operatorunun 3G si adamlarin 4G sinin hizina esit oluyor. Bunu iste kota sayesinde cozuyorlar. Sonucta kabloyla degil havadan iletiliyor sinyalden ve 1 tane hava var, sinyalin paylasilacagi 1 den fazla medium yok.

4G nin amaci ne derseniz, ayni bant genisliginde daha fazla paket gondermesi. Yani uzun vadede operatorlere megabayt basina daha ucuz gelicek. Yeni gelen sistemlerde oldugu gibi kendisini amorti etmesi icin fiyatlar yuksek gelir, bu her yerde boyledir. Kullanici tarafinda faydasi ise, git torrente aban degil; 15 MB lik e-mail dosyani 3-5 saniyede indir hemen bak gec. Insanlarin bunu anlayip ona gore davranmasi bence daha dogru olur.

Ozetle: Torrentci tayfaya 4.5G'den hic bir hayir gelmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Millet hala 4.5G den hayir bekliyor.

Su foruma 3G den beri yaziyorum. Mobil teknolojiler sabit hattin yerini tutamaz. 3G gelmeden once dedim millet telekomu savunuyosun derdi. Simdi millet cikmis 4.5G gelince sinirsiz olacak diyor.

Arkadaslar hic birseyin sinirsiz oldugu yok, dunyada da bir kac ulke disinda sinirsiz mobil internet tam anlamiyla yok! Hani onlari da merak ediyosaniz ornegin ABD deki boost var misal:
    http://opensignal.com/networks/usa/boost-coverage?output=usa/boost-mobile-coverage

Adamlarin 3G si 0.5 Mbps, 4G si ise 3.5 Mbps hiz veriyor. Sen bunu Turkiye ile karsilastir istersen:
    http://opensignal.com/networks/t%C3%BCrkiye/avea-kapsama

Bak senin en kotu operatorunun 3G si adamlarin 4G sinin hizina esit oluyor. Bunu iste kota sayesinde cozuyorlar. Sonucta kabloyla degil havadan iletiliyor sinyalden ve 1 tane hava var, sinyalin paylasilacagi 1 den fazla medium yok.

4G nin amaci ne derseniz, ayni bant genisliginde daha fazla paket gondermesi. Yani uzun vadede operatorlere megabayt basina daha ucuz gelicek. Yeni gelen sistemlerde oldugu gibi kendisini amorti etmesi icin fiyatlar yuksek gelir, bu her yerde boyledir. Kullanici tarafinda faydasi ise, git torrente aban degil; 15 MB lik e-mail dosyani 3-5 saniyede indir hemen bak gec. Insanlarin bunu anlayip ona gore davranmasi bence daha dogru olur.

Ozetle: Torrentci tayfaya 4.5G'den hic bir hayir gelmeyecek.

bu kan emici firmalar senin kafanı yaşayan insanlar sayesinde eşek yüküyle para kazanıyorlar. aman halimize şükredelim diye diye bir arpa boyu yol katedemedi bu ülke.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    bahsettigin durumun aynisi amerikada t-mobile de.

Kasim 2014 e kadar T-mobile sinirsiz konusma+sinirsiz mesaj+sinirsiz internet kullaniyordum. $60 oduyordum. Reklami da 4G baglanti. ilk 2 GB i 4G baglanti verip, 2GB dan sonra 2G yi birak E den baska birsey gormuyordum. Arayip sikayet edince hemen ekranimda 4G yaziyordu, gorusmeden 30 dk sonra da E ye dusuyordu yine.

Cep telefon operatorunde calismis birisinin dedigi ise, "ekrandaki 4G, 3G ye aldanmayin demisti. orda gordugun baglanti hizi(sinyal kalitesi) senin baglandigin anten ile arandaki baglanti. onemli olan o antene gelen baglanti hizi ne"
  • ThisisaNightmare T kullanıcısına yanıt
    Operatörlerin pekçok acigi var torrentci tayfa bu aciklari bulmayi cok sever

• Bu altyapıyla 4.5 G de yüksek hızlar çok zor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.