Şimdi Ara

TURKCELL'in Yeni vurgunu-FATURALI HAT SAHİPLERİ DİKKAT !İCRA GELEBİLİR ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
49.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

gazetelere,tvlere bununla ilgili bilgi ver insanlar öğrensin turkcelin ne olduğunu.

Turkcell'le bu olaydan mağdur insanları biraz araştırdım,sadece bana yapılan bir uygulama değil !

Eski Turkcell abonelerini ve numarasını taşıyanlarıda uyarıyorum çok dikkatli okuyun !

Parasında değilim,o icrayı yarında öderim hiç ama hiç sorun değil,sorun benim gibileri resmi olarak salak yerine koymalarıdır !

Düşünün 2005'in borcu bugüne kadar bekletiliyor,ve Turkcell'in yine akıl almaz uyanıklığı icra takipinde başlıyor !

Turkcell isteseydi bu tebligatlar bizim elimize geçerdi,nasılmı resmi belge olduğu için,tebligatı imza karşılığında muhataba vermek,evinde yoksa bağlı olduğu muhtarlıklara bu resmi belgeleri teslim ederlerdi!

Turkcell bunu yapmadı nedenmi o tebligat elime geçseydi anında gider mahkemeye itiraz ederdim,umursamazlıkları yüzünden bu hakkımıda kaybetmiş oldum !

Senelerdir adresim aynı !

Resmi kanıtıda işine gelince ev telefonuma ulaşabiliyorlar,bunun adı art niyettir,saygısızlıktır !

İş işten geçtikten sonra yasal itiraz hakkımı kaybettikten sonra,TURKCELL terbiyesizce bir tutumla ev telefonuma ulaşıp beni Avukatlarıyla baş başa bırakma özgürlüğünü kend,inde buluyor !

Makbuzu ibraz edemediğim ve ödediğimi ispatlayamadığım için,bu parayı benden %100 alacaklarını çok ama çok iyi biliyorlar !

Parada değilim,icrasında değilim,zoruma giden 7 sene hangi maksat ve amaçla,ödendi sandığım parayı geçen 7 sene zarfında bana bildirmemeleridir !

Bununda iyi niyetle yada Müşteriye saygıyla en ufak alakaları olmadığının ispatıdır !

TURKCELL reklamı,Turkcell Müşteri Anayasısı palavrasınıda şahsen yaşadım,bir nevi bu Reklamlada kendi kendileriyle alay ettiklerinin ispatı oldu !

Bundan sonrada o Reklamı yayınlamaya utanmadan nasıl devam edeceksiniz acaba ?

Milletin cebindeki 3-5 liranın peşinde koşman,TURKCELL'in ne kadar büyük firma olduğununda İSPATIDIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 10 Nisan 2011; 1:55:08 >

• Turkcell ise herşeyi beklerim. Helal kazanmayan şirket!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134
    gazetelere,tvlere bununla ilgili bilgi ver insanlar öğrensin turkcelin ne olduğunu.

gazete dergi ve tv ler böyle birşeyi yayınlayıp turkcelin binlerce liralık reklamlarından kendilerini mahrum ederler mi sizce ?
  • Bence tüketici mahkemelerine dava açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

gazete dergi ve tv ler böyle birşeyi yayınlayıp turkcelin binlerce liralık reklamlarından kendilerini mahrum ederler mi sizce ?

maalesef bu mümkün değil işte
  • Beyler durum dahada traji komik hal aldı :)

Turkcell'i aradım uzun konuşmalardan sonra,iyi okuyun hani bana kağıt gelmedi ya ihtarname ve Turkcell hizmetleride,itiraz hakkımı kaybettiğimi Avukatla muhatap olmam gerektiğini söylemişlerdi !

ALLAH c.c işi işte,bugun o ihtarnameyi Aslan PTT memuru getirdi,çokta mutlu oldum :)

Hemen Turkcell Avukatını aradım,dedimki hani siz bana 2000 kusur lira ama borcunuz biz sizi affetik,bu sebeble 600 kusur lira öderseniz hesap kapanır demişlerdi !

Sıkı durun,ihtarnamede gözüken borç 400 kusur lira,Avukatın istediği para 600 kusur lira,yazık diyorum elbetteki !

Sonuç Avukata Telefon ettim,bu borcu kendisine ödemeyeceğimi mahkemeye itiraz edeceğimi belirttim,yani yasal hakkım olan 7 gün itiraz hakkımı PTT'ye teşekkür ediyorum,kullanma durumum gerçekleşti !

Türk Milleti olarak tuafız malesef bu duruma sevinebiliyorum,sevinme amacımda en azından havadan 200 lirayı Turkcell avukatına ödemiycem,Avukat kibarlaştı ödemek zorundasınız diyen,mağdrur adam gitti,mahkemeye gidip para öderseniz Lütfen haberimiz olsun diyen,nazik biri oluverdi !

Elbetteki mahkemeye gidip o parayı Devletin kurumuna vericem,Turkcell bir daha bırakın hat ıvır zıvır adını değil duymak,reklamları çıkınca bile sinirden tansiyonum çıkıyor !

Özetlersem,benim durumumda bir çok insan gördüm,Lütfen herkes ödediği sandığı eski Turkcell borçlarını kontrol etsinler,kapatı sandıkları telefonları Turkcell bayilerinden sorsunlar !

Nedenmi,benim hattım 2005'te kapandı biliyordum,meğerse Turkcell bu hattı 2010'da kapatmış,yani tenezül edipte hala hattın üstümde olduğu konusunda yada borcum olduğu konusunda,tenezül edip uyarmıyorlar bile,malesefki yapacak birşey yok !

ALLAH c.c diğer TURKCELL mağdurlarınada sabır versin,inanın hiç birşey yapmak mümkün değil,ya ödeyeceksiniz yada ödeyeceksiniz,başka çareniz yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 11 Nisan 2011; 3:08:25 >

• hocam şöyle diyim sana, eğer sen gidip o parayı icra dairesine yatırırsan, turkcel o paranın vergisini devlete ödemek zorunda kalır, ve icra dairesinden ödediğine dair resmi makbuzunu alır saklarsın, dosyada yasal olarak kapanır.
    ama avukata ödersen turkcell bu paranın vergisini devlete ödemekten kurtulmuş olur, dosya kapanmaz sürüncemede kalır (1 yıl sonra işlem yapılmadığı için düşer) ve elinde resmi bir makbuzun olmaz.

avukatın kibarlaşması da o yüzdendir, sen o parayı ödeyince vergisini ödemek zorunda kalacaklar, icrada buna tahsil harcı deniyor.
  • Turkcell Müşteri Memnuniyeti Odaklı çalışma sistemini gerçekten bıraktı ve eski 2002 lerdeki KazıkCell olmaya başladı. Hattımı taşıma işlemini gerçekleştirdikten sonra hattıma ait 3 TL'lik fatura için aynen bu mesajı göndermişlerdi.

" Hattınıza ait 3 TL borcunuz bulunmakta olup; ödemediğiniz taktirde hattınıza ait borç hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Turkcell "

Zamanında alacağımı aldım ben Turkcell'den arkadaşlar, şimdi bunları yapsa da umurumda olmaz. Vodafone Red tarifesinde çok rahatım. İstediğim bütün imkanları tek hatta topladım. Vodafone Türkiyenin en iyi operatörü olma yolunda çok iyi yol alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Turkcell Müşteri Memnuniyeti Odaklı çalışma sistemini gerçekten bıraktı ve eski 2002 lerdeki KazıkCell olmaya başladı. Hattımı taşıma işlemini gerçekleştirdikten sonra hattıma ait 3 TL'lik fatura için aynen bu mesajı göndermişlerdi.

" Hattınıza ait 3 TL borcunuz bulunmakta olup; ödemediğiniz taktirde hattınıza ait borç hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Turkcell "

Zamanında alacağımı aldım ben Turkcell'den arkadaşlar, şimdi bunları yapsa da umurumda olmaz. Vodafone Red tarifesinde çok rahatım. İstediğim bütün imkanları tek hatta topladım. Vodafone Türkiyenin en iyi operatörü olma yolunda çok iyi yol alıyor.

bide iyi tarafindan bak hocam; 7 sene bekletmemis..
  • Vodafone önce myvodafonu düzeltsin. Sonra mobil odeme ve mobil imzayi baslatsin. Ondan sonra birlikte bakariz tekeli kirar mi diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Turkcell Müşteri Memnuniyeti Odaklı çalışma sistemini gerçekten bıraktı ve eski 2002 lerdeki KazıkCell olmaya başladı. Hattımı taşıma işlemini gerçekleştirdikten sonra hattıma ait 3 TL'lik fatura için aynen bu mesajı göndermişlerdi.

aynısını bana telsim yaptı. 80 kuruş için :) ödemeye gittim borç çıkmadı.

4-5 sene sonra bana da bi ihtarname gelirse şaşırmam :)

ama online da sorgulattım, mh yi de aradım borç yok diyolar. gidip kağıt vs istesem mi acaba

• buna benzer bir durum benim de başıma geldi.

10 yıllık hattımı 2010 mayısında vodafone'a taşıdım, ancak yeni işyerimde çekmediğinden geçen ay turkcell'e dönmek zorunda kaldım.

numara taşıma talebimi reddettiler ve sebep olarak 2007 senesinden kalan bir borcu gösterdiler.
    elimde bir belge olmadığı için ödedim. şimdi de diyorlar ki o borç için faiz ödemeliymişim.

herneyse bu hafta işyerim civarına vodafone baz istasyonu kurdu da turkcell'den daha iyi çekiyor.

yarın tekrar numara taşıma başvurumu yapacağım.

elveda turkcell :)
  • sonra o kuruşları faizle gönderirlerse ne olacak ?
  • sayin arkadaslar turkcell boyle bir sirket sakin kimse bana oyle degil demesin TMSF bile mahkemeye verdi turkcelli

isminde turk sifati var ama milyon tane yabanci ortagi var ve suanda hissedarlar arasinda bile hukuki surec basladi,telesoneria ve cukuruva holding arasinda,adam zararini tabi musterisinden cikarticak uyanik ya hani,

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Vodafone önce myvodafonu düzeltsin. Sonra mobil odeme ve mobil imzayi baslatsin. Ondan sonra birlikte bakariz tekeli kirar mi diye..

odemeli aramadan ucret alan,kim aramis dan ucret alan,online islemlerde gun icinde 10 kereden fazla guncel tutarina bakan musterisinden yine ucret alan sirketi savunma burada,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter.böcek -- 23 Şubat 2013; 19:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Vodafone önce myvodafonu düzeltsin. Sonra mobil odeme ve mobil imzayi baslatsin. Ondan sonra birlikte bakariz tekeli kirar mi diye..

odemeli aramadan ucret alan,kim aramis dan ucret alan,online islemlerde gun icinde 10 kereden fazla guncel tutarina bakan musterisinden yine ucret alan sirketi savunma burada,

2 yıl öncesinin mesajını hortlatmışsın. yıl olmuş 2013 hala turkcell pazar lideri.
  • turkcell dir ne yapsa yeridir. şikayet ediyoruz ama yine de kullanıyoruz... alternatifleri ile hiç de farkı yok.. al birini vur ötekine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Beyler durum dahada traji komik hal aldı :)

Turkcell'i aradım uzun konuşmalardan sonra,iyi okuyun hani bana kağıt gelmedi ya ihtarname ve Turkcell hizmetleride,itiraz hakkımı kaybettiğimi Avukatla muhatap olmam gerektiğini söylemişlerdi !

ALLAH c.c işi işte,bugun o ihtarnameyi Aslan PTT memuru getirdi,çokta mutlu oldum :)

Hemen Turkcell Avukatını aradım,dedimki hani siz bana 2000 kusur lira ama borcunuz biz sizi affetik,bu sebeble 600 kusur lira öderseniz hesap kapanır demişlerdi !

Sıkı durun,ihtarnamede gözüken borç 400 kusur lira,Avukatın istediği para 600 kusur lira,yazık diyorum elbetteki !

Sonuç Avukata Telefon ettim,bu borcu kendisine ödemeyeceğimi mahkemeye itiraz edeceğimi belirttim,yani yasal hakkım olan 7 gün itiraz hakkımı PTT'ye teşekkür ediyorum,kullanma durumum gerçekleşti !

Türk Milleti olarak tuafız malesef bu duruma sevinebiliyorum,sevinme amacımda en azından havadan 200 lirayı Turkcell avukatına ödemiycem,Avukat kibarlaştı ödemek zorundasınız diyen,mağdrur adam gitti,mahkemeye gidip para öderseniz Lütfen haberimiz olsun diyen,nazik biri oluverdi !

Elbetteki mahkemeye gidip o parayı Devletin kurumuna vericem,Turkcell bir daha bırakın hat ıvır zıvır adını değil duymak,reklamları çıkınca bile sinirden tansiyonum çıkıyor !

Özetlersem,benim durumumda bir çok insan gördüm,Lütfen herkes ödediği sandığı eski Turkcell borçlarını kontrol etsinler,kapatı sandıkları telefonları Turkcell bayilerinden sorsunlar !

Nedenmi,benim hattım 2005'te kapandı biliyordum,meğerse Turkcell bu hattı 2010'da kapatmış,yani tenezül edipte hala hattın üstümde olduğu konusunda yada borcum olduğu konusunda,tenezül edip uyarmıyorlar bile,malesefki yapacak birşey yok !

ALLAH c.c diğer TURKCELL mağdurlarınada sabır versin,inanın hiç birşey yapmak mümkün değil,ya ödeyeceksiniz yada ödeyeceksiniz,başka çareniz yok !

aynı durumla ben karşılaştım, 10 seneyi geçmiştir numarasını bile hatırlamadığım bir turkcell aboneliğim vardı, ben evlendikten sonra annem kullandı 99 depreminde telefon noldu onu bile bilmiyorum deprem sonrası icralık diye tebligat almış annem ve avukata gidip borcu ödemiş , avukat kapandı borcunuz yoktur demiş.. şimdi 2 gün önce tekrar icra takibi başlatılmış eski evimize tebligat gelmiş fakat ne telefon numarası, ne borç meblağı var.. sadece avukatın nosu ve banka hesap nosu var.. neyin borcu bende bilmiyorum borç sorgulaması yaptığımda tc ve isim sorgulamada borcunuz yoktur diyor.. bu neyin borcu anlamadım.. avukata ulaşamadık, müşt.hizmetleri tel. nosu istiyor noyu da bilmiyorum.. neyi nereye ödeyeceğim onu da bilmiyorum.. ve aradan 10 yıl gibi zaman geçmişken hiç kullanılmayan daha önce avukata ödenip kapandı denilen hattın borcunu ödemek çok komik.. bilen varsa lüften beni yönlendirsin, kullanmadığım bir telefonun ayrıca konuşma ücreti de yok eminim kapanan telefonun ne borcunu ödicem.. aklıma şu soru geliyor avukata ödediğimiz para ödenmedi mi , o borç mu tekrar karşımıza çıktı , o belgeyi de saklamamışlar aradan 10 yıl geçti .. lütfen bi yol gösterin ne yapıcam şaşırdım..

• 4 sene önce faturalı turkcell hattımı diğer operatöre tasıdıgımda, kalan 6-7 tl borc faturalandırılmamıştı.
    aradan 3 ay felan gecti. aradım turkcell mh, dedim borcum var ama faturalandırmadınız. baktıo evet görünüyor ama faturalandırılmıyacak dedi.
    tamamda 3 ay gecti ben rahatsız olurum böyle bir durumdan, derhal faturalandırılsın dedim.
    ki o dönemde 15tl altı borclarımın faturalandırılıp bana gönderilmesini istemiştim ve geliyorduda.
    o kadar ısrar etmeme rağmen yinede faturalandırmadılar.
    bu konusmalar kayıt altına alınıyor, eğerki bu durumdan dolayı birgun bana borc cıkartırsanız kesinlikle kabul etmiyorum dedim.
    MH: kesinlikle çıkmıcak dedi... 4 senedir ses yok.. Yinede guvenmiyorum.
  • Aslında operatör şirketleri bize ödenen faturalar için mail gönderseler ya şu tarihli fatura ödeme bilgileriniz alınmıştır falan die. yok mu bunun yasal bir dayanağı falan? arkadaşın dediği gibi mektup mu kaldı artık? bende daha bugün turkcell faturalıya taşıdım hattı ama bi korku sardı içimi :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.