Şimdi Ara

TURKCELL'in Yeni vurgunu-FATURALI HAT SAHİPLERİ DİKKAT !İCRA GELEBİLİR ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
49.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1998 yılından beri ailecek Turkcell faturalı hat kullanıyoruz, hiçbir sorun başımıza gelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Eylül 2014; 0:31:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 Nisan 2001'den beri FATURALı cep telefonu kullanırım bende bu tip sorunlarla karşılaşmadım.

Bir ara kontürlü kullanayım dedim. Onda da her ay kontür yüklemek zor geldiğinden 3-5 ayda bir 150-200 TL.yi bir kerede yüklerdim, 6 ay rahat ederdim.
  • turkcell art niyetlidir, turkcell kazıkçı dolandırıcıdır arkadaşlar. bir zamanlar turkcell de çalıştım içip içip sarhoş olup millete yaslıyorlar. bu millette saf zaten incelemeden öder faturayı.
  • 2001 yılında benim adıma açılmış ama haberim olmayan bir turkcell hattı için icra ya verdik evinize haciz gelecek diye sürekli mesaj la rahatsız edildim. ilk defa mahmutoğlu hukuk bürosu sonra alg gukuk burası daha sonra ise topan hukuk bürosu mesajlar attı. bir icra dosya numarası verdiler arattım oyle bir numara da dosya çıkmıyor. turkcell bu gibi konuda sabıkalı olduğunu forum sitelerinde aynı dertten muzdarip binlerce kişiden anladım. borc benim borcum olmadığı için ödemeyeceğimi söyledim ne yaparsanızda yapın dedim. telefondaki kadın o zaman sürekli hukuk buroları size mesaj atacak dedi pişkince. hala mesajlar geliyor artık dikkate bile almamaya çalışıyorum. ilgili numara hakkında savcılıga bilgim dışında adıma hat alınmış diye suç duyurusunda bulundum. ancak 2001 yılında bir vaka ile ilgileneceklerini hiç sanmam. muhtemelen takipsizlik verecekler. allah vatandaşlara yardım etsin. devlet bu konuda vatandaşlarını koruyamıyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.