Şimdi Ara

Turkcell internet 100 MB hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'den tatilde kullanmak amacıyla 100 MB internet paketi aldım.Kayıttan sonra mesajla bana link geldi.Sormak istediğim konu şu:Nete bağlanırken sürekli bu linkten mi giriş yapacağım?Direkt telin tarayıcısından girdiğimde ve hali hazırdaki hotmail ve msn live kullandığımda (erişim noktası Turkcell internet ayarlı )bu kullanım kotama dahil olacak değil mi?Sonra faturada bir keleğe gelmeyelim.

• Hayır illa o linkten girmeniz şart değil. Özetle internetinizin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ve tabiki reklam için verilmiş bir linktir o. Direk telin tarayıcısından da girseniz Java programlarıyla da girseniz elbetteki kotanıza dahil olacaktır. Size önerim tarayıcı olarak Mini Opera yı kullanmanız. Veri akışınızdan yaklaşık %70-%80 tasarruf sağlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Hayır illa o linkten girmeniz şart değil. Özetle internetinizin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ve tabiki reklam için verilmiş bir linktir o. Direk telin tarayıcısından da girseniz Java programlarıyla da girseniz elbetteki kotanıza dahil olacaktır. Size önerim tarayıcı olarak Mini Opera yı kullanmanız. Veri akışınızdan yaklaşık %70-%80 tasarruf sağlarsınız.
    Eyvallah hocam!Çok aydınlatıcı oldu cevabınız,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stss

Eyvallah hocam!Çok aydınlatıcı oldu cevabınız,teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Kalan kotayi nasil ogreniyorduk..bi numara vardi galiba ama bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Kalan kotayi nasil ogreniyorduk..bi numara vardi galiba ama bulamadim

Alıntıları Göster
    *456*3#
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

*456*3#

Alıntıları Göster
    Ise yaramadi ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tesekkurler oldu..ucretlimi bu servis no?
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Faturalı hat mı, kontörlü hat mı kullandığınızı belirtiniz.

KALAN MB yazıp 2260'a gönderiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: raskolnikov77

Ise yaramadi ama..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Windows live messengeri günde 8-10 saat açık bıraksam (arka planda çalışmaya devam etse) bu durum kotayı çok yer mi acaba?
  • quote:

Windows live messengeri günde 8-10 saat açık bıraksam (arka planda çalışmaya devam etse) bu durum kotayı çok yer mi acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stss

En fazla 2 MB yer. O da arkadaş listen kabarıksa yani

• quote:

Orijinalden alıntı: British

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

Teşekkürler hocam;peki,bu 2MB günlük mü yoksa total olarak aylık mı?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

Teşekkürler hocam;peki,bu 2MB günlük mü yoksa total olarak aylık mı?

Alıntıları Göster
    aylık diye bir kaidesi yok dediğimiz gibi 100 mb interneti istediğin her türlü amaç için kullanabilirsin hatta cep teli laptopuna bağlayıp modem olarak kullanarakta surf yapabilirsin ama bu pek akıl karı değil çünkü bir sayfa acmak zati buna eşdeğer olacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

aylık diye bir kaidesi yok dediğimiz gibi 100 mb interneti istediğin her türlü amaç için kullanabilirsin hatta cep teli laptopuna bağlayıp modem olarak kullanarakta surf yapabilirsin ama bu pek akıl karı değil çünkü bir sayfa acmak zati buna eşdeğer olacaktır...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

Hocam,ben şunu sormuştum:''Windows live messengeri günde 8-10 saat açık bıraksam (arka planda çalışmaya devam etse) bu durum kotayı çok yer mi acaba? ''Arkadaşta şu cevabı vermişti:''En fazla 2 MB yer. O da arkadaş listen kabarıksa yani !''Şimdi diyorum ki buna ilaveten,msn nin günde 8-10 saat açık bırakılması günde mi 2 MB yoksa ayda mı 2 MB kota yer ?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2260 MB ye sürekli olarak "şu anda işlem yapamıyorum" gibi cevap alınıyor. Hep mi böyle oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aromeo0123

2260 MB ye sürekli olarak "şu anda işlem yapamıyorum" gibi cevap alınıyor. Hep mi böyle oluyor acaba?

Alıntıları Göster
    online işlemlerden takip edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kuşçu

online işlemlerden takip edebilirsin

Alıntıları Göster
    Merhaba.
    Mesela ben travian için 100MB internet paketini alacağım. Travian sayfasının açılması ve içeride işlem yaptığımda ortalama kaç MB kullanmış oluyorum?
  • quote:

quote:

Hocam,ben şunu sormuştum:''Windows live messengeri günde 8-10 saat açık bıraksam (arka planda çalışmaya devam etse) bu durum kotayı çok yer mi acaba? ''Arkadaşta şu cevabı vermişti:''En fazla 2 MB yer. O da arkadaş listen kabarıksa yani !''Şimdi diyorum ki buna ilaveten,msn nin günde 8-10 saat açık bırakılması günde mi 2 MB yoksa ayda mı 2 MB kota yer ?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

günde

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Merhaba.
    Mesela ben travian için 100MB internet paketini alacağım. Travian sayfasının açılması ve içeride işlem yaptığımda ortalama kaç MB kullanmış oluyorum?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

Merhaba.

Her sayfada harcadığın kb değişiyor. Kullandığın telefonda farkediyor telefonda görüntüleri kapatabiliyorsan öyle kullan 3-4 sayfa 2kb tutuyor. Görüntülerle birlikte yüklersen tek sayfa en az 60kb oluyor.. ama telefonun görüntüleri hafızasına yükleyip buradan gösterirse (cache olayı) resimli halde de az gider. Denemen lazım..

Operamini kullanırsan resimsiz olarak işini günlük 100kb'a halledersin, Resimli olarak kullanayım dersen yüksek kalite seçmen gerekiyor o da ortalama günlük 1mb harcıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatbutes

quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

Merhaba.

Her sayfada harcadığın kb değişiyor. Kullandığın telefonda farkediyor telefonda görüntüleri kapatabiliyorsan öyle kullan 3-4 sayfa 2kb tutuyor. Görüntülerle birlikte yüklersen tek sayfa en az 60kb oluyor.. ama telefonun görüntüleri hafızasına yükleyip buradan gösterirse (cache olayı) resimli halde de az gider. Denemen lazım..

Operamini kullanırsan resimsiz olarak işini günlük 100kb'a halledersin, Resimli olarak kullanayım dersen yüksek kalite seçmen gerekiyor o da ortalama günlük 1mb harcıyor

Alıntıları Göster
    benim 3ay dolmasına rağmen,bana sormadan internet paketime devam etmişler.bu sorunu nasıl çözeriz 9 lira vermeye niyetim hiç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

benim 3ay dolmasına rağmen,bana sormadan internet paketime devam etmişler.bu sorunu nasıl çözeriz 9 lira vermeye niyetim hiç yok.

zaten kendileri yeniliyorlar iptal için:

IPTAL yazıp 2260'a göndererek iptal edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Merhaba.

Tahminen 100.00 ken 99.70 mb a felan iner her açışında 30 kb yani.
    Her işlem yaptığında felan 15-30 kb arasında değişir tahminimce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.