Şimdi Ara

Turkcell internet paketi şifreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell in internet paketi şifreleri varmış 100mb, 1 gb vs bunları nerden bulabilirim satiliyomu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa993

Slm,
    Turkcell in internet paketi şifreleri varmış 100mb, 1 gb vs bunları nerden bulabilirim satiliyomu acaba

Benden alabilirsin , 35 kontöre 100 mb satıyorum
  • 100mb lık olanını benden alabilirsin...6tl...
  • Bana 1 gb aylık lazım bide bu internet şifrelerini yılda sadece 2 kez alabiliyormuşuz bu doğru mu mesela ben her ay almak istiyorum bu mümkün deil mı ??
  • quote:

Bana 1 gb aylık lazım bide bu internet şifrelerini yılda sadece 2 kez alabiliyormuşuz bu doğru mu mesela ben her ay almak istiyorum bu mümkün deil mı ??

Bir yıl içinde sadece 2 kere alabilirsiniz?
  • Hmm.. Bu kötüymüş iste aslında benim hattim vodadone ben numaramı Turkcell'e tasiyacagim numarasını taşıyanlara bedava dk veriorlar ben müşteri hizmetleri ile konuşsam dk yerine her ay 1 gb internet verirler mı
  • quote:

Hmm.. Bu kötüymüş iste aslında benim hattim vodadone ben numaramı Turkcell'e tasiyacagim numarasını taşıyanlara bedava dk veriorlar ben müşteri hizmetleri ile konuşsam dk yerine her ay 1 gb internet verirler mı

1gb değil ama belki tek seferliğine 100 mb verebilirler. Fakat vodafone müşteri hizmetlerini hiç kunnamadım. O nedenle nasıl bir tepkiyle karşı karşıya kalırsınız bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaf ben dk istemiorum internet istiorum :d neyse tskrler bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.