Şimdi Ara

Turkcell iPad data hat mesaj sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Teknoloji uzmanı isen yukarıdaki sorunumu çözer misin?

Ne sen mesaj atabildin diye teknoloji uzmanı oldun, ne ben atamadım teknoloji cahili oldum. Belki kullanmasam bu konuya cevap yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:21:39 >
  • https://www.turkcell.com.tr/servisler/vinn-ile-sms

Turkcell'in VINN'lardan SMS atma hizmeti var. Yani data hatlarından SMS alınıp gönderilebiliyor. Hatta detaylar kısmında yalnızca sesli göruşmeye kapalıdır yazıyor. Data hatlarında SMS alıp/göndermek tamamen serbest.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkettim, ancak üstte attığım gibi mesaj göndermiyor.
  • Faturasız bir data hattıysa TL bakiyeniz olmayabilir. Faturalı bir data hattı ise belki "Akılli Fatura" hizmeti mevcut ise bu engelliyor olabilir. Teknik olarak SMS gönderebiliyor olmanız lazım. Ki attığınız SMS'lerden birisi iletilmiş.

• Faturalı data hattı hocam, 6 yıllık. Akıllı fatura yok. Üstte mesaj iletilmemiş hocam, gönderiyor aşamasında ss aldım. Gariptir ki 2222, 2200 gibi numaralara mesaj atıyor. Diğer hatlarima attığım zaman gitmiyor.
  • Senin hattında sıkıntı var yada telefonunda bunun sadece sana özel bı sorun olduğunu bilmiyorsun sorun orda
  • Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. 3 yıl tablette de kullandım ondada vardı aklıma kazınmış.

Müşteri hizmetlerini arayayım, sıcak fırsat kampanyalarına işime yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:35:21 >
  • Müşteri hizmetlerini aradım. Gelen/Giden kullanımı açtıktan sonra mesaj hizmeti aktifleşti. Her yöne mesaja 0,55 kuruş faturama yansıttı.

Gelen/Giden açma işlemi ilk sefer ücretsiz, sonraki sefer 14 TL imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:53:27 >
  • Dediğim gibi normalde data hatlarında kısıtlama yok. Ki sorunu çözmüşsünüz sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 7 Şubat 2021; 11:57:10 >
  • Dijital Operatör > Hat Ayarları > Gelen Giden İletişim açıldıktan sonra düzeliyor.
  • Aslında Gelen/Giden iletişim kapalıyken(şimdi açtığınız için daha önce kapalı olduğunu varsayarak) data kullanımi da yapamamanız lazım. Gelen/giden iletişim sonuç olarak, baya tüm hattı kısıtlıyor bildiğim kadarıyla. Ama sizde yalnızca SMS kullanımı kısıtlanmiş ilginç bir şekilde.(Data hatlarında zaten arama yapılamıyor.)

• Hocam kısıtlamasız internete giriyordum. Zaten hat 2 yıldır bende değildi. İnternetten araştırdım biraz da interneti değil gelen/giden arama, SMS servisini kapatıyor sanıyorum.

Edit : giden kapalı olunca SMS ve arama servisi kapalı oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 12:28:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.