Bildirim
Turkcell iPad data hat mesaj sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Data hatlarında mesaj gönderme olmuyor maalesef ki hocam.
Edit: Data hatlarda sms alıp gönderme oluyormuş diyorlar ne kadar doğrudur bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 5 Şubat 2021; 13:15:6 > -
Mesaj merkez numarasını ayarlarsan mesaj alıp gönderebilirsin -
(data hattının sms alıp göndermediğini yazanlarda var )
bugünleri de gördük çok şükür
-
Data hatları mesaj göndermez. Mesaj alabilir. Hızlı giriş yöntemini deneyin.
Dijital Operatör'den kimlik bilgilerinizi girerek ana hattınız ile birleştirebilirsiniz.
Edit: faturaya yansıtarak atılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:35:3 > -
😅birazdan gerçektende data hatlarının mesaj gönderemediğine inanacam🤣 -
Unutmayın data hattına mesaj paketi alamadığınız için mesaj atamazsınız. Birileri boş yapıyor yine.
Hattınızı birlestirerek kolayca yönetebilirsiniz. Dijital Operatör'e giriş yapın, sol üstte numaranıza tıklayın. Profil ayarlarından tüm hatlarınıza birleştirme yapabilirsiniz.
Edit ; faturaya yansıtarak mesaj atılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:34:48 > -
söz gümüşse sükut altındır, diye bir söz tam bu konuya uygun oluyor sanırım.
ipad de sms istemcisi yok, konu bu, data hatlarından sms atılırda alınırda, hiç bir sms engellemesi yok...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Unutmayın data hattına mesaj paketi alamadığınız için mesaj atamazsınız. Birileri boş yapıyor yine.
Hattınızı birlestirerek kolayca yönetebilirsiniz. Dijital Operatör'e giriş yapın, sol üstte numaranıza tıklayın. Profil ayarlarından tüm hatlarınıza birleştirme yapabilirsiniz.
Edit ; faturaya yansıtarak mesaj atılıyorHaklısın ben tab s7+ cihazımda sms alıp gönderiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw data hattı nasıl SMS atamaz şaka yapıyorum de yazdıklarına 😅 superboxla SMS atabiliyorum normal hatta bunu daha 15 yıl öncesinden bilmen lazım ne SMS paketi ne diyorsun -
İstersen 5 milyon SMS çekersin data hattıyla heryone SMS olarak -
Ben bayramda bağış bile yaptım data hattıyla 😅
Benzer içerikler
- hat meşgul ne demek
- turkcell pin kodu değiştirme
- bimcell akıllı saat tarifesi
- 0532 757 22 22
- 0536 hangi hat
- türk telekom internet çekmiyor
- netgsm zam
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numaradan arama
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X