Şimdi Ara

Turkcell iPad data hat mesaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell data hattım var. iPad de kullanıyorum. cihaz mesaj gönderip alamıyor. O yüzden ne kadar internetim kaldı vs. Sorgulama yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz nedendir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Data hatlarında mesaj gönderme olmuyor maalesef ki hocam.

Edit: Data hatlarda sms alıp gönderme oluyormuş diyorlar ne kadar doğrudur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 5 Şubat 2021; 13:15:6 >
  • Mesaj merkez numarasını ayarlarsan mesaj alıp gönderebilirsin
  • (data hattının sms alıp göndermediğini yazanlarda var )

bugünleri de gördük çok şükür  

• Data hatları mesaj göndermez. Mesaj alabilir. Hızlı giriş yöntemini deneyin.

Dijital Operatör'den kimlik bilgilerinizi girerek ana hattınız ile birleştirebilirsiniz.

Edit: faturaya yansıtarak atılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:35:3 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    😅birazdan gerçektende data hatlarının mesaj gönderemediğine inanacam🤣
  • Unutmayın data hattına mesaj paketi alamadığınız için mesaj atamazsınız. Birileri boş yapıyor yine.

Hattınızı birlestirerek kolayca yönetebilirsiniz. Dijital Operatör'e giriş yapın, sol üstte numaranıza tıklayın. Profil ayarlarından tüm hatlarınıza birleştirme yapabilirsiniz.

Edit ; faturaya yansıtarak mesaj atılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Şubat 2021; 11:34:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söz gümüşse sükut altındır, diye bir söz tam bu konuya uygun oluyor sanırım.

ipad de sms istemcisi yok, konu bu, data hatlarından sms atılırda alınırda, hiç bir sms engellemesi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Unutmayın data hattına mesaj paketi alamadığınız için mesaj atamazsınız. Birileri boş yapıyor yine.

Hattınızı birlestirerek kolayca yönetebilirsiniz. Dijital Operatör'e giriş yapın, sol üstte numaranıza tıklayın. Profil ayarlarından tüm hatlarınıza birleştirme yapabilirsiniz.

Edit ; faturaya yansıtarak mesaj atılıyor

Haklısın ben tab s7+ cihazımda sms alıp gönderiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw data hattı nasıl SMS atamaz şaka yapıyorum de yazdıklarına 😅 superboxla SMS atabiliyorum normal hatta bunu daha 15 yıl öncesinden bilmen lazım ne SMS paketi ne diyorsun
  • İstersen 5 milyon SMS çekersin data hattıyla heryone SMS olarak
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Ben bayramda bağış bile yaptım data hattıyla 😅
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.