Şimdi Ara

[b]Turkcell İphone 3G fiyat Tarifeleri (Alıntı)[/b] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam aslında güzel bir alet var ama türkiyede nerde nasışl bulurum bilmiyorum apple iphone against karşılaştırlmaı yapılmış

http://www.engadget.com/2007/06/30/helio-pits-apples-iphone-against-ocean/ tek bi markaya takılıp kalmamakda lazım...vodafone da gece açıklıycak fiyatları iyice bi araştırmak laızm ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit34

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: umit34

8 GB Fiyatları SON DURUM :

küçük paket
    peşinat 279 ytl + 18 ay boyunca 93.75 ytl = 1966.5 ytl
    karşılığında aylık 150 dk, 150 sms, 3 gb internet

orta paket
    peşinat 189 ytl + 18 ay boyunca 143.75 ytl = 2776.5 ytl
    karşılığında aylık 500 dk, 500 sms, 3 gb internet

büyük paket
    peşinat yok + 18 ay boyunca 181.25 ytl = 3262.5 ytl
    karşılığında aylık 1000 dk, 1000 sms, 3 gb internet

kontratsız paket
    peşinat yok + 5 ay boyunca 129� (bugünün kuruyla 233.5 ytl) = 645� (bugünün kuruyla 1.167 ytl)

ÖİV'yi KDV'siz fiyat üzerinden hesaplamanız gerekiyor. Yani küçük paket 93.75 değil 90 YTL civarı olacak .

herşeyden evvel yazının sonunda o parmak işareti ile ne demek istiyorsun anlamadım. Aynen sana iade ediyorum o parmağı.

Ben ortaya rakamları yazdım,yazdığım rakamlarda senin gibi civarı olacak falan diye birşeyde yazmadım.

Bu yazdıklarıma inanmayabilirsin anlarım,ama beni azarlar gibi o hareketi yapmanı hiçbirşey açıklayamaz.

Kimsenin kimseye saygısı kalmamış,yazık.

Tekrar hesaplayıver, bi zahmet . Parmağı da nasıl yanlış anladın anlayamadım

• Aylık 75 YTL gibi bir fatura geliyor zaten bana ki işin güzel kısımı faturamı ailem ödüyor.

Bu gidişle iPhone 300 liraya gelicek bana..

Ben tarifeleri beğendim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 25 Eylül 2008; 17:32:31 >
  • şimdi ben 16 yaşındayım.

babam 8 senedir turkcell kullanıyo ve faturası 100 ytl den aşağıya hiç bi zaman gelmedi.

şimdi bu iphone orta paket var.aylık 500 dk heryöne+500 sms+3gb internet+haftasonu turkcellilerle ücretsiz.iphone 3g 8 gb ı 180 ytl ye alıyosun.18 ay boyunca 140 ytl ödemen gerekiyor.

babamın faturalarını inceledim.aylık 500 sms i geçmemiş.
    ve babam aylık alo 480 paketine üye.onuda geçmemiş.

şimdi gelelim sonuca ben babamı ikna edip bana iphone almasını sağlamaya çalışçam zaten en az 100 ytl aylık ödüyor.140 ödicek
    sizce mantıklı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd92

şimdi ben 16 yaşındayım.

babam 8 senedir turkcell kullanıyo ve faturası 100 ytl den aşağıya hiç bi zaman gelmedi.

şimdi bu iphone orta paket var.aylık 500 dk heryöne+500 sms+3gb internet+haftasonu turkcellilerle ücretsiz.iphone 3g 8 gb ı 180 ytl ye alıyosun.18 ay boyunca 140 ytl ödemen gerekiyor.

babamın faturalarını inceledim.aylık 500 sms i geçmemiş.
    ve babam aylık alo 480 paketine üye.onuda geçmemiş.

şimdi gelelim sonuca ben babamı ikna edip bana iphone almasını sağlamaya çalışçam zaten en az 100 ytl aylık ödüyor.140 ödicek
    sizce mantıklı mı?

evet çok iyi olur iphone çok ucuza gelicek

• teşekkürler cevabınız için
  • arkadaslar turkcellden aldıgım 8gb ıphone umu kutusunu acmadan satcam.gıttıgıdıyordan 1100 elden olursa bıraz daha az ıstemeyı planlıyorum sızce nasıl.bırde turkcellın kontratsız fıyatı olan 645 euro ya kdv dahıl mı.nıye satıyorsun dıyecek olursanız.2tane alma hakkım var oyuzden bırını satacam
  • Orjinalden alıntı: motto

arkadaslar turkcellden aldıgım 8gb ıphone umu kutusunu acmadan satcam.gıttıgıdıyordan 1100 elden olursa bıraz daha az ıstemeyı planlıyorum sızce nasıl.bırde turkcellın kontratsız fıyatı olan 645 euro ya kdv dahıl mı.nıye satıyorsun dıyecek olursanız.2tane alma hakkım var oyuzden bırını satacam

Evet, KDV dahil fiyatı Genpa'da 1200 YTL.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.