Şimdi Ara

[b]Turkcell İphone 3G fiyat Tarifeleri (Alıntı)[/b] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haberin altında hiç bir kaynak belirtilmemiş... madem belli de neden turkcell kendisi duyurmuyor da haberturk duyuruyor. fiyatlar iyi hoş, sınırsız internet falan çok güzel belki ama bana saçma geldi kaynaksız bi haber neticede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 25 Eylül 2008; 14:43:14 >
  • evet turkcell neden kendisi açıklamıyor nabız mı yokluyorlar acaba? düşündürücü
  • arkadaslar bu turkcell verdıgı sınırsız ınternetı pc de de kullana bılırmıyım yanı iphone baglasam pc ye 2g de modem ozellıgı yokdu 3g de war dıye bılıyorum ben boyle kullanabılırmıyız iphone u yada modem ozellıgı olan bır telefona taksam ınternetı kullana bılırmıyım ?

eger boyle olursa fiyat super bence inş fiyatlara ö i v dahildir
  • Bu firmaların sürekli yaptığı bişey. Turkcell'den bir arkadaş "SIZDIRMIŞTIR"
    Ayrıca neden bu kadar kötümsersiniz Mustafa bey? Yoksa sizde iPhone 3G'yi 1600 YTL'den alan arkadaşlardanmısınız? Yoksa 1600 YTL'ye satan arkadaşlardanmısınız. Bence gayet mantıklı ve tahmin ettiğime yakın fiyatlar. Ben 69 demiştim 75 olmuş.(Sınırsız internet Apple'ın dayatması, iyide olmuş). Asıl 3G çıksın ben o zaman patlama bekliyorum. Millet ADSL aboneliklerini iptal ettirecek, görürsünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raul Gonzalez

quote:

Tüm paketler 18 ay vadeli

-Küçük paket 150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi 279 YTL 75 YTL
    -Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi 189 YTL 115 YTL
    -Büyük paket 1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi Ücretsiz 145 YTL

-Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129 euro karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek.

-iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine %50 indirimli olarak sahip olacak.

-Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler.

iPhone 3G, devrim yaratan özelliklerine ek olarak, entegre GPS modülü sayesinde genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlıyor. Ayrıca, 2.0 yazılımıyla Microsoft Exchange ActiveSync desteğinin yanısıra, Apple App Store ile yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını da mümkün kılıyor.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak iPhone 3G’yi Türkiye’ye getirmekten ve Apple ile başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Türkiye’yi mobil internetle Turkcell’in tanıştırdığını kaydeden Develioğlu, “Mobil internetin gelişimi hayatımıza çok sayıda yenilik kazandırdı. iPhone 3G de kullanıcılarının hayatında, mobil internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıyan yeniliklerden biri olacak. 35.4 milyon abonemizle Avrupa’nın en büyük 3 operatöründen biri olan Turkcell olarak, bu prestijli ürünü müşterilerimizle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

Habere gore 129 € x 5 ay = 645 € sozlesmesiz fiyati, nerdeyse italya ile ayni, yurtdisindan almaya gerek kalmadi artik.

Nasıl İtalya ile aynı,bahsettiğin fiyat 8gb olan için farkındasın diymi kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

Bu firmaların sürekli yaptığı bişey. Turkcell'den bir arkadaş "SIZDIRMIŞTIR"
    Ayrıca neden bu kadar kötümsersiniz Mustafa bey? Yoksa sizde iPhone 3G'yi 1600 YTL'den alan arkadaşlardanmısınız? Yoksa 1600 YTL'ye satan arkadaşlardanmısınız. Bence gayet mantıklı ve tahmin ettiğime yakın fiyatlar. Ben 69 demiştim 75 olmuş.(Sınırsız internet Apple'ın dayatması, iyide olmuş). Asıl 3G çıksın ben o zaman patlama bekliyorum. Millet ADSL aboneliklerini iptal ettirecek, görürsünüz.

75 değil 94 ytl ötv ile beraber bu fiyata geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

Bu firmaların sürekli yaptığı bişey. Turkcell'den bir arkadaş "SIZDIRMIŞTIR"

2 sene önce aldığım samsung d600'üm ile gayet mutlu ve mesut'um
    iphone 3g almayı evet düşünüyorum, sözleşmeli fiyatları merakla da bekliyorum fakat o kadar çok spekülasyon var ki turkcell ya da vodafone'dan resmi bir açıklama gelmedikçe insanların devamlı kafaları karışıyor.

bunların hepsi bir yana beni "1600ytl'den iphone satan fırsatçı tüccarlardan birisi misiniz?" sorusu ile itham etmenizde çok can sıkıcı ve nahoş bir durum oldu. bu konuda daha hassas davranmanızı dilerdim...

tanımadığınız biri hakkında bir itham ortaya atacaksanız bence 1 değil 2 kere düşünmelisiniz bunu...

tüm bunlar bir yana, ben öyle onu alıp bunu satan bir tüccar falan da değilim...!!! yüksek lisans mezunu bir uluslararası ticaret uzmanıyım ve bir inşaat firmasında görev yapmaktayım. merak ettiğiniz için belirtiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 25 Eylül 2008; 14:57:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: antidote

çok doğru bir noktaya değinmişsiniz bedava konuşma ve sms sadece şebeke içi görüşmeler için geçerli diğer operatörleri de aradığımızı hesaba katarsak aylık olarak korkunç rakamlar çıkıyor alacak olanlar için en mantıklısı 5 taksit olarak sözleşmesiz almak ama onunda bir dezavantajı var euro olarak taksitlendiriyorlar kriz bekleniyor eur çok daha yükselebilir önümüzeki aylarda.

Sözleşmesiz alındığında da iPhone'u tam verimle kullanabilmek için gerekli olan internet bağlantısını es geçmiş oluyoruz...Zaten interneti işin içine katınca verilen sözleşme içeriği son derece uygun oluyor.Sözleşmesiz alsak;

645Euro=1100 küsür
    3gb'lık internet kullanımı=75 (aylık)

Ama derseniz ben iPhone'u sadece telefon ve iPod olarak kullanırım.İnternet cihazı olarakta Wi-Fi'ın bulunduğu yerlerde kullanırım diyorsanız zaten 75 ytl vermenize lüzum yok...

Ben yinede sözleşme içeriğinin çokta kötü olmadığını hatta beklediğimden daha da iyi olduğunu düşünüyorum.Pahalı mı pahalı haklısınız orda size katılıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Eylül 2008; 15:03:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

çok doğru bir noktaya değinmişsiniz bedava konuşma ve sms sadece şebeke içi görüşmeler için geçerli diğer operatörleri de aradığımızı hesaba katarsak aylık olarak korkunç rakamlar çıkıyor alacak olanlar için en mantıklısı 5 taksit olarak sözleşmesiz almak ama onunda bir dezavantajı var euro olarak taksitlendiriyorlar kriz bekleniyor eur çok daha yükselebilir önümüzeki aylarda.

Sözleşmesiz alındığında da iPhone'u tam verimle kullanabilmek için gerekli olan internet bağlantısını es geçmiş oluyoruz...Zaten interneti işin içine katınca verilen sözleşme içeriği son derece uygun oluyor.Sözleşmesiz alsak;

645Euro=1100 küsür
    3gb'lık internet kullanımı=75 (aylık)

Ama derseniz ben iPhone'u sadece telefon ve iPod olarak kullanırım.İnternet cihazı olarakta Wi-Fi'ın bulunduğu yerlerde kullanırım diyorsanız zaten 75 ytl vermenize lüzum yok...

Ben yinede sözleşme içeriğinin çokta kötü olmadığını hatta beklediğimden daha da iyi olduğunu düşünüyorum.Pahalı mı pahalı haklısınız orda size katılıyorum zaten

Shady hocam aylık 3 gb napıcan netle iphone de,torentten falan film mi basmıyı düşünüyorsun.

• gene *larla ufak şeyler katmış turkcell. nerdeyse aylık 100 ytlye gelicek küçük paket
  • valla fiyatlar makul mantıklı tahmin ettigim sekilde oldu..
    99ytl aylık 200 dk + 200sms = 200usd karsılıgı ytl ile iphone
    diye bekliyordum asagı yukarı bu sekilde oldu intenette yanında esantiyon geldi
    ama 16gb beyaz almak istiyorum bakalım nekadar fiyat farkı olacak
    yine tahminimce cihaz fiyatına + 150 200 eklenir diye dusunuyorum
  • quote:

Küçük paket
    150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi
    279 YTL (İphone Bedeli)
    75 YTL

Orta paket
    500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi
    189 YTL (İphone Bedeli)
    115 YTL

büyük paket
    1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi
    Ücretsiz (İphone Bedeli)
    145 YTL

Arkadaşalar az evvel Turcell Platinum Müşteri Hizmetleri ile görüştüm... tarife doğrudur... özellikle büyük paket ile ilgilendiğim için onu sordum 145 YTL'de zaten KDV var ÖİV yyok.... ÖİV'de eklendiğinde her ay faturaya yansıyacak tutar 175 YTL oluyor... 18 aylık anlaşma yapıyorlar, sınırsız internet dedikleri de tam hatırlamıyorum kız 8 yada 6 GB dedi.... FAKAT tek eksik bilgi haberdeki bu büyük paket 8 GB için... 16 GB için 195 YTL ön ödeme istiyorlar...

Bağdat Caddesinde ki flagship dedikleri Turkcell bu akşam saat 21-23 arası çekiliş yapıyor ve gece 00:00 dan itibaren satışa başlıyor ek bilgi olsun buda... tüm bilgiler Turkcell Müşteri Hizmetleri kaynaklıdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 25 Eylül 2008; 15:49:33 >

• Tarifesiz fiyatlar kesin mi peki?
  • bugün gazatede okdum oparetörler özellikle fiyatı açıklamıyolarmışen düşük fiyata vermek için,bence bu oyun,şöyle açıklayayım;şimdi turkcell bu fiyalardan vericek deyip vodafone fiyat düşürttürcek daha sonra gece yarısı ise vodafone bu fiyatlardan daha ucuz fiyat vericek ama turkcell oyun oynadğı için vodafone ağına düşürüp vodafondan daha ucuz fiyat önercek,bence böyle bu fiyatlara alan sayısı 1.000 i geçmez zaten
  • 8 GB Fiyatları SON DURUM :

küçük paket
    peşinat 279 ytl + 18 ay boyunca 93.75 ytl = 1966.5 ytl
    karşılığında aylık 150 dk, 150 sms, 3 gb internet

orta paket
    peşinat 189 ytl + 18 ay boyunca 143.75 ytl = 2776.5 ytl
    karşılığında aylık 500 dk, 500 sms, 3 gb internet

büyük paket
    peşinat yok + 18 ay boyunca 181.25 ytl = 3262.5 ytl
    karşılığında aylık 1000 dk, 1000 sms, 3 gb internet

kontratsız paket
    peşinat yok + 5 ay boyunca 129€ (bugünün kuruyla 233.5 ytl) = 645€ (bugünün kuruyla 1.167 ytl)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit34

8 GB Fiyatları SON DURUM :

küçük paket

orta paket

büyük paket

kontratsız paket
    peşinat yok + 5 ay boyunca 129� (bugünün kuruyla 233.5 ytl) = 645� (bugünün kuruyla 1.167 ytl)

ÖİV'yi KDV'siz fiyat üzerinden hesaplamanız gerekiyor. Yani küçük paket 93.75 değil 90 YTL civarı olacak .

• ARKADASLAR ISTANBULDA 16:00 DA BASLICAKTI ORGANIZASYONLAR DÜĞÜN ŞENLIK BAYRAM..BURSADA DAHA AÇIKCASI PEK BI HAREKETLILIK OLMADIGI ICIN BILGILERINIZI DIKKATLE TAKIP EDIYORUZ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: Raul Gonzalez

quote:

Tüm paketler 18 ay vadeli

-Küçük paket 150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi 279 YTL 75 YTL
    -Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi 189 YTL 115 YTL
    -Büyük paket 1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi Ücretsiz 145 YTL

-Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129 euro karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek.

-iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine %50 indirimli olarak sahip olacak.

-Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler.

iPhone 3G, devrim yaratan özelliklerine ek olarak, entegre GPS modülü sayesinde genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlıyor. Ayrıca, 2.0 yazılımıyla Microsoft Exchange ActiveSync desteğinin yanısıra, Apple App Store ile yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını da mümkün kılıyor.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak iPhone 3G’yi Türkiye’ye getirmekten ve Apple ile başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Türkiye’yi mobil internetle Turkcell’in tanıştırdığını kaydeden Develioğlu, “Mobil internetin gelişimi hayatımıza çok sayıda yenilik kazandırdı. iPhone 3G de kullanıcılarının hayatında, mobil internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıyan yeniliklerden biri olacak. 35.4 milyon abonemizle Avrupa’nın en büyük 3 operatöründen biri olan Turkcell olarak, bu prestijli ürünü müşterilerimizle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

Habere gore 129 € x 5 ay = 645 € sozlesmesiz fiyati, nerdeyse italya ile ayni, yurtdisindan almaya gerek kalmadi artik.

Nasıl İtalya ile aynı,bahsettiğin fiyat 8gb olan için farkındasın diymi kardeşim.

Valla haberde hangi model oldugu yazmadigi icin bende direk 16gb a odaklandim, ama bu fiyat 8gb a aitse evet biraz pahali cunku italyada 8gb 469 € sanirim. 645-469= 176 € bi fark var italya ile.

• quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: umit34

8 GB Fiyatları SON DURUM :

küçük paket

orta paket

büyük paket

kontratsız paket
    peşinat yok + 5 ay boyunca 129� (bugünün kuruyla 233.5 ytl) = 645� (bugünün kuruyla 1.167 ytl)

ÖİV'yi KDV'siz fiyat üzerinden hesaplamanız gerekiyor. Yani küçük paket 93.75 değil 90 YTL civarı olacak .

herşeyden evvel yazının sonunda o parmak işareti ile ne demek istiyorsun anlamadım. Aynen sana iade ediyorum o parmağı.

Ben ortaya rakamları yazdım,yazdığım rakamlarda senin gibi civarı olacak falan diye birşeyde yazmadım.

Bu yazdıklarıma inanmayabilirsin anlarım,ama beni azarlar gibi o hareketi yapmanı hiçbirşey açıklayamaz.

Kimsenin kimseye saygısı kalmamış,yazık.

• Turkcell bu fiyatlardan bugün satışa başlayacak mı?
    izmirde hangi merkezler 24 den itibaren satışa başlayacak?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.