çok uzun zamandan beri almak için can attığım telefonu bugun almak için turkcell bayisine gittim,6 aylık bir faturalı hattım olmadığından dolayı turkcell küçük paketi kredi kartı ile satın almak istedim yalnız oradaki görevli bana sadece paketlerin 6 aylık faturalı hatta verilebildiği kredi kartıyla ise sadece iphone peşin fiyatını taksitlendirebileceğini söledi,ne yaptıysam adamı ikna edemedim,turkcelin kendi internet sitesindeki koşullarda bunun olabileceğini yazdığını anlatamadım bir türlü tutturmuş sadece kredi kartına peşin fiyatına satış yaparım diye.bağirdim çağirdim internet sitenize bakın dedim müşteri hizmetlerini arayın dedim.Ne dediysem kar etmedi son olarak ben bunları daha iyi araştırıp yine geleceğim dedim çıktım,az önce turkcelin sitesine yeniden baktım ve aslında emin olduğum şeyi yine onayladım şimdi ben bunu bu adama nasıl anlatacağim halbuki kendi resmi sitelerinde kampanya katılım köşesinde bariz bir şekilde yazıyor;
quote:
Küçük, Orta ve Büyük paketler;
* 180 günden kısa süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz; Turkcell İletişim Merkezleri'nden sadece kredi kartından ödeme taahhüdü ile kampanyaya katılabilirler. * 180 günden daha uzun süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz, ister Turkcell İletişim Merkezleri'nden kredi kartıyla isterlerse faturalarıyla kampanyadan yararlanabilirler. * Bonus, Shop&Miles, American Express, Denizbank Bonus, TEB Bonus , Şekerbank Bonus ve HSBC Advantage, Halkbank Advantage, Tekstilbank Advantage kredi kartları geçerlidir.Bonus, mil, MR puan kazanılmayacaktır.
arkadaşlarım benim asıl sizden yardım isteyeceğim konu şu,benim babamın senelerdir kullandığı hattın üzerine küçük paketli iphone alsam daha sonra bu kampanyayı babamın üzerine olan başka bir hatta aktarsam olurmu acaba,zira yine turkcellin sitesinde sık sorulan sorular arasında okuduğum iki ibare kafamı oldukça karıştırıyor;
quote:
Kampanyaya kayıtlı numaramı değiştirmek istersem ne olur?
Sözleşmeniz yeni numaraya devredilerek devam eder. Bir hattıma tanımlanan kampanyayı kendi adıma kayıtlı başka bir hattıma devredebilir miyim?
Hayır. Kayıtlı numaralar arasında kampanya devri yapılamamaktadır.
Niye sadece bi kişiyle uğraşıyorsunuz ? Çevrenizde başka Turkcell iletişim merkezi yokmu ?
internet sitesinde belirtilenler esastır. sinir harbine girmektense, başka bir TİM'e gidin
yok uğraşacağım diyorsanız, şikayetinizi Söz Sizde yada 05324440532 den BAYİ ADI/BULUNDUĞUNUZ YER/KONUYLA İLGİLENEN TEKNOLOJİ UZMANI olarak iletebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem internet sitesinde belirtilenler esastır. sinir harbine girmektense, başka bir TİM'e gidin
yok uğraşacağım diyorsanız, şikayetinizi Söz Sizde yada 05324440532 den BAYİ ADI/BULUNDUĞUNUZ YER/KONUYLA İLGİLENEN TEKNOLOJİ UZMANI olarak iletebilirsiniz.
Aynen katılıyorum. Bence bir daha gidin oraya ve sizinle konuşmak isteyen kişinin adını öğrenmek için geldiğini ve Turkcell'im kampanyasını bilmemek ve tüketicisine yardımcı olmamak üzerine şikayette bulunmak için ismini rica edin, bakalım nasıl yardım edecekler :) musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresine atacağınız eposta daha zahmetsiz şikayet açabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: fethiyetv
quote:
Orijinalden alıntı: fusem internet sitesinde belirtilenler esastır. sinir harbine girmektense, başka bir TİM'e gidin
Aynen katılıyorum. Bence bir daha gidin oraya ve sizinle konuşmak isteyen kişinin adını öğrenmek için geldiğini ve Turkcell'im kampanyasını bilmemek ve tüketicisine yardımcı olmamak üzerine şikayette bulunmak için ismini rica edin, bakalım nasıl yardım edecekler :) musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresine atacağınız eposta daha zahmetsiz şikayet açabilirsiniz.
@fethiyetv, iphone paketini yükseltmek için müşteri hizmetlerini aramanız yeterli, yardımcı oluyorlar
@fusem geçen günkü açtığım konuya esasen cevabınız bu, değil mi? :) Teşekkür ederim.
evet sonuçta daha fazla ödeyeceğiniz için seve seve kabul ediyorlar :D