Şimdi Ara

TURKCELL KALİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanatik Aveacıllar Siz Guzel Canınızı Yormayın Sıkmayın Turkcell Adı Gectimi Herhalde Kazık İyi Yemişsiniz Tüyleriniz Diken Diken Oluyor Benim Yazıdıgım Yazılları Okurken Ayık Okuyun Ben Avea Ucuz Oldugunu Soyledım Avea Kulanıyorum Hatta Ama Suanda 5 Para Etmıyor Tek Kulanmam Nedenım Ucuz İşteee Turkcell Ama Pahlı Ama Aveanın Cekmedigi Yerde Turkcell Cekıyor Avea Kulanmak Zorunlulugumuz Var Firma Hattı Verdıller Yoksa Hayatta Kulanmam Normal Hayattımda Okişşş
  • Bende turkcell,vodafone,bimcell ve pttcell kullanmış biri olarak yorum yapacağım. Şöyle ki Türkiye'de kalite ve stabilite açısından Turkcell diğerlerinden bir adım öndedir ammavelakin pahalılığı Türkiye standartları üzerindedir bence, daha makul fiyatlarda olmalı, diğer operatörler yapabiliyorsa Turkcell'de pekala yapabilir. Devir eski devir değil artık diğer operatörlerde rekabet içerisinde olduğundan dolayı yeni paketler ve hizmetler üreterek kendini geliştirmeye çalışıyor.
  • Aynen Katılıyorum Sana Arkadasım
  • İnternet,konuşma ve sms ihtiyacım için,hem Turkcell,hem de Avea hattım var,
    İnternet konusunda Turkcell açık ara önde,fiyat pahalı olsa da,her konumda işimi gördüğü için çok memnunum.Ses ve sms kullanımı içinde kalitesi tartışılmaz.
    Şu bilgiyi de hatırlatayım;
    35 milyonun uzerinde abonesi olduğu için,rekabet şartları gereği fiyatları düşüremiyor,ellerinde BTK izn verse fiyatları düşürecekler...yoksa adamlar,millete kazığı atalım hevesinde değiller.
    Avea ucuz ama internet hızı(özellikle akşam saatlerinde) kağnı gibi,
    ve
    Sms trafiği yavaş,attığım sms 5 dk sonra karşıya gidiyor ama kafaya takmadığım için kullanmaya devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germinyalı Arkadasım Bu btk olayını bılmıyordum ogrendıgım ıyı oldu tskr ederım
  • Rekabet şartları gereği BTK izin vermiyor diye bir şeyi kim nasıl uydurdu diye merak ediyorum. Hiç öyle bir şey olabilir mi? Turkcell kazık atma peşinde değilmiş diye bir laf nasıl söylenir? Firmaların amacı zaten karlılıktır. Eğer 10 katı fiyattan aynı tarifeleri aynı miktarda kişiye satabilecek olsa hemen o fiyata çıkarır. Nasıl kazık atma derdinde değilmiş?

İndirim yapmak istese illa ki yol bulur, tarife dışı kişiye özel paketler önerir, düzenli olarak tarife dışı çok güzel sürpriz hediyeler verir, diğer operatör tarifelerinin hemen birkaç kuruş üstünde eşdeğer tarife çıkarır, şunu bunu yapar.

Biri bir laf icat ediyor, herkes de inanıp onu ezberleyip birbirine satıyor. Hani hangi resmi metinde yazıyormuş Turkcell fiyatları düşüremiyormuş, BTK izin vermiyormuş diye, biri de çıkıp sağlam bir kaynak göstersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 18 Mart 2014; 3:16:45 >

• Önce yazi yazmasini ögreneydin

• Btk Olayını Bılmıyorum Ama Turkcell Pahlı Olsada Hakkını Verıyor Arkadaslar
  • Avea'nın son çeyrekteki büyüme hızına bakmadan konuyu açmışsınız galiba Avea'lıyım hiçbir zaman şebeke problemi yaşamadım, üniversitenin bodrumunda bile hat çekiyordu.

• Sen Yaşamadın Ama BizÇok Yaşadık Bide bu avea woops cıkardı yaa herkes avealı oldu ucuz yaa ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Evimde Turkcell çekmiyordu ve evim İstanbul Avrupa yakasının göbeğinde... Bir telefon şişli de çekmez mi diyordum ki avea'ya geçtim.. Maşallah hiçbir problem yaşamadım 3 aydır.. Yemişim Turkcelini..

Hem ucuz hem iyi kalite alıyorum.. 15 sene sonra Turkcell den kurtulmanın da mutluluğunu :)

Arkadaşa kalsa evi taşırdı herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10 yıl civarı hep Turkcell kullandım. 2 yıl önce Avea güzel bi kampanya yaptı 4 GB internet var falan dedi hattımı Avea'ya taşıdım. İlk 1 buçuk yıl sorun yok denilebilecek kadar azdı fakat son 4-5 aydır resmen tiksindim. Sanırım son zamanlarda fazla abone aldılar ve tabi baz istasyonlarında iyileştirmeye gitmediler. Artık bıktım internetin yavaşlığından , beni ararken telefonum açık olmasına rağmen kapalıymış gibi görünmesinden. Sanırım bu ay Turkcell'e dönüş yapacağım.
    Evet pahalı ama ben Avea'ya göre 20 lira fazla vermeye razıyım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 19 Mart 2014; 1:50:29 >
  • Turkcell bi harika dostum

• Pahlı ne be sivasçamı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Sen Yaşamadın Ama BizÇok Yaşadık Bide bu avea woops cıkardı yaa herkes avealı oldu ucuz yaa ondan

Türkçe yaz.

Pahlı ne ilkokul terk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Telefon acikken ulasilamama sorununa acayip sinir oluyorum. Boyle onemli bir sorunu niye halen cozemiyorlar, anlayabilmis degilim.

• scoopi kullanıcısına yanıt
    İlk hattım aycelldi o zamanda telefon açıkken ulaşama sorunu vardı. Son zamanlarda yatırım artırdılar eskiden hat devamlı meşgul uyarısı verirdi. Ne arama yapabilirdin nede sana ulaşabilirlerdi. Şimdi bunlar olmuyor. Birkaç gün öncede hat full çektiği halde aynı sorunu Vodafone'da da yaşadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışında sıralama malum Turkcell, Vodafone, Avea. Ama iş merkeze ve Avea'nın full çektiği yere gelince diğer 2 operatöre nazaran kalitesi daha iyi. bu benim izlenimim.
  • orphanage Arkadasım hayırdır rahatsız mı oldun ? yazımdan ben lise mezunuyum ama senın ne mezunu oldugun belli hanzolugundan gerci ben çok forumlarda gördüm senin gibi cibilyetsiz seviyesiz insanları klavyeye gecip yazarken yazılara değil yorumlara yönel arkadasın yanlıs yazmış diye cok hosuna mı ? gitti seviyesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivas724 -- 19 Mart 2014; 12:39:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.