Şimdi Ara

TURKCELL KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Turkcell Kalitesi Hiç Bir Operatörde Malesef Bulunmamaktadır Yalnız Turkcellin Pahlı Olduğu İddalları Çok Yaygın Evet Doğru Pahlı Ama Hakkını Fazlası İle Vermektedir Çekim Kalitesi Olsun Kampanyalları Olsun Çok Kaliteli Fiyat Oranlarınada Bakarsak Avea 12 TL Vodafone 12 TL Turkcell 15 TL Turkcellde Nar Olayı Var Paket Olayı Var Ben Tum Operatorlerı Kulandım Yalnız Tek Tavsiye Ve Önerim TURKCELLDİR Sadece Benim Değil Turkiyenin %90 nıda Turkcelli Tercih Ettiği Bellidir Dikkat Edin Tüm Operatorler Turkcelli Taklit Ediyor Ayrıca İlk Andait Telefonlar Bile Turkcell Micro Hat Çıkarmıştır Sonradan Avea Vodafone Taklit Etmiştir Size Turkcelli Tavsıye Edıyorum Ben Çekmedigi Bir Yer Görmedim Avea Ucuzluk Olarak İyi Yalnız Kalite Diyorsanız TURKCELL

• Napak taşıyakmı hattı
  • Sivas724 S kullanıcısına yanıt
    hocam ben anlayamadım bir türlü sizi. Önce turkcell çok pahalı avea dediniz. Ardından aveada sorun yaşadınız turkcell çok iyi dediniz. Ardından avea da sorun çözüldü aveadan memnunum dediniz. Şimdi tekrar turkcell kaliteli pahalı diyorsunuz. Kim hangi operatörden memnunsa onu kullanır zaten. Ki bu forumda olanlar operatörler konusunda bilgili insanlar. Sizin sürekli değişen düşünceleriniz olduğunu belirtmek isterim.
  • Geçenler,şehirlerarası 7 saatlik bir yolculuğum oldu,
    Avea'nın sadece 5 dk şebekesi gitti,onun dışında Turkcell'in çektiği heryerde mükemmeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Geçenler,şehirlerarası 7 saatlik bir yolculuğum oldu,
    Avea'nın sadece 5 dk şebekesi gitti,onun dışında Turkcell'in çektiği heryerde mükemmeldi.
    Resmen Turkcell bu adamı satın almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Resmen Turkcell bu adamı satın almış

Alıntıları Göster
    Evimde Turkcell çekmiyordu ve evim İstanbul Avrupa yakasının göbeğinde... Bir telefon şişli de çekmez mi diyordum ki avea'ya geçtim.. Maşallah hiçbir problem yaşamadım 3 aydır.. Yemişim Turkcelini..

Hem ucuz hem iyi kalite alıyorum.. 15 sene sonra Turkcell den kurtulmanın da mutluluğunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Evimde Turkcell çekmiyordu ve evim İstanbul Avrupa yakasının göbeğinde... Bir telefon şişli de çekmez mi diyordum ki avea'ya geçtim.. Maşallah hiçbir problem yaşamadım 3 aydır.. Yemişim Turkcelini..

Hem ucuz hem iyi kalite alıyorum.. 15 sene sonra Turkcell den kurtulmanın da mutluluğunu :)

Alıntıları Göster
    Turkcell'den reklam için ne kadar ödeme alıyorsunuz ?

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    hocam sizin gibi on yargıları kıran insanlar çoğaldıkça turkcell biraz daha fiyatlarını indirecektir. Forumda konusu vardı hatta. Turkcell in fiyat politikasının pahalı olması normalde rekabet kurulu gereği diğer operatörlerden düşük olmama gerekçesini turkcell kendi lehine o yüksek olan fiyatlarına biraz da kendi ekleyip müşterilere sunuyor demişlerdi. Bu fiyatlarla düşük miktarlar veriyorlar. Olmuyor ışte. Ha ben neden turkcell kullanıyorum dersen özel bir durumdan dolayı kullanıyorum. Bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
  • Adamin kafa karisik kimden iyi görüyorsa onu savunuyor geçenlerde de turkcelli şikayet ediyordu
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    aynen gefe aynısını detaylı yazdım en üst mesajımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Adamin kafa karisik kimden iyi görüyorsa onu savunuyor geçenlerde de turkcelli şikayet ediyordu
    insanların avea kullanmaların sebebi tarifelerinin uygun olması
    insanların vodafone kullanmalarının sebebi ............
    insanların turkcell kullanmalarının sebebi kaliteli olması
  • burak2011 B kullanıcısına yanıt
    insanların vodafone kullanmasının sebebi turkcell kadar olmasa da kapsamasının yaygın olması avea kadar olmasa da fiyatlarının uygun olması. Turkcell kaliteli ilk operatör bunu kimse inkar etmiyor. Ama verdikleri hizmete göre aldıkları para çok fazla.
  • Yav he he.

Millet artık akıllandı çekme olayı falanda hikaye bakın avea 400,000 kişi almış diğer operatörlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

insanların vodafone kullanmasının sebebi turkcell kadar olmasa da kapsamasının yaygın olması avea kadar olmasa da fiyatlarının uygun olması. Turkcell kaliteli ilk operatör bunu kimse inkar etmiyor. Ama verdikleri hizmete göre aldıkları para çok fazla.
    bende uygun olduğu için pocell (avea) kullanıyorum.interneti berbat adana da oturuyorum merkezde.bazen nette bişet açılıncaya kadar ar damarım çatlıyor.turkcell ve vodafone pahalı ise bunun sebebi çekim kalitesi başka hiç bir şey değil
  • Kaliteli ama pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Kaliteli ama pahalı.
    Avea Ucuz Evet Sorunum Cözüldü Hem Avea Hem Turkcell Kulanıyorum ama turkcell gıne pahlı dıyorum ama kalite yönünden superr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Avea Ucuz Evet Sorunum Cözüldü Hem Avea Hem Turkcell Kulanıyorum ama turkcell gıne pahlı dıyorum ama kalite yönünden superr

Alıntıları Göster
    Krnonik Turkcellin satın ne reklama nede adam satın almasına gerek yok arkadasım avea vodafone gibi opeatorlerın ısı oo

• quote:

Krnonik Turkcellin satın ne reklama nede adam satın almasına gerek yok arkadasım avea vodafone gibi opeatorlerın ısı oo

Alıntıları Göster
    Bazen 13 Başka yer desen anlıyacamda şişli deme bari sana aveayanla guzel anıllar dilerim
  • quote:

Bazen 13 Başka yer desen anlıyacamda şişli deme bari sana aveayanla guzel anıllar dilerim

Alıntıları Göster
    Keşke turkcell reklam vermek icin ödeme verse seve seve reklam yaparım kardesim en azından yapacagım seyı bılırım ama aveanın reklamını yapmak isteyenler var ise basvurabilirler bide aveacılar icin bu guzel lınk

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2123116/avea-hattimdan-reklam-icin-aranmak-istemiyorum

• quote:

Keşke turkcell reklam vermek icin ödeme verse seve seve reklam yaparım kardesim en azından yapacagım seyı bılırım ama aveanın reklamını yapmak isteyenler var ise basvurabilirler bide aveacılar icin bu guzel lınk

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2123116/avea-hattimdan-reklam-icin-aranmak-istemiyorum

Alıntıları Göster
    Gefe Arkadasım kafam karısık degıl avea ucuz turkcell pahlı bunun kafa karısıklıgı alakası bıle yok nasıl okudunuz bılmıyorum ama turkcell hepsınden ıyı oldugunu defallarca yazdım sız o zaman gazetemı okuordunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.